Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי ממישהוא מקצועי מאוד שבאפלאוז יש צנורית דקה שמביאה מיים חמים אל בית הטרמוסטט כדי לחממו וצריך לבדוק אם אין לאורכה, או בנקודת התחלתה או סופה, סתימה שמונעת הגעת מיים חמים לטרמוסטט שעקב כך אינו נפתח.

לא ראית מע' זאת במו עיני כך שאני כותב רק מה שהוסבר לי בקיצור נמרץ.

בברכה - רפי לין

פורסם

צביקה, אצלי רשום על מכסה הרדיאטור 13 LBS - ואני חושב שזה מציין את המשקל כי LBS זאת יחידת משקל.

0.9 רשום בצידי המכסה לכן אני די בטוח שזה מכסה בעל 0.9 ליברות.

העניין זה שאם אני ילך למוסך הם לא ירצו להסתבך וכנראה יוציאו או יחוררו את התרמוסטט.

אז אני לא יודע איך להתקדם מכאן..

פורסם

אתה לא צריך לחורר שום דבר ,

אתה מציין בעיה של טרמוסטט שלא נפתח, ייתכן ופשוט יש שם לכלוך במעברי המים שמגעים לטרמוסטט, כל הסיפור של הפקק לא נראה לי שיתפוס במקרה שלך, הייתי מנסה לפרק את כל הצנרת ולשטוף את כל המעברי המים, כל צינור מים תפתח משני הצדדים ותזרים מים בלחץ מצינור, (תעלה את הלחץ בהדרגה) במיוחד במעברים שבמנוע עצמו,ותראה אם יש לכלוך שיוצא.

בנוסף, ייתכן מאוד שמשאבת המים אצלך לא תקינה או רצועה מחליקה או כנפיים אכולות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ארז-חדירת קומפרסיהה למערכת הקירור, אמורהך חכרום חבעבוע ברדיאטור בעת פתיחת מכסה הרדיאטור, עלית הלחץ במערכת, ומעבר מים לציכל הכבוי ולגלישצ מי הקירור דרך מיכל העבויף מה שיגרטם למחסור מי קירור במיכל העודפים, וברדיאטור, כידוע לי אין מחסור כלל במי קירור, אם כי אינני שולל על הסף , חדירה קטנה ואטית של קומפרסייה למערכת הקירור.

יחד עם זאת כל עוד התרמוססט נפתח בזמן בנסיעה בכביש פתוח, אין בעיית התחממות, הבעייה היא רק כאשר הרכב בנסיעה איטית בעיר או בעמידה, ולא כל הזמן.

אני חייב לציין שקיים חריר קטו בתרמוסטט, לשם מעקף מים במקרה חירום, המוסכים ממליצים לחורר חור נוסף, כדי ליצור מעקף נוסף, אני נמנע מלהמליץ זאת.

יתכן והתרמוסטט לא הורכב נכון עם החריר לעבר הצינורת שרפי לין הזכיר.

אסף- חזור למוסך לשם בדיקת באם התרמוסטט לא הורכב עם החריר לעבר הצינורת הדקה שמאפשרת מעבר מים עקיף של מים חמים לשם זירוז פתיחת התרמוסטט.

אני נמנע מלהמליץ מלבצע בדיקת לחץ הפוך,על מנת לא להגדיל חשד קל לחדירה איטית של קומפרסייה.

יש לציין עד להרכבת התרמוסטט, המנוע התקשה להגיע לטמפרטורת עבודה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אם אתה טוען שהרכב מתחמם רק בנסיעה איטית אז יתכן ומשאבת המים לא עובדת כראוי,

ובקשר לחירורים זה סתם שיטות לעקיפת בעיות , במקור לא אמורים לחורר את הטרמוסטט,ואם הטרמוסטט לפי היצרן אמור לבא עם חור אז שיהיה עם חור אבל לא סתם כדי לעקוף בעיות,

אני עדיין בדיעה שיש לפרק את כל הצנרת ולנקות את כל המעברי מים,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
צביקה, אצלי רשום על מכסה הרדיאטור 13 LBS - ואני חושב שזה מציין את המשקל כי LBS זאת יחידת משקל.

0.9 רשום בצידי המכסה לכן אני די בטוח שזה מכסה בעל 0.9 ליברות.

העניין זה שאם אני ילך למוסך הם לא ירצו להסתבך וכנראה יוציאו או יחוררו את התרמוסטט.

אז אני לא יודע איך להתקדם מכאן..

0.9 בר=13 (PSI (pound per square inch או LBS =lbf/in2

כפי שנוהגים היפניים והסינים לרשום.

בקיצור המכסה מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק 10 תודה על ההבהרה.

ארז אינני שולל מעבר מים סתום, אך לא בכל מערכת הקירור, אלא בצינורית דקה , המחוברת כנראה לבית טרמוסטט, כפי שהצביע עליה, חברי רפי לין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...