Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתמן שאנחנו נוסעים לסין ואני לא מוצא סידור לכלבה המדהימה שלנו.

אז מכיוון שאני לא מכיר שום פנסיון לכלבים אני אשמח לקבל מבעלי הנסיון פה המלצות לפנסיון לכלבים שנמצא באזור המרכז יחסית.

תודה מראש לעוזרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת שהייתי שוקל טוב טוב לפני שאתה מכניס אותה למקום כזה. בכלל, לפני שאתה עוזב אותה לתקופה מסויימת.

כלבים מקבלים מאוד מאוד קשה את זה שעוזבים אותם והיא תחייה בסבל כל התקופה שתהיה שם. היא תחשוב שעזבת אותה

ותאמין לי אתה לא רוצה לעשות את זה לכלבה שלך.

פורסם
האמת שהייתי שוקל טוב טוב לפני שאתה מכניס אותה למקום כזה. בכלל, לפני שאתה עוזב אותה לתקופה מסויימת.

כלבים מקבלים מאוד מאוד קשה את זה שעוזבים אותם והיא תחייה בסבל כל התקופה שתהיה שם. היא תחשוב שעזבת אותה

שטויות.

כלב לא יושב ומתגעגע. אם אין לו טריגר, הוא לא זוכר. הם לא כמו בני אדם, ששולפים זכרונות ישנים מרצון. אפשר לחשוב שלא משאירים ילדים בזמן שנוסעים לחו"ל...

לפותח השרשור, תשאיר את הכלבה בפנסיון, תוך כמה שעות היא לא תזכור אותך (עד שתראה אותך שוב) והיא תבלה עם כלבים אחרים בכיף (אם היא ידידותית). אני מכיר את חוות הדוד משה, בכפר טרומן. בזמנו (10 שנים...) אשתי עבדה שם וזה מקום מאוד מסודר ומוקפד, וקרוב לנמל התעופה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
שטויות.

כלב לא יושב ומתגעגע. אם אין לו טריגר, הוא לא זוכר. הם לא כמו בני אדם, ששולפים זכרונות ישנים מרצון. אפשר לחשוב שלא משאירים ילדים בזמן שנוסעים לחו"ל...

לפותח השרשור, תשאיר את הכלבה בפנסיון, תוך כמה שעות היא לא תזכור אותך (עד שתראה אותך שוב) והיא תבלה עם כלבים אחרים בכיף (אם היא ידידותית). אני מכיר את חוות הדוד משה, בכפר טרומן. בזמנו (10 שנים...) אשתי עבדה שם וזה מקום מאוד מסודר ומוקפד, וקרוב לנמל התעופה.

ממש אבל ממש לא שטויות.

זה נאמר מנסיון ומידיעה. יצא להורים שלי להשאיר את הכלבה שלנו בבית עם אנשים שהיא מכירה. היא סירבה לאכול והתגעגע מאו. בילתה את רוב זמנה ליד החלון.

כמו כן יש עוד דוגמאות של חברים וכו' של כלבים שנשארו בבית, פנסיון וכו' והתגעגעו מאוד.

פורסם
שטויות.

בוא תספר את זה לכלבה שלי.

כשטסנו לחו"ל השארנו אותה אצל חברים כי יש להם חצר ענקית ושם היא יכולה להסתובב חופשי. תמיד אחרי השעה 02:00 היא היתה מתחילה ליילל. עד שמישהו היה יורד עליה וגם אז היא היתה נשארת בדיכאון.

שנה לפני המקרה הזה נסענו לאילת עם כל המשפחה והכלבה נשארה בבית. חבר היה מגיע 3 פעמים ביום כדי להוציא אותה לטיול (אבל באמת לטיול- בוקר וצהריים חצי שעה כל פעם ובערב, שעה). השכנים אמרו שתמיד בין השעות 02:00 עד 03:30 היא היתה מתחילה ליילל עד הבוקר ואז היו רואים אותה צמודה לחלון ומחכה.

היא גם סרבה לאכול.

אין צורך לציין שהתופעה הזו עברה כאשר חזרנו, ואם אנחנו לא אורזים את הדברים אנחנו יכולים גם לחזור בבוקר והיא תיהיה בשקט.

פורסם

תודה לדאגה - אבל זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו משאירים אותה בארץ ונוסעים לחו"ל.

בד"כ היא נשארת עם אנשים שהיא מכירה שדואגים לה. הפעם אין לנו אופציה לסידור כזה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחזק את ההמלצה על "חוות הדוד משה".

יוצא לי להשאיר שם את 2 הכלבים שלי בממוצע אחת לשנה ובכל פעם ל- 3-7 ימים.

המקום מסודר ומאורגן למופת וצוות המטפלים באמת אוהבים כלבים ומבינים את הצרכים שלהם.

יש שם אפשרות (בתשלום נוסף) להוציא את הכלב למשחק ברחבת הדשא הענקית שלהם ונדמה לי שהם אפילו מציעים למעוניינים שירותי אילוף בסיסי בזמן שהותך בחו"ל.

קח בחשבון שהמקום עמוס ויש להזמין מקומות מראש, במיוחד בתקופת החגים.

המקום נמצא כפי שנאמר בכפר טרומן, קרוב מאוד לנמה"ת.

טל: 09-9711111

אימייל: [email protected]

למען הסר ספק, אין לי כל קשר לפנסיום פרט להיותי לקוח מרוצה!

בהצלחה,

רפי.

נ.ב. - הלינק שניתן כאן קודם לאתר של "אנימלי" בראשון לציון... המקום אינו פנסיון. רונן מלצר הוא וטרינר (במקרה גם של הכלבים שלי) ואין לו שירותי פנסיון למיטב ידיעתי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על הדוד משה.

יש להם גם חניון והסעות לנמל התעופה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם
שטויות.

נכון. כלב שוכב ומתגעגע. פעם קיבלתי כלב יחסית צעיר, שכבר חי כ-3 שנים אצל משפחה אחרת.

ביום הראשון הוא היה בעננים, התרוצץ כל הזמן, קפץ על כולם ויכולת לראות כלב מאושר.

ביום השני הוא לא זז, נזל לו ריר כל הזמן והוא לא הגיב לכלום.

אחרי כמה שעות, ממש בדקה שהחזרנו אותו למשפחה הקודמת, הוא מת.

הכלבה של אחי מבלה אצלנו הרבה, בכ"ז כשהוא טס והשאיר אותה אצלי בבית, היא בקושי אכלה וזזה.

ילד יכול להבין כי אפשר להסביר לו. הוא יבכה ויהיה בלחץ אבל יבין. כלב צריך פשוט להתרגל מחדש ולא לכולם זה עובר טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

+1 בגלל זה אצלנו(אבא,אמא ו2 אחים) אף פעם לא נוסעים כולנו ביחד לחול למשל

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שטויות.

זה לא שטויות.

מה שכתבת, זה כן שטויות.

לא צריך להיות גאון בשביל להבין שאכן כלבים מפתחים סימנים של דכאון כאשר הבעלים שלהם לא נמצא.

לא אוכלים, לא משחקים, ואף מייללים ללא הרף.

ישנם כלבים שאף מפתחים סימנים של חרדות נטישה לאחר שהות בפנסיונים, כולל היקרים והפלצניים שבפנסיונים.

כלבים אומנם הם לא בני אדם, אבל יש להם מגוון ענק של התנהגויות שונות ומשונות ואף בעיות פסיכולוגיות.

under construction..

פורסם
שטויות.

כלב לא יושב ומתגעגע. אם אין לו טריגר, הוא לא זוכר. הם לא כמו בני אדם, ששולפים זכרונות ישנים מרצון.

אני מאמין ויודע שלשנינו יש רק כוונות טובות כשמדובר בבעלי חיים ובמיוחד כשמדובר בכלבים, אבל המשפט, שכתבת, הוא כ"כ לא נכון.

זה מזכיר לי שהוטרינר שלי אמר לי שלכלב אין זיכרון של יותר מ-15 שניות - כ"כ הזוי ולא נכון.

נ.ב

כשכתבתי את ההודעה הזו, נזכרתי בסרט "האצ'י" - אלוהים, איזו טראומה הוא השאיר אצלי.

• תוכן חדש...