Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת פולי עקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהפולי מנוע( 1300) שלי מסתובב מעט עקום, (ניתן ליישר?)כלומר עם מעט שמיניות.

האם החלפת הפולי תעזור? ולשאלה נוספת, האם פולי של מנוע 1600, יתאים (מבחינת קוטר חיצוני של סיבוב הרצועה והטעינה)? האם יכול להיות שמשהו אחר עקום? ואיך זה מתעקם בכלל?

פורסם

יכול להיות שקיבל מכה בעבר .אין בעיה להחליף לאחד של 1600 הם בכלל אמורים להיות זהים גם עם לא זה לא משנה .

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

עכביש שלום רב !

אולי כבודו יסביר לי סמחילה,מה הקשר בחן קוטר הפולי מנוע, ולטעינה?

קרנק בוודאי לא עקום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עכביש שלום רב !

אולי כבודו יסביר לי סמחילה,מה הקשר בחן קוטר הפולי מנוע, ולטעינה?

קרנק בוודאי לא עקום.

בברכה

צביקה

שינוי בקוטר הפולי משנה את מהירות הרצועה/והכח שהיא מעבירה וכפועל יוצא את כל מה שקשור לרצועה, אלטנטור, הגה כח, מזגן.

שלמה דן גדרון

פורסם
שינוי בקוטר הפולי משנה את מהירות הרצועה/והכח שהיא מעבירה וכפועל יוצא את כל מה שקשור לרצועה, אלטנטור, הגה כח, מזגן.

צביקה, יקר, שמת לב לתשובה ההגיונית הזו?

פורסם

שלמה גידרון שלום רב !

עדיין לא הבנתי מה הקשר למהירות סיבוב הרצועה, ולהשפעה על הטעינה?!

בברכה

צביקה

פורסם

ניראה לי שצביקה צודק :idea:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קוטר הפולי באסקורט , ובשאר דגמי פורד קאפרי קורטינה, אינו שונה מהותית, לרוב דגמי האסקורט, והוא לא היה מעולם מזגן או הגה כוח, כך שהפולי בעל חריץ אחד בלבד,במידה והוא זורק יתכן והוא לא מאוזן, ויתכן שהשגם עליו הוא יושב שחוק, והוא עלול להתלש בזמן הקרוב, רצוי ומומלץ בדיקה מקצועית, אצל בני ל.

בברכה

צביקה

פורסם

שלום.

יש לי פולי חדשה דנדשה בשבלך!!!

תגיע לבאזר ותקנה אחת.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האמת שלפולי שלי שני חריצים, ואף יש לי מדחס מותקן (פרויקט מזגן של הבעלים המקוריים של הרכב, שפחות מעניין אותי כרגע).

לגבי השגם, הוא לא חלק מהקראנק?

פורסם

שלום רב !

השגם הוא לא חלק מהקרנק, הוא קטן מאד, ויושב על חריץ יעודי בקצה הקרנק, עליו מתלבש הפולי המתלבש לרוב הצורה קונית על קצה הקרנק, לפני ההברגה המיועדת לאום לרוב בעלת הבטחה עצמית.

תפקיד השגם למנוע מהפולי להחליק על צירו, ולהפוך ליחידה אחת עם הקרנק, כאשר החריץ עליו, מיועד לכוון הצתה, וכוון שסתומים, לחפיפה ולספירת סיבובי המנוע.

בברכה

צביקה

פורסם
האמת שלפולי שלי שני חריצים, ואף יש לי מדחס מותקן (פרויקט מזגן של הבעלים המקוריים של הרכב, שפחות מעניין אותי כרגע).

לגבי השגם, הוא לא חלק מהקראנק?

קח בחשבון שאם לבני ל. יש פולי מקורי דנדש, הוא עלול להיות בעל חריץ אחד בלבד.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...