Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גרושים...

עכשיו כשקראת את זה ואתה בטח מתכוון לזרוק אותו, אז תביא אותו לי :)

וברצינות, בהנחה ומדובר על מקורי ולא חיקוי כלשהו, זהו שעון מאוד יקר. תחפש בגוגל rolex cosmograph daytona.

פורסם

תתקשר ליבואן ותשאל אותו....

אני קיבלתי לפני כמה שנים שעון של IWC וגם לא ידעתי מה מחירו, עד השתקשרתי ושאלתי את היבואן...:shock:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
תתקשר ליבואן ותשאל אותו....

אני קיבלתי לפני כמה שנים שעון של IWC וגם לא ידעתי מה מחירו, עד השתקשרתי ושאלתי את היבואן...:shock:

מי היבואן של אומגה?! :?

יש לי שעון בן 20 ומשהו, עם זהב צהוב 18K שעדיין עובד.

אני רוצה לדעת כמה הוא שווה, ואני לא מדבר על שעון עם סוללה, אלא שעון שמותחים אותו ידנית!

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

תודה על התגובות והשעון שיש לי זה בדיוק כמו בתמונה בלי יהלומים או דברים כאלה,

ותודה רבה ולא אין לו בת יש לו 2 בנים מפונקים

פורסם
זה נע בין 1600 דולר ל15 אלף דולר

לי היה זכור שכל הדייטונות עולות בסביבות ה- 10K+ USD, אבל לא חקרתי את זה יותר מדי בזמנו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
אתה שואל ברצינות?

לא ממש לא :lol:

יש לי שני חברים עם שעוני פוזה דומים בארון - וביום יום מתנהלים עם הנ"ל מייד אין תיאלנד ..

ושלי יושב בארון כבר יותר מ 10 שנים - אני מסתפק בשעון של הטלפון והרכב .

נפגשים פעם בשנתיים - בשעוני אמיר בחולון - לכיוון השעונים ובדיקה ומשם לים בבת - ים ( נותנים לשעונים להשתזף .. )

אל תהיה כבד - זה כייף שעון כזה - אבל ממש לא ליום יום , או דבר שבאמת צריך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לדעתי רולקס זה שעון שלא כל יום זוכים בכבוד לענוד אותו.

אם כבר קיבלת כזה שעון לא הייתי רץ למכור אותו. שעון טוב כמו רולקס ישאר איתך כל החיים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...