Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש כאן בפורום ואני צריך חוו"ד על המערכת שרכשתי בפומפה בשבוע שעבר ועזרה בנוגע לקניית מגבר.

אז ככה,המערכת שברשותי היא:

1.רדיו דיסקpioneer p7000bt :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708103

2.קומפוננט קדמי:jbl gto65008C

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=gto6508c

3.סאבוופר:jbl gto1202d

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417099

לא קניתי מגבר מכיוון שבאותו הזמן לא היה לי כסף ולא רציתי לקנות יד 2 ולכן חיכתי קצת זמן ועכשו יש לי את הכסף אומנם לא הרבה אבל בהחלט מספיר למגבר 4 ערוצים סטנדרטי.

אני צריך בבקשה ממכם עצות למגבר 4 ערוצים במחיר של עד 700 ש"ח,לא פתוח ליד 2,מתעסק רק עם חדש:).

נתנו לי במחיר הזה כמה הצעות:

1.jbl c60.4

pulse audio ba4400.2

crunch p1800.4.3

*אני יודע שעדיף לי להשקיע עוד 300-400 ש"ח וכבר להביא את הjbl 1004 אבל אין לי את הכסף הזה וגם לא יהיה לי אותו בזמן הקרוב מכיוון שאני צריך עוד 400 ש"ח להתקנה+חיווט.

*חבר'ה לא יזיקו חוות דעת על המערכת ועזרה בקניית המגבר..!!!

פורסם

מפרט נחמד מאוד,קצת פחות אהבתי את הקומפוננט,שמעתה לפניי הקנייה?

בכל אופן,את הסאב תיצטרך להשים בתיבה מתאימה לו לכמה שיותר דיוק,JBL יכולים "למרוח באסים" לפעמים.

לשאלתך-המצב שלך דיי בעייתי,באמת שכדאי לך לקחת את ה GTO1004,כי הוא נותן מה שהסאב שלך צריך בגישור,מגבר חלש יותר יעשה גם כן את העבודה אך ההבדלים יהיו גדולים,וכך או כך אתה צריך כסף להתקנה וחיווט אם תביא מגבר אחר פשוט יותר.

יש אפשרות לרכוש את ה JBL CS60.4 שכיום הרבה יסכימו איתי שהוא המגבר הכי בסיסי בשוק,הוא לא רע למחירו,אך לפחות לדעתי חלש יחסית ולא מספק.עדיף לעשות מעמץ ולחסוך ל GTO1004,דרך אגב אתה יכול בקלות עם מעט התמקחות להוציא אותו ב1000 ללא שום בעיה,שזה יוצא הבדל של 350 שקל בין המגברים,הרי לשניהם אתה צריך התקנה וחיווט!

בכל אופן המגבר הזה סביר מאוד,אם היה לך סאב חלש יותר אולי היה כדאי לקחת את ה CS60.4,אבל כיוון שמדובר בסאב שיכולת הספיגה שלו עד כמה שזכור לי היא 300 RMS,חבל לא לתת לו 280 אלא רק חצי ממה שהוא באמת מסוגל,לשיקולך!

בהצלחה!

פורסם

תודה שי,

רכשתי את הקומפונטט האלו בגלל ששמעתי אותם לפני אצל חבר כשהם היו מחוברים ל1004 ואהבתי את הצלילים שלהם.

זה היה או את הjbl או את מורל טמפו והעדפתי את הגי בי אל.

בקשר למגבר,לא עדיף לי את הקראנץ מהc60.4 הוא הרבה יותר חזק ומוציא 100 רמס לכל ערוץ כנ"ל הפולס אודיו.

פורסם

א. ה JBL יותר איכותי מהם.

ב. אל תאמין לכל מספר שכתוב. מי מדד יותר חזק ? באיזה תקן בדיוק הוא מוציא 100 RMS?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז מה אתה/ם מציעים ללכת על הjbl c60.4 ולא על הפולס אודיו או הקראנץ למרות שע"פ נתונים הם מוציאים בגישור יותר rms ויינצלו לי את הסאב ואת הקומפונט יותר טוב מאשר הjbl .

חוות דעת ממי שיש לו את אחד המגברים מאוד יעזור אני זקוק להחלטה אני בימים הקרובים הולך לקנות מגבר.

פורסם

הפולס אודיו הוא בסדר,יש לו הרבה כח הוא ירים לך את הסאב הזה בלי בעיה בכלל, אבל עדיין זה עיניין של איכות.

בקראנץ' אל תגע הם חלשים מאוד ושומעים בהם זבל!

המלצה שלי אם איכות זה לא הראש של הסדר עדיפויות שלך אז תקח את הפולס אודיו אבל אם אתה רוצה איכות תחסוך ל1004

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

ה JBL חזק מהפולס אודיו וזה בדוק מנסיון עם שני המגברים האלו,הפולס מוצהר על יותר ממה שהוא מוציא,אז אם הוא מקבל גם איכות וגם עוצמה שיקח את ה JBL.

• תוכן חדש...