Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות יונדאי אלנטרה 2001 (מנוע 1600) יד שנייה עשה 125000 (שתי הידיים היו פרטיות) המחיר שדורשים עליו הוא 29000.

רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות? ביצועים? צריכת דלק? שווה את המחיר? טיפולים?

אני אצטרך את הרכב לנסיעות יומיומיות של 100 ק"מ (הלוך ושוב) ורציתי לדעת האם הוא בסדר לזה?

אשמח לתשובה מהירה.

תודה.

פורסם

היה להורים שלי אחד חדש (2001), 3 שנים לא עשה שום בעיה, , ביצועים מספיקים, אבל לא מרשימים, לא זוכר מספרים בדיוק אבל אבא אומר שמוסך יונדאי הוא אחד המוסכים הכי זולים ואדיבים שטיפל בהם, צריכת הדלק גבוהה משמעותית יחסית לקטגוריה, ברכב הופיעה חלודה אחרי 3 שנים שטופלה במוסך תבדוק את זה.

ד"א עם נסועה כזאת כדאי לשקול דיזל.

פורסם

100 קילומטרים ביום הם בערך 25K קילומטרים בשנה, לא נורא כל כך לרכב פרטי אבל מעל לממוצע היבש.

האלנטרה היא מכונית בינונית ומטה. לדעתי יש אופציות עדיפות בשוק, ואם רק תציין מה הדרישות שלך מהרכב אני בטוח שנוכל לכוון אותך טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

100 ק"מ ביום זה בין 30K-35K ק"מ בשנה (תלוי ברמת הנסועה בסופ"ש) שזה לא מעט.

מניסיון עם יונדאי אילנטרה 2001 עם מנוע 2000 (היתה בבעלותנו במהלך שנת 2009 עם 170K ק"מ):

לגבי צריכת דלק - הרכב עם מנוע 2000 שותה המון דלק. איני יודע מה הבדל הצריכה לעומת מנוע 1.6 אך לאור רמת הנסועה הגבוהה מאוד שלך כדאי לך לבדוק זאת היטב לפני הרכישה.

לגבי אמינות - אין לי מה להרחיב מכיוון שהרכב שלנו נסע כ-4,000 ק"מ בלבד במהלך השנה שבה היה בבעלותנו. במהלך השנה הזו לא נתקלנו אפילו לא בבעיה אחת, אך כאמור הרכב לא נסע הרבה.

לגבי איכות - לא מדובר ברכב מבריק. הוא עושה את העבודה אך לא הרבה מעבר לכך.

• תוכן חדש...