Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בקניית רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני סטודנט ואני מחפש רכב לנסיעות מהבית למכללה שזה יוצא מרחק של 60 קילומטר.

בנוסף אני עושה נסיעות לצפון (רמת הגולן) פעמיים או שלוש בחודש שיוצא בערך 400 ק"מ הלוך חזור.

חשוב לציין שיש לא מעט עליות בשתי הדרכים שאני עושה בחודש ומאוד חשוב שאני לא אצטרך לפחד שהאוטו לא יסחוב או יתפרק לי פתאום בעלייה מתונה.

מאפיינים שאני מחפש באוטו:

א. אמינות

ב. אורך חיים(בנוסף לזה שאני אטפל בו בהתאם ולא אזניח אותו)

ג. חיסכון בדלק.

ד. עדיף אוטו גדול ומרווח בפנים ושיהיה תא מטען לא קטן

ה. שיסחוב עליות של צפת וירושלים בלי בעיות ובלי גמגומים ושאפשר יהיה לנסוע על 110 ולא לפחד שהאוטו יתפוצץ עוד רגע

ו. שנתון החל מ 2000

ז. שיהיה גיר אוטומט

לא אכפת לי עם האוטו מכוער או נראה מוזר, לא מחפש פוזה. העיקר שיהיה כיף לנסוע בוא ושכשצריך להאיץ אז הוא יאיץ.

מקווה שפירטתי הכל

תודה רבה מראש.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבר 24 שעות...

בלי תגובה

\אני מקפיץ

בבקשה תנו לי טיפ

אני כבר 3 ימים יושב על הפורום ולא מצאתי כיוון

תודה.

פורסם

יש לי התלבטות על מס דגמים

יונאי לנטרה

פיג'ו 306

סקודות אני לא מוצא עם קילומטראז' נורמלי כולם מעל 190 אלף וכך גם קורדובה

אולי יש דגמים שלא בדקתי?

מה אתם אומרים בנושא?

פורסם

בתקציב שלך יש הרבה דברים , השאלה מה אתה מחפש ,

לפי מה שאתה מתאר , אתה מחפש רכב משפחתי .

יש לך סובארו גראנד ליאונה , ניסן אלמרה , רנו מאגן (הצורה הישנה) , פיזו 306 , סיטרואן קסרה ועוד

כל מה שאתה צריך זה לחפש רכב עם שיתן לך את מירב הדברים (עדיפות להיות סובלני ולחפש את הרכב שהכי מתאים לך)

פורסם

כן אני מחפש אוטו בסגנון משפחתי שיהיה מרווח ל5 אנשים בתוכו ושלא יהיה לו בעיות "לסחוב" עליות וכדו'

לגבי 306

האם הוא עומד טוב בקריטריונים שלי:?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני כבר קרוב לחודש ואף יותר לא צליח להגיע למסקנה ולבחור מס' דגמים שבהם להתמקד

אני מזכיר שוב: אני גר במרכז הארץ(נתניה) אני צריך אוטו שאסע איתו פעמיים בשבוע 90 קמ' בדרכים בין-עירוניות, נסיעות מזדמנות לאילת ולרמת הגולן פעמיים בחצי שנה.

וסתם פה ושם נסיעות בעיר לצורך סידורים ויציאות.

סה"כ: בחודש 200 קמ' + מדי פעם 500קמ'+ .

אז הכי חשוב לי זה קודם כל שהרכב יוכל לסחוב עליות בלי שישרף המנוע או משהו כזה וששיוט על מהירות 100קמ"ש אני ארגיש שאני נוסע באוטו ולא עוד רגע יתחילו להתפרק חלקים ולעוף מהאוטו.

בהתחלה הייתי בכיוון של מגאן ו 306 אבל הרבה אומרים שיש איתם בעיות עם הגיר האוטומטי, לכן דיי ירדתי מהנושא.

סקודות למינהן לא מצליח למצוא עם קילומטראג' נמוך מ190+-.

מה שנישאר לי זה פולו גולף או איביזה אבל אני לא יודע עם עדיף לרדת בשנתון וכך לחסוך כמה אלפיות למטרת קנייה של רכב מתוחזק ומושקע יותר (כנראה).

בבקשה תתנו לי כיוון איפה להתמקד יותר כך שאוכל להתחיל לחפש ולבדוק רכבים.

אני כבר כל יום יושב וקורא שעות בפורום ועדיין כל פעם אני מתחיל לחשוב על רכב, אחרי כמה דקות מוצא משהו שגורם לי לסלוד מהנושא שלו... אני נורא מפחד שידפקו אותי בקנייה כי אני גם ככה לא מבין במכניקה של הרכב.

תודה מראש,

אלכס.

פורסם

בדרך כלל, הנני נמנע מלהגיב פה באתר, אך נראה כי אף אחד פה לא טורח לענות לך.

אני מציע לך לערוך חיפוש (כפתור שם למעלה) בפורום "יעוץ ברכישת רכב" תחת המילים הבאות:

נסה - "פולו", "גולף" , "30K", וכל מילת מפתח העולה על רוחך.

אני מאמין כי החיפוש יעזור לך מאוד, בעיקר משום ששאלות כאלה כבר נשאלו הרבה בעבר.

Honda civic EJ6

פורסם

הייתי ממליץ לך על ה306 ידני. אם תחפש טוב - תוכל למצוא שמורה ב15-20K. עוד כמה אלפים על התיקונים הראשוניים ואם תרצה גם לשיפורים...

אני ממש מרוצה מה306 שלי :)

פורסם
בדרך כלל, הנני נמנע מלהגיב פה באתר, אך נראה כי אף אחד פה לא טורח לענות לך.

אני מציע לך לערוך חיפוש (כפתור שם למעלה) בפורום "יעוץ ברכישת רכב" תחת המילים הבאות:

נסה - "פולו", "גולף" , "30K", וכל מילת מפתח העולה על רוחך.

אני מאמין כי החיפוש יעזור לך מאוד, בעיקר משום ששאלות כאלה כבר נשאלו הרבה בעבר.

עשיתי חיפושים, אפשר להגיד אני חיי עליהם כבר...

אבל אין אתהתנאים שלי בחיפוש אוטו הכל מסביב ואני מנסה למקד את זה.

אני מחפש בעיקרון אוטו שיהיה הכי אמין שיכול להיות ואחד כזה שידוע שיכול להיות אמין אני לא מצליח למצוא 2 או 3 רכבים כאלה שבוודאות הם ידועים כאמינים ומראש לא צריך לדאוג הרבה כי אני סטודנט ואין לי יותר מידי כסף.

פורסם
הייתי ממליץ לך על ה306 ידני. אם תחפש טוב - תוכל למצוא שמורה ב15-20K. עוד כמה אלפים על התיקונים הראשוניים ואם תרצה גם לשיפורים...

אני ממש מרוצה מה306 שלי :)

אני מחפש רכב עד 20K ובין השאר המליצו לי על ה 306, מצאתי כמה וכמה כאלו, השאלה שלי האם הרכב עם מנוע 1400 XR היא אפשרות סבירה? לא שאני מחפש מטוס על גלגלים, אבל האוטו אמור לעמוד בנסיעות להרי הצפון. אשמח לתגובה מפורטת. בכל מקרה התשובה (אם תבוא) עדיף לשלוח לאי-מייל : [email protected].תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי אפשרות ללכת על סיטרואן קסרה 1.6 SX שנת 2003 יד 2 במחיר לא רע בסבביבות 20K אבל הקילומטראג' קצת מדאיג אותי 175K........

יש לציין שעוד לא נעשתה בדיקה לאוטו אבל הבןאדם מציין שהוא שמור במצב טוב.

האם כדאי לבדוק אותה משנתון כזה עם קילומטראג' גבוה מהממוצא?

• תוכן חדש...