Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לא מזמן עשיתי תאונה עם הרכב של ההורים ובתגובה ביטלו לי את הביטוח.

אחרי חודשיים באוטובוסים הגעתי למסקנה שאני חייב רכב.

אני משרת בקבע בבסיס סגור, יוצא לי להיות בבית 8 ימים בחודש+- ככה שרוב הזמן בחודש הרכב יעמוד בחנייה, רק אני ינהג עליו.

אני מחפש רכב עד 10k (כולל יישור קו), שיהיה כמה שיותר אמין, חסכוני, זול לתחזוקה ועם זאת שאני לא יצטרך להכניס אותו למוסך כל פעם שאני חוזר הביתה.

השימוש שלו יהיה בעיקר לנסיעות יחסית עירוניות\בין-ערוניות באזור ההמרכז אך חשוב שגם יהיה מסוגל לנסיעות קצת יותר ארוכות בסביבות 100 ק"מ.

כמו כן חשוב שיהיה נוח, גם ככה הצבא הזה עשה לי בעיות גב

במהלך שיטוט קצר בפורום נתקלתי במספר דגמים:

פג'ו 106

פג'ו 205

רנו קליאו

סיאט איביזה

פיאט פונטו\אונו

סובארו ג'אסטי

פורד פיאסטה

יונדאי לאנטרה

אשמח לקבל ייעוץ לגבי אילו מהדגמים הנ"ל (ואולי דגמים נוספים) יתקרב כמה שיותר לדרישות שציינתי (אני יודע שזה קצת בעייתי), ולקבל עוד עצות לגבי הקנייה, כמה קילומטרג' לחפש וכו'. הידע שלי בתחום הוא בערך כמו בבישול ככה שכל תגובה תעזור לי מאוד!

*ייתכן והתקציב שלי יגדל, אשמח גם לקבל גם המלצות ל16000~

תודה רבה מראש!

פורסם

מכל הרשימה המפוארת שכתבת הייתי מתמקד ב106/205, פיאסטה ופונטו.

לדעתי הן מציאות את הפשרה הטובה ביותר בין נוחות נסיעה סבירה, התנהגות כביש ועלות אחזקה שוטפת נמוכה.

הבעיה היא למצוא אחת במצב מכני טוב בתקציב שלך, כי לאנשים יש נטייה להזניח מכוניות זולות וישנות ובסופו של דבר זה מתפוצץ לאחד הבעלים בפנים.

בקיצור, כל אחד מאלו תתאים. אל תמקד את החיפוש של בדגם ספציפי אלא חפש את הרכב שמצבו הכללי הוא הטוב ביותר. כיוון שעושה רושם שאתה לא ממש מבין בתחום, כדאי שתגייס לעזרתך קרוב משפחה או חבר שמבין קצת יותר ויחד תצאו לסרוק את השטח בחיפוש אחר מציאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מכל הרשימה המפוארת שכתבת הייתי מתמקד ב106/205, פיאסטה ופונטו.

לדעתי הן מציאות את הפשרה הטובה ביותר בין נוחות נסיעה סבירה, התנהגות כביש ועלות אחזקה שוטפת נמוכה.

הבעיה היא למצוא אחת במצב מכני טוב בתקציב שלך, כי לאנשים יש נטייה להזניח מכוניות זולות וישנות ובסופו של דבר זה מתפוצץ לאחד הבעלים בפנים.

בקיצור, כל אחד מאלו תתאים. אל תמקד את החיפוש של בדגם ספציפי אלא חפש את הרכב שמצבו הכללי הוא הטוב ביותר. כיוון שעושה רושם שאתה לא ממש מבין בתחום, כדאי שתגייס לעזרתך קרוב משפחה או חבר שמבין קצת יותר ויחד תצאו לסרוק את השטח בחיפוש אחר מציאה.

+1, מסכים ומחזק אלה עדיפות ואכן חשוב שתמצא אחת שמורה.

בנוסף הייתי מחפש 306, אפשר למצא שמורות, תמורה מעולה לכסף (ואפילו כיפית מאד)

פורסם

טוב מצאתי עכשיו פיאט פונטו 98', עם 121000 ק"מ, ללא תאונות, של בחורה שלא ממש מבינה בטיפולים אז אבא שלה מטפל ברכב באופן שותף, סה"כ נראה סבבה, בלי טסות, דפיקה קלה מקדימה (הפח קצת התעקם).

בהנחה שהרכב עובר בדיקה ואין משהו רציני חוץ ממה שציינתי, במחיר 9800 (800 מתחת למחירון), מה אתם אומרים?

פורסם
טוב מצאתי עכשיו פיאט פונטו 98', עם 121000 ק"מ, ללא תאונות, של בחורה שלא ממש מבינה בטיפולים אז אבא שלה מטפל ברכב באופן שותף, סה"כ נראה סבבה, בלי טסות, דפיקה קלה מקדימה (הפח קצת התעקם).

בהנחה שהרכב עובר בדיקה ואין משהו רציני חוץ ממה שציינתי, במחיר 9800 (800 מתחת למחירון), מה אתם אומרים?

אני אומר שאם אתה רוצה אמינות-לא פונטו.

זה רכב חסכוני וקל להחזקה, אבל לא אמין כלכך ומתחמם דיי מהר.

ממליץ לך לחפש פיאסטה שמורה.

• תוכן חדש...