Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אתמול קניתי קסרה 1.6 אוטומט בנזין 173K קליומטרז, יש לי כמה תקלות באוטו ואני רוצה לישר קו.

אני מכרמיאל ואנ יודע שיש מורשה בכרמיאל אבל שמעתי שהם ממש לא מיקצועיים(אולי סתם שמועה)

כשקניתי עשיתי קדימה ואילו התקלות

- תושבת מנועה תחתונה פגומה

- פנסים קדמים בלואים

- המנוע מזיע ממחזיר שמן(הבודק אמר שזה מחלה של סיטרואן הא לא יודע אם יש טעם לתקן)

- ברקסים אחוריים לא תקינים

- אגזוז מרעיש

- נקישות קלות מהגיר

אני רק יציין שלקחתי את הבודק אחרי הבדיקה לצד ושאלתי אותו חוות דעת הוא אמר שהאוטו מצויין שביגלל שהוא מחוייב לתת אחריות על מנוע וגיר אז הוא מאוד קפדן, אבל הוא חושב שהאוטו במצב מצויין,בלי קשר הנהיגה ממש חוויה אני בשוק מאיכות האוטו ממש פינוק.

אז בקשר לשאלה איפה אני יוכל לבצע את הטיפולים האלו באיזור הצפון, יותר חשוב לי האמינות מהמחיר(למרות שאני לא מילניור אבל רוצה שקט נפשי)?

תודה מראש ויום יפה.

פורסם

בוקר טוב

המורשה בכרמיאל, הוא אחד הטובים ברשת לובינסקי באזור הצפון

הרכב שלי מטופל שם.

גש לשם, תתרשם מהמקום, דבר עם אייל מנהל המוסך

קח הערכת מחיר ואז תחליט.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

איזה רכב יש לך? כמה זמן אתה מטפל שם?

החלפת ברקסים אחוריים + תושבת מנוע תחתונה כמה לדעתך זה אמור לעלות?

תודה.

פורסם
המורשה בכרמיאל, הוא אחד הטובים ברשת לובינסקי באזור הצפון

לא הייתי בונה על זה.

כשחבר הכניס לשם קסנטיה פעם, מנהל העבודה לא היה מודע לקיומה של בומבה מרכזית ברכב. :shock:

בכל מקרה ייתכן כי המצב שם שונה כיום.

עוד מוסך טוב בצפון הוא מונזה בעפולה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...