Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :lol:

בזמן האחרון די נמאס לי מהעבודה הנוכחית שלי,ובא לי לעבור לעבוד במשהו שקשור לרכב שזה תחום שאני מאוד אוהב.

ראיתי מודעות של חברות השכרה שמחפשות נהגי ב' ו"דיילים" (מה זה בכלל דיילים?)

אני אשמח אם מישהו שמבין יוכל להרחיב לי על התפקידים האלה,מה עושים בעבודה עצמה,שכר,אפשריות קידום (?) וכו'

עפ"י מה שרשום במודעות,אין לזה ממש דרישות מיוחדות למעט רשיון נהיגה ולהיות בן אדם נורמלי באופן כללי.

אין לי שום נסיון בכלום בעצם :?,הייתי חייל קרבי ועד עכשו עבדתי קצת יותר משנה באבטחה.

זהו.

אם יש למישהו הצעות לעוד תפקידים שקיימים בתחום הזה אני אשמח לשמוע!

V5

פורסם

אם אני לא טועה אתה כל היום תסיע רכבים ממקום למקום, ותפחד שהרכב יקבל מכה כי אז ינקו לך את זה מהמשכורת.

כשאחי נתקע עם האוטו שלו אז שלחו לו רכב חלופי, אני מאמין שזה מה שיתנו לך לעשות כל היום.

קובי

פורסם

אוקיי.זה מבאס. :?

ומה לגבי עבודה של "דייל"? (מה זה דייל בכלל?)

איך השכר שם? מה עושים? מקפידים לקבל רק עובדים עם נסיון או שאפשר לשכנע גם אחרת?

V5

פורסם

דייל זה הבחור שנותן שירות בדלפק ההשכרה.

נהג ב' הסבירו לך כבר.

2 המשרות הנ"ל לא מציעות בדר"כ תנאים טובים, שכר הוגן או אפילו יחס סביר מצד הבוסים (כמובן שיש חריגים)

הרבה יותר קל להיתקדם מתפקיד דייל מאשר מתפקיד נהג.

בהצלחה!

פורסם

מה לך לחפש באמת בחברות השכרה ?

אם כבר אז תנסה אולי למצא מקום אצל היבואנים במרכזי המכירה.

או שתכנס באמת לתחום תלמד מקצוע תתחיל מ כלום כלומר מכונאי תכיר אנשים תצבור לקוחות שיכירו אותך ואז תעשה עוד כמה הסמכות ותפתח מוסך משלך הדרך קשה ומלאת קומבינות ופרוטקציות במיוחד בתחום הזה.

פורסם

שרשור מצויין.

גם לי נמאס מעבודות שעשיתי בשנים האחרונות, וחיפשתי כמוך בדיוק, משהו בתחום הרכב.

התחלתי לעבוד בחברת השכרה בתור נהג.

התפקיד הוא לקחת לשטיפה, ללקוח, למוסך, לתדלק, וחזרה.

הייתרון היחידי מבחינתי היה נסיעות לטווח רחוק מידי פעם. אני פשוט מ-ת על נהיגה.

החיסרון, משכורת שממש לא מתקרבת למה שאתה מחפש.

ואז, הייתי דייל. (תואר מעצבן בעיניי).

זאת עשיתי כשנה.

משכורת הרבה יותר טובה - במידה ויש שיטת תגמולים. כלומר אתה מקבל אחוז מסויים על כל השכרה.

אני הצלחתי להגיע למשכורת טיפה יותר גבוהה ממה שאתה מציין - ברוטו. כלומר עם התגמולים הגעתי למשהו בין 6000 ל 6500

נטו מידי חודש. כמובן שיש חודשים חלשים יותר, אבל השכרות ארוכות טווח, מכסות על זה, והיו לי המון כאלה. למעשה רובן.

ומומלץ לנסות לשווק רכבי מנהלים ויוקרה. זה בהחלט משפר פלאים את התגמולים.

אתה אוהב רכב?

גם אני. אני עדיין עובד בזה? לא.

ממש לא היה לי עניין עם הרכבים.

מקסימום להחנות רכב שלקוח השאיר בצורה חוראנית חזרה לחנייה.

כדייל אתה רק על הטלפונים, ואלה, לא מפסיקים לצלצל.

ואז איזה לקוח נתקע עם הרכב, ואתהצריך לדאוג לו.

צריך להתווכח עם לקוחות מעצבנים שחושבים שאתה חייב לתת להם איזה רכב שבא להם.

בקיצור, אתה צריך להיות אוהב לקוחות לעבודה שכזו.

קח למשל רכב שמאד אהבתי - אאודי A6 קוואטרו 3.2 ל'.

העדפתי לנהוג בו מאשר לראות אחרים נהנים ממנו. (דיי טיל בליסטי).

או למשל (אולי יירדו עלי כאן) פיז'ו 607 שהיא ממש ת-ע-נ-ו-ג של רכב (מנוע 3 ליטר).

יותר רך מהאאודי לדעתי.

בקיצור... כחובב רכב, אתה תראה אחרים נהנים ממה שאתה רוצה להנות ממנו.

אני באיזה שלב לקחתי חסות על עניין הטיפול במוסכים בנוסף לכל שאר החרטה הנ"ל.

זה לפחות היה מעניין, אתה לוקח רכב שטוענים שהוא לא תקין,מחליט מה הבעיה פחות או יותר שולח למוסך.

הכי כיף זה לשוח רכב למוסך על תקלה שעולה אלפי שקלים, ואחרי כמה ימים לבוא ולקחת בלי לשלם !!:-D

אבל כחובב רכב, אין לך מה לחפש בעבודה כזו.

לא מומלץ !!!!

גם אני מחפש עכשיו משהו אחר/שונה/מעורר עניין בתחום טכני כלשהו.

טרם מצאתי משהו נורמאלי. כי גם אני מחפש משכורות כמו שציינתי לעיל, או כמו שאתה רוצה.

בן כמה אתה?

אני לא הצלחתי למצוא מקום שייתן לי ניסיון בעבודה מעניינת - טכנית.

יש לי 2 ילדים ומשכורת מינימום, לא ממש עוזרת לי.

אם אתה ממש צעיר (עד גיל 25) ולא נשוי ולא אכפת לך ללכת לעבוד במשהו במשכורת מינימום או כלום

כדי לקבל ניסיון, חפש לך אולי מוסך לעבוד בו. אבל שים לב, שלא תמיד יש להם סבלנות.

כדאי לך לחשוב על הכשרות של לשכת תעסוקה (אתה צריך להיות מובטל).

תוכל ללמוד אוטוטרוניקה דרכם.

אני אישית חושב על תחום CNC.

אחרי שאסיים את הצרות הבירוקרטיות של ביטוח לאומי אתחיל לפעול בעניין.

במקביל אני עדיין מחפש מקום שאולי יקלוט אדם שמעוניין ללמוד מקצוע מעניין וטכני כלשהו.

אגב, בהשכרות רכב אתה עובד גם ביום שישי, שזה ממש גוזל לך את החיים.

בהצלחה !

פורסם

אווו! לתגובה כזאת ציפיתי! תודה רבה! :-D

לגבי עבודה במוסך,אז כן...שקלתי את זה.אין לי בעיה לעבור קורס של משרד התעסוקה (זה נחשב מכונאות רכב סוג א'?)

אבל איך אני מתקדם עם זה? אתה יודע מה,אני צעיר ואין לי בעיה לעבוד כמה זמן במוסך תמורת שכר מינימום.אבל מה אח"כ? איך מתפתחים הלאה?

הבעיה שלי זה שאני לא רוצה לרדת למהמשכורת הנוכחית שלי לאורך זמן.אני צריך לתחזק רכב + אני עוד כמה חודשים עובר לגור לבד בשכירות + לחיות כמו בן אדם.

V5

פורסם

צהריים טובים.

אינני יודע בן כמה אתה, אבל זה גם לא כ"כ חשוב.

לצורך דאגה לעתידך = מציאת תחום שיעניין אותך ושתוכל לעסוק בו לפרנסתך בצורה מכובדת +

אני הייתי מציע לך, עכשיו בגיל צעיר, להקריב דברים שנראים לך חשובים, כמו לעבור לגור לבד בשכירות.

זה אולי נושא לדיון בפני עצמו, אבל לשלם שכירות זה לזרוק כסף לפח !

אם אתה יכול, תישאר לגור אצל ההורים - בד"כ ההורים ישמחו, אלא אם כן ...:roll: וזה לא לעניין שלנו.

בצורה זו, אתה נשאר לאורך תקופה ארוכה יותר עם רזרבות שיש לך מעבודה קודמת, ואם אתה גם לא צריך להשתתף בהוצאות הבית, אז בכלל, סגור סכום יפה בבנק, שיצבור ריבית.(ככל שנסגר לתקופה ארוכה יותר, זה משתלם לך יותר)

(אולי מישהו פה מהפורום מכיר מוסך שמסכים לקלוט חברה צעירים וטובים שרוצים להשקיע וללמוד.)

ואז אתה יכול בשקט למצוא עבודה בשכר מינימום בתועלת מקסימום כמו עבודה במוסך .

אם יש לך נטייה טכנית, וראש טוב, אולי אפילו אותו מקום יעסיק אותך בשכר נורמאלי בהמשך הדרך.

לאחר מכן, צא ולמד מכונאות/אוטוטרוניקה וכו' ואולי גם תוכל להיות קצין רכב (תוסיף רישיון ג')

או לשלב הכשרה מקצועית שלוקחת שנתיים ללימודי מכונאות אם אני זוכר נכון.

זה תהליך של כמה שנים טובות. ואם אתה צעיר, זה מסלול טוב לחובב רכב ומכונאות.

תשמור טוב טוב על הכסף שיש לך עכשיו. אל תזרוק אותו על שכירות. זה לא נותן כלום.

מה, שיהיה מקום להביא את החָבֵרה ?! תנסה להסתדר בצורה אחרת.

אחרת יהיה לך קשה, גם להגשים את רצונך הנ"ל וגם לחיות. שכ"ד+אוכל+בילויים+פינוקים נקודתיים+רכב+דלק+ביטוח חובה+ג' + מקיף אם צריך .....נגמר לי האוויר !

בקיצור ... הבנת.

שמור על עצמך כלכלית, ותבנה יסודות איתנים מקצועית, ואז תמשיך לרוץ קדימה כשיהיה לך עם מה לרוץ מבלי שתחליק בדרך

תקציבית פה ושם.

אינני פסימי או משהו, רק רוצה לתרום לך מניסיון של מי שעבר את גילך לפני כמה שנים ובהיסתכלות אחורה

הייתי עושה דברים אחרת.

ב-ה-צ-ל-ח-ה !

:wave2:

• תוכן חדש...