Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת דפים ב asp.net

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע דבר די פשוט בתכנית שלי אבל לא מצליח לעשות אותו. הדבר הוא לעבור לדף אחר אבל לא ע"י לינק אלא ע"י לחיצת כפתור כלומר בחלק של ה#C (!)ולא בחלק של המקור (source). אני פשוט מעוניין לבצע איזשהי בדיקה לפני שאני פותח חלון חדש ולכן הפתיחה מתבצעת ע"י קוד #C ולא במקור

עוד דבר,איך בgridview כאשר אני מאפשר בחירה ובחור רשומה מסויימת אני פותח חלון חדש וגם שולח לאותו חלון את האובייקט הנבחר? (המטרה שלי היא לפתוח חלון חדש עם פרטי אותה רשומה בעיצוב שאני רוצה)

תודה לעוזרים

פורסם

1. השתמש ב SERVER.REDIRECT או SERVER.TRANSFER (קרא על ההבדלים ב MSDN) בצד השרת כדי להפנות לדף/כתובת אחרת, אתה לא יכול לפתוח חלון דפדפן חדש ע"י קוד SERVER SIDE, רק CLIENT SIDE, JAVASCRIPT וכו'.

2. שוב פתיחה של חלון חדש ע"י JAVASCRIPT, אם זה יהיה לינק לדף אחר שלך השתמש ב TARGET=_blank, אתה יכול להעביר לדף הזה מזהה של הרשומה שנבחרה ואז ע"י קוד SERVER SIDE להביא את פרטי הרשומה. לחלופין ניתן לשמור את הרשומה שנבחרה (ROW) ב SESSION ולהביא אותה מה SESSION בפתיחת החלון החדש.

פורסם

קודם כל תודה רבה, עשיתי קצת חיפוש על server.transfer ואכן זה בדיוק מה שהייתי צריך.

יש לי רק עוד שתי שאלות בסגנון, האחת היא איך אני פותח דף אינטרנט חדש בדפדפן נפרד ואיך אני פותח דף ע"י לחיצה על הselect בטבלה (gridview)?

פורסם

אחרי שהתעסקתי בדברים אחרים בפרוייקט חזרתי לgridview, הבעיה היא לא לפתוח דף חדש (לא משנה אם זה בעזרת לינק וא דרך אחרת), אלא לשלוף את האובייקט שבחרתי (נגיד סטודנט), ולהשתמש בו בדף הבא.

כרגע אני עושה את זה בצורה עקומה כאשר אני שולף את המפתח מהרשומה שבחרתי, רץ על כל הרשומות ומוצא את אותו אובייקט. האם יש דרך יותר סימפטית לשלוף אובייקט מgridview?

פורסם

אתה באפליקציה WEBית, יש דבר שנקרא SESSION, אתה יכול לשים את האובייקט הנבחר ב SESSION ולשלוף אותו בכל מקום באפליקציה.

פורסם

לא הבנת אותי, אני יודע מה זה session ואני יודע להעביר אובייקט לדף אחר אבל זאת לא הבעיה פה.

הבעיה היא לשלוף את האובייקט מתוך הgridview

• תוכן חדש...