Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר תקלות בפג' 205 שנת 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קודם כול אני יבהיר שזה לא הרכב שלי, לי יש גם 205, אבל 99, אני שואל בשביל ידידה.

בכול מקרה, מספר בעיות שחיפוש לא מצא לי או שלא חיפשתי טוב.

1) מפשיר אדים לא עובד, הכפתור נילחץ אבל המפשיר לא עובד.

2) הכפתורים של המזגן מסתובבים על ריק, מסתובבים בקלות מידיי ולא מפעילים כלום,

אשמח לעזרה ופתרונות וסליחה על הכתיבה המהירה, בוקר וצריך למהר:-)

פורסם

כפתורי המזגן הם בעיה סדרתית ב-205, ויקרה למדי בתיקון. זה קרה לנו ב-205 של המשפחה. מדובר בתקלה יקרה למדי לתיקון אם תבחר להשתמש ברכיבים מקוריים. אני לא זוכר מחירים ולא רוצה לזרוק סתם, אבל אם תתקשר למוסך הם יוכלו להגיד לך מיד. בכל אופן, זה לא עיניין של מאות בודדות.

תנסה ליצור קשר עם פירוקיות, אם מדובר בהחלפת פאנל המזגן בלבד אולי יהיה לך מזל.

פורסם
האם אלו בעיות שהפיעו כך פתאום או שכך ניקנה הרכב?

אני לא יודע זאת. היא קיבלה את הרכב מאחיה הגדול והרכב היה אצלו איזה 4 שנים,

אני לא יודע אבל אני לא חושב שזה משנה ממש.

מישהו יודע לגבי המפשיר אדים?

פורסם

אם כפתורים של המזגן מסתובבים על ריק, שווה לבדוק אם המגרעת שלהם מאחור שבורה.

מנסיון עם 205 (פעמיים), זה דבר שקורה ואז יש נטייה לחשוב שהבעיה היא מעבר לכפתור.

כפתור חדש עולה בסביבות ה-50 ש"ח בחברה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אתה מתכוון למפשיר אדים לשמשה האחורית ?

אם לזה אתה מתכוון אז יש לך שני חיבורים בצידי השמשה מאחורה , תבדוק אותם אם הם מחוברים היטב.

אם הכל מחובר טוב , סביר להניח שהבעיה בכפתור עצמו, ואז אתה יכולה להשתמש באחד מהכפתורים הסמוכים בשביל ניסוי.{אחרי פירוק הקונסלה כמובן}.

בקשר למזגן של הרכב , תשלוף את הידיות של הכיוון החוצה ותסתכל מה מצבן , אם הן שבורות , אז כנראה זאת הבעיה , תקח אחת תקינה מרכבך ותנסה ברכב של ידידה שלך.

אם זאת לא הבעיה ,אז צריך להחליף את כל הפאנל ,וזה סיפור מהתחת.

אני אישית עשיתי עקיפה ללחצן הזה , ושמתי כפתור ON OFF כך שהמזגן עובד אצלי על מהירות גבוהה כל הזמן , ממילא אף אחד לא מפעיל אותו על נמוך , כך שהוא על מקסימום הוא בקושי מקרר.:wink:

מקווה שעזרתי.

בברכה

שוקי

HONDA CIVIC LS

פורסם

בפיג'ו (אצלי לפחות) הכפתור האמצעי של המזגן מקובע תמיד לפאנל ולא ניתן לשלוף אותו, לעומת הצדדיים שכן ניתן לשלוף, ומאחוריהם יש 2 ברגים. פתח אותם ואז הפאנל עם הכפתור האמצעי יישלף. אל תנסה מראש לשלוף את האמצעי.

הכפתורים באמת נוטים להישבר בחיבור האחורי שלהם (קרה לי פעמיים בצידיים), סביר להניח שזו הבעיה. אם לא, אז כנראה להחליף הכל עם המעגל החשמלי, אאל"ט הציעו לי במוסך מדרכה 500 ש"ח. לא בטוח, היה מזמן (מאותה סיבה שהבורר עוצמת אוויר לא עובד, בסוף שמנו מפסק ON/OFF על עוצמה מירבית)

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

הכפתורים בסדר, זה הדבר הראשון שבדקתי, אני מכיר את הנושא של הכפתורים השבורים מאחורה, כניראה זה הפאנל מזגן שלה,

בקשר למפשיר אדים האחורי, אם החיבורים לא ממש מחוזקים, אפשר להלחים אותם עם מלחם ובדיל??

עוד שאלה, המנועים של החלונות מעלים לאט לאט את החלון, מנוע גמור או שאפשר לנסות לשמן אותו? אפשר לשמן אותו בכלל?

פורסם

עוד שאלה חשובה!

לא ראיתי את זה אני רק אומר מה שהיא סיפרה לי, מחר אני ייפגש וייבדוק, לפתע פתאום נידלקת לה מנורה מתחת לשעון דלק, כתומה עם ציור עגול ושני סוגרים מהצדדים, לפי איך שזה נישמע זה ברקסים לא?!

אשמח לתשובה ואם להגיד לה לא לנסוע עם הרכב מחר בבוקר.

• תוכן חדש...