Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3

שנת 2008 , תאריך עליה לכביש 05/2007

5 דלתות

דגם ספורט קומפורט

6 כריות אוויר

ABS

יד 1

50000 ק''מ

שמורה מאוד

ללא תאונות

טיפולים רק במורשה

האם רכישה ב-90000 היא כדאית ?

פורסם
כדאית מאיזה בחינה ?

כלכלית . אני מכיר את הרכב והוא מספק אותי ( עד כמה שאפשר ) מבחינת ביצועים , גודל וכו'

הכוונה לכלכלית נטו .

מצרף מחירונים ( תאריך עליה לכביש 05/2007 - במחירון לוי אין אפשרות לבחור 2007 , רק 2008 )

mazda1.png

mazda2.png

mazda3.png

פורסם

כלכלית זה לא כדאי, עדיף שתשים את הכסף בבורסה במקומות סולידים או משהו כזה (לא מבין בזה כלום).

הרכב יאבד מערכו בצורה סבירה ויהיה, סביר להניח, דיי סחיר בשנים הקרובות.

לרכב מוניטין אמינות דיי טוב וגם שם לא צפויות הפתעות מיוחדות אבל תמיד יש יוצאים מהכלל.

מבחינת צריכת דלק, קצת גבוה יותר מה-1.6 אבל לא משמעותי.

פורסם
כלכלית זה לא כדאי, עדיף שתשים את הכסף בבורסה במקומות סולידים או משהו כזה (לא מבין בזה כלום).

הרכב יאבד מערכו בצורה סבירה ויהיה, סביר להניח, דיי סחיר בשנים הקרובות.

לרכב מוניטין אמינות דיי טוב וגם שם לא צפויות הפתעות מיוחדות אבל תמיד יש יוצאים מהכלל.

מבחינת צריכת דלק, קצת גבוה יותר מה-1.6 אבל לא משמעותי.

רכב הוא 1600

הכוונה באיזה מחיר נמכר רכב כמו שציינתי ? מחירון ? פחות ? אן כן פחות אז בכמה ?

כמו שראית , מחירון סביב 103K , וההצעה עבורי היא 13K פחות .

פורסם

אין לי מושג למה חשבתי שזה 2.0, הייתי בטוח שצמד המילים ספורט קומפורטן מציינות את המנוע הגדול, טעות שלי.

בכל מקרה, 13K מתחת נשמע טוב.

פורסם

המחיר נראה לי סביר,נסה להתמקח עוד על המחיר ואם לא הצלחת אז לא נורא.

לפי המחירון של יד 2 זה נראה שאתה עושה פה עסקה טובה,אבל כדאי גם לנסות ולחפש עוד רכבים כאלה

למכירה ולראות פחות או יותר מה המחיר הנדרש בשוק.(תבדוק גם במחירון של לוי יצחק לשם השוואה).

מה צבע הרכב? לצבע הרכב יש גם השפעה על המחיר.

SUZUKI JIMNY

פורסם
המחיר נראה לי סביר,נסה להתמקח עוד על המחיר ואם לא הצלחת אז לא נורא.

לפי המחירון של יד 2 זה נראה שאתה עושה פה עסקה טובה,אבל כדאי גם לנסות ולחפש עוד רכבים כאלה

למכירה ולראות פחות או יותר מה המחיר הנדרש בשוק.(תבדוק גם במחירון של לוי יצחק לשם השוואה).

מה צבע הרכב? לצבע הרכב יש גם השפעה על המחיר.

צבע שחור , יש 3-4 מכות חניה קטנות ( תמונה מצורפת )

אני מכיר את הבעלים - רכב של בחורה ושמור בקפדנות ( עד כמה שאפשר )

img0208b.jpg

img0209j.jpg

img0210o.jpg

img0211q.jpg

img0212ke.jpg

img0213l.jpg

img0215j.jpg

פורסם

לפי מה שאני רואה בתמונות יש מצב שחלק מהשריטות תוכל לפתור בעזרת פוליש,

ובקשר למכות פח הקטנות אין לך כל כך מה לעשות איתם(לא שוות פחחות וגם לא ממש נראות לעין).

הצבע השחור לדעתי יפה ובמקרה שלך הוא פלוס לטובתך הצבע השחור די מבוקש.

ואם אתה מכיר תרכב ואתה יודע שהוא נשמר בקפדנות כמו שאמרת אז לך על זה המחיר סביר ביותר

ותנסה להוריד עוד קצת על המכות פח והשריטות .(לכו ביחד לפחח רכב ואז תדע בכמה כסף מדובר רק בשביל ההורדת מחיר!)

SUZUKI JIMNY

פורסם
לפי מה שאני רואה בתמונות יש מצב שחלק מהשריטות תוכל לפתור בעזרת פוליש,

ובקשר למכות פח הקטנות אין לך כל כך מה לעשות איתם(לא שוות פחחות וגם לא ממש נראות לעין).

הצבע השחור לדעתי יפה ובמקרה שלך הוא פלוס לטובתך הצבע השחור די מבוקש.

ואם אתה מכיר תרכב ואתה יודע שהוא נשמר בקפדנות כמו שאמרת אז לך על זה המחיר סביר ביותר

ותנסה להוריד עוד קצת על המכות פח והשריטות .(לכו ביחד לפחח רכב ואז תדע בכמה כסף מדובר רק בשביל ההורדת מחיר!)

אפשר להגיד שמדובר הרכישה ממישהו במשפחה , קצת קשה להסביר .... בכל מקרה מדובר ברכב ששמרו עליו

אני לא מצליח להבין דבר אחד - לפי מחירון של יד 2 , מחיר הרכב הוא 103000 עבור כל רכב שעלה לכביש בין מאי 2007 לאפריל 2008 . לא נשמע הסביר שמחיר לרכב שעלה ב-2007 הוא אותו מחיר שרכב שעלה באפריל 2008

איפה הקאץ' ?

פורסם

אין קאץ', כך בנוי המחירון.

שנת 2008 היתה שנת מודל מיוחדת וארוכה מהרגיל בגלל שינוי שנעשה באופן חישוב שנת המודל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מחיר רכב כזה חדש 122 אלף ש"ח וזה לדגם חדש לגמרי.

הרכב שלך עלה לכביש במאי 07 כלומר הוא כמעט 3 שנים על הכביש.

לא ברור לי מחיר המחירון הזה, מי ישלם 105K על רכב 3 שנים על הכביש כשדגם חדש לגמרי עולה רק 15% יותר?

פורסם

לפי כל הנתונים שהבאת: מצב הרכב והנתונים שלו, ההכירות הטובה עם הבעלים, ההתאמה לכיס ולדרישות שלך, המחיר הנמוך משמעותית ממחיר המחירון, התמונות, ה...

נראה לי שזאת עיסקה אידאלית, אז בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...