Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בעת פתיחת הדלתות ברכב,האורות לא דולקים.

לפי מה שהבנתי הבעיה היא במיקרו סוויץ'

אבל הבעיה היא לא רק בדלת הנהג אלה בכל הדלתות ברכב האור לא נדלק בעת הפתיחה (לא הגיוני שהמיקרוסוויץ הלך בכולם) מה גם שזמזם אורות פועל בעת פתיחת הדלת אז איפה הבעיה?

יש לציין שהאור ברכב פועל בעת לחיצה על הכפתור.

הרכב:אודי A3 2002

פורסם

אני לא חשמלאי גדול, ואני גם לא רוצה להטעות אותך חלילה כי מדובר ברכב שאני לא מכיר, אך תמיד דבר ראשון מומלץ לבדוק את הנתיכים - פיוזים ברכב, אולי תגלה משהו מעניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדקתי פיוזים ולא מצאתי בספר הרכב פיוז שקשור לנושא הנ"ל

מה שמשגע אותי זה שרק המנורות בסלון לא עובדות וכל השאר עובד מה גם שזה בעת פתיחת כל הדלתות ולא בדלת ספציפית אז ככה שזה לא נראה לי מיקרוסוויץ'

פורסם

אני כנראה מכריז על המובן מעליו, אבל ברוב הרכבים ישנם בוררים שבהם אתה בוחר מתי אתה רוצה שהאורות ידלקו אולי אתה פשוט לא יודע להשתמש בו?

במידה ואתה בטוח שהבעיה היא פיזית ברכב, תנסה להשיג את כל פאנל האורות כולל הבורר מרכב אחר ולחבר אותו ולראות אם הבעיה נפתרת. אם לא אז תצטרך להתייעץ עם חשמלאי מומחה ברכב הנ"ל כי מדובר בבעיה שיש צורך בהיכרות עם מערכת החשמל של הרכב הספציפי.

פורסם
אני כנראה מכריז על המובן מעליו, אבל ברוב הרכבים ישנם בוררים שבהם אתה בוחר מתי אתה רוצה שהאורות ידלקו אולי אתה פשוט לא יודע להשתמש בו?

+1

היתכן?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• ספונסר פורום
פורסם

אם זמזם האורות עובד זה אומר שאין לך בעיה במנעולי הדלתות

בדרך כלל הבעיה הינה בפנס הפנימי עצמו (בהנחה שהוא ממותג נכון)

פנס כזה עולה כ 300 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הוא ממותג נכון.. ניסתי את כל המצבים שיש בו והבעיה ממשיכה.

פתאום ביום בהיר אחד זה התקלקל.

חייב להחליף את כל ה"פנס"?

תודה

פורסם

לפני שאתה מחליף רצוי שתבדוק שאכן הבעיה היא בקונסולה. חבל להחליף ואז לגלות שהיה נתק בחוט חשמל...

• ספונסר פורום
פורסם

אם הנורה דולקת כשאתה ממתג אותה אז זה לא קשור

לנתיך כל שהוא .

אני לא אומר שבטוח הבעיה בפנס ,צריך כמובן גם לבדוק את החיוט

ואת כפתור הבורר של המצבים שלפעמים הוא נתקע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...