Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שומע מוזיקה ברכב אז אחרי שעה וקצת , המערכת מפסיקה לפעול (המגבר קומפוננט וסאב) ורק הרמקולים האחוריים מנגנים (מחוברים לHU).

הרכב הוא הונדה סיויק 2009.

רכיבים :

HU- מקורי

מגבר HIFONICS ZEUS ZXI8408

קומפוננט מורל אוביישן 6

סאב HELIX DB 12 אינץ

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כנראה שהמגבר נכנס לפרוטקשיין , ואז כמובן כל הרכיבים שלך מפסיקים לעבוד .

אתה יכול פעם הבאה להסתכל ולהגיד אם יש לו נורת פרוטקשיין או בכלל בלי נורה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אפשר קצת הסבר אני לא ממש מבין :S

יש נורה ירוקה אם אני לא טועהאיזה צבע נורה?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

צריכות להיות לך 2 מנורות :

1. נורת הפעלה - power.

2. נורת protection.

אין צבע אחיד של הנורות בין המגברים, יכול להיות מגבר עם protection אדום ו-power כחול או להיפך , פשוט תסתכל מה רשום על כל נורה .

מצב protection זהו מצב בו המגבר מתחמם מעל לחום מסויים שהיצרן קבע לו ואז הוא מנתק את כל העומס עליו (רמקולים וסאב) והנורה נדלקת.

לכן אתה לא שומע במצב protection .

ברגע שהמגבר חוזר לטמפרטורת עבודה (מתקרר) הוא אמור אוטומטית לחזור לעבוד .

וודא אוורור טוב למגבר , שהוא לא נמצא דחוס בתא מטען מאחורי שקיות תיקים וקניות שוק.

אם הוא מתחת לכיסא כנראה שלא מתאים לו שם (אוורור) .

כמובן תוודא שבמצב שאתה לא שומע 2 הנורות דולקות ! אחרת זאת לא הבעיה .

תחזור עם תוצאות .

בהצלחה.

אלעד.

פורסם

לא רק כאשר המגבר מתחמם מאוד הוא נכנס למצב פרוטקשיין , יש עוד כמה אופציות בנושא .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נכון לא רק כשחם לו הוא נכנס ל-protection אבל מהמקרה שהוא מתאר - ניתוק מערכת זמן מה לאחר תחילת עבודה - הגיוני יותר שזה מחום ולא מקצר או משהו כזה.

• תוכן חדש...