Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אתמול בערב עברתי תאונה עם הרכב שלי (מאזדה לנטיס 99 1.6),

כתוצאה מגשם וחוסר ניסיון שלי בתפעול אירוע חירום של החלקה פגשתי את המעקה משני הצדדים של הכביש והרב פורק לחתיכות, לי לא קרה כלום, אך החזית של הרכב והאחורה הלכו,

מה שכן נשאר זה הסלון של הרכב שמשות דלתות והמנוע ,

אני מעוניין לקנות מאזדה תואמת ללא מנוע ואז לבצע הרכבה

פורסם

מכיוון שקשה למצוא רכב למכירה ללא מנוע,אני מציע כאפשרות לקנות בזול מזדה ממכרז של המשטרה,ולהחליף כל מה שניתן.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
מכיוון שקשה למצוא רכב למכירה ללא מנוע,אני מציע כאפשרות לקנות בזול מזדה ממכרז של המשטרה,ולהחליף כל מה שניתן.

האם יש אפשרויות נוספות למעט המשטרה שכבר מחר בבדיקה,

פורסם

הכי חשוב זה שלא יצאתה עם פגיעה כלשהי-אנשים בחורף תסעו בזהירות!

לעניין,לא תמצא לדעתי רכב שכל המכלולים שלו תקינים להשתיל בו מנוע ונגמרה החגיגה,רכב שפורק ממנו המנוע עשה בעיות נוספות ובטוח שיש בו עוד תקלות,הרי לא סתם הוא פורק!

הצעה שלי למכור את המנוע ואת שאר החלקים ששווים משהו ושהם תקינים,כל השאר למכור בתור ברזל.

• תוכן חדש...