Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל, למעט מקרים חריגים, ככל שמחיר המוצר עולה יחס מחיר - תמורה יורד. אין ספק שרכב ב-100,000 ש"ח יותר נוח ומהנה לנהיגה. אין ויכוח. השאלה אם אותו שיפור בנוחות שווה תוספת 40,000 ש"ח. לדעתך כן. מקובל לחלוטין. לדעתי לא כל כך. אני מעדיף להשקיע את הכסף באפיקים אחרים. אישית לא הייתי רוכש אלטו כי ישנו רכב אחד בארץ שנותן יחס מחיר - תמורה טוב יותר - פיאט פנדה בת 2-3 שנים, אבל אני לא פוסל את הבחירה של אלפי לקוחות בארץ.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:-)

אני בינתיים נהנה משלי. ואני נוסע בנתיב שמאלי ועוקף כל מיני משפחטומטיות 1600.

אז חדל חפירות שהרכב הוא עגלה. כי הוא לא! אל תגידו דברים שאתם לא יודעים. תודה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אייל אתה פשוט מדבר שטויות.

האוטו מתחיל להרעיש ב140 עם זה אני אסכים אבל הוא מאיץ מהר ממאזדה 3 החדשה, הוא נוח, חסכוני במידה, וזריז בהרבה מהקליאו שהייתה לי והייתה יקרה פי 2 ממנו כשהייתה חדשה.

אופי נהיגה לא קשור לרכב שאתה נוהג בו, ואני אפתיע אותך בכך שאגיד שגם X5 מסוגלת להיתקע בנתיב השמאלי על 15 קמ"ש.

כן כן, באמת. היא מסוגלת.

בוא תיקח את האוטו, תיסע בו חצי שנה, ואז תגיד את כל מה שאתה כותב פה בלי שום ביסוס.

פורסם

טוב חלק מהאנשים פה דעתם לקויה לגמרי.

אני אנסה לתת דעה שלי כמה שיותר נכונה.

כל החיים שלי היה לי מכוניות ישנות

205 שנת 89

306 שנת 94 וכולה..

אני יכול להגיד לכם שלשלם 12000 שקל ולקבל אוטו חדש זה פצצה.

התשלומים שעשיתי לחמש שנים יוצא 909 שקל לחודש.

החסכון בדלק אצלי כל חודש זה כ 700 שקל.

זאת אומרת שאני בעצם משלם עוד 200 שקל לרכב חדש "מהתקציב שלי"

הביטוח זול מאוד 3600 להכול.

עכשיו לסקירה:

התקנתי מרים שמשמות וזהו.

האוטו נחמד מאוד. לוח השעונים בצבע אדום, לא נוח למי שרגיל שצבע אדום מעיד על תקלה, בכל זאת היה לי פיז'ו :-o

דבר שני האוטו קופצני למי שהיה רגיל למכונית נוחה 306, האוטו ממשם קופצני, עד כדי כך לפעמים כואב הגב, או שאני זקן כבר.

מבחינת האצה ומהירות שיוט. בכבישים ללא עליה האוטו נוסע מעולה, אין שום בעיה לשייט במהירות 100 הוא לא מתאמץ בכלל במהירות הזאת.

אמנם שהדבר מגיע לעליות מרגישים בחוסר כוח אבל לא משהו קריטי. עם מזגן וארבע אנשים בעיליה שהייתי נוסע 100 האוטו יורד למהירות 90/80.

לפי זווית ישיבה שלי הקורה מצד שמאל עבה מדי ומפריעה לשדה ראיה שלי.

הבגאז' של האוטו יכול להכיל קניות בלי בעיה, הכנסתי קניות של 600 שקל בלי בעיה.

לדעתי זה כיף לנסוע באוטו בלי שצריך לבקר מוסך כל יום, ועם אחריות ל 3 שנים.

ותמורת מחיר נותן תמורה מעולה. צריכת הדלק בינתיים מעולה 18.5 לליטר משולב.

עם אנשים ומזגן.

מבחינתי אני מוכן להתפשר על נוחות וגודל תמורת מה שהוא נותן. צריכת דלק,זול,אחריות,ואמינות,וביטוח זול מאוד.

לכל מי שקנה אל תחשבו שהוא מרצדס הוא ממש לא, רכב בסיסי וזהו.

לכל אלה שמקניטים, יש פתגם כל אחד יושן על הצד שנוח לו, אם היה לי כסף בטוח לא הייתי מחזיק רכב זה.

אולי בתור רכב שני במשפחה אבל לא בתור רכב יחיד.

יום טוב

פורסם

יאללה נו, שכנעתם אותי.

תביאו 2 אלטו וקחו את הGTI.

בקשר לפתיחת העין של ה"יושב טוב" :

אין לי מה להתבייש כי לא גנבתי את הכסף ואפילו לא לקחתי אותו מההורים! (ואני לא בטוח שרוב רוכשי האלטו לא מומנו מימון חלקי או מלא ע"י ההורים)

התחלתי מרכב של 30 אלף ש"ח (שנה),

עברתי לרכב של 50 (5 שנים),

עברתי לרכב של 70 (4 שנים)

עכשיו טיפסתי עוד שלב.

אלו המדרגות.

ההבדל ביני לביניכם שבמדרגת ה60-70 אלף ש"ח העדפתי גולף GTI משומשת בת 6 (בזמנו) מאשר כל מיני רכבים ספרטניים אבל משנתון חדש (אוויאו/פיאט פנדה וכו')...

גם בעתיד אני מניח שבמדרגת העד 120 אלף תקנו איזו סוזוקי ליאנה/SX4/קורולה או כל פחנוע משעמם אחר בגלל שהוא חדש ובגלל האחריות.

זה לגיטימי, הכל תלוי בבן אדם ובדרישות שלו מהרכב.

sk, אתה מצחיק כי לקפוץ מ205 מתפרקת לרכב חדש מהחברה זה דילוג על כמה וכמה שלבי ביניים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הוא מאיץ מהר ממאזדה 3 החדשה

זה כייף לחלום אה? :-)

אם אתה רוצה לקבל רכבת ממאזדה 3-דבר איתי.

האלטו מכונית חמודה וזולה.

וממש רחוקה ממהירה, נוחה, ואיכותית.

בכל אופן תתחדשו על הרכישה.

פורסם
89

עכשיו לסקירה:

התקנתי מרים שמשמות וזהו.

אתה יכול לפרט איך עשית את זה?

איזו הלוואה/תוכנית מימון?

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קודם כל אני קפצתי מ306 שנת 94 1800 ידנית, לאלטו. זה שני רכבים שונים לגמרי.

המימון דרך הסוכנות עם בנק ירושלים.

פורסם
כל החיים שלי היה לי מכוניות ישנות

205 שנת 89

306 שנת 94 וכולה..

:-),

אתה נוסע באוטו חדש ומשלם כמעט

כמו מישהו שנוסע באוטו ישן (קשה להאמין, אבל זה נכון).

-

פורסם

שאלה קטנה: (שיענו רק אלה שיש להם כבר את האלטו בבקשה)

האם צריך לעשות תקופת הרצה לאוטו?

אם כן לכמה זמן ועל מה צריך להקפיד?

אודה לתשובות. לילט

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אייל אתה פשוט מדבר שטויות.

האוטו מתחיל להרעיש ב140 עם זה אני אסכים אבל הוא מאיץ מהר ממאזדה 3 החדשה, הוא נוח, חסכוני במידה, וזריז בהרבה מהקליאו שהייתה לי והייתה יקרה פי 2 ממנו כשהייתה חדשה.

אופי נהיגה לא קשור לרכב שאתה נוהג בו, ואני אפתיע אותך בכך שאגיד שגם X5 מסוגלת להיתקע בנתיב השמאלי על 15 קמ"ש.

כן כן, באמת. היא מסוגלת.

בוא תיקח את האוטו, תיסע בו חצי שנה, ואז תגיד את כל מה שאתה כותב פה בלי שום ביסוס.

הבנו שהאלטו מסוגלת לנסוע "מהר" והבנו שהאלטו היא סופר החיסכון שאפשר למצוא ברכב ובכלל ברכב חדש אבל מספיק לעשות מהרכב דבר שהוא לא נועד לו בכלל בוא נסכם, שהאלטו הוא רכב בסיסי והוא נשאר תמיד בסיסי שהתמורה שלו הוא במחיר זול חיסכון בדלק ובעליות ולא יותר מזה וכל דבר אחר, שתגידו על הרכב זה פשוט לא אמיתי.

Edward אני לא יודע עם זה נכון מה שאמרת אבל אותי לא תמצא אף פעם, על הנתיב השמאלי בפחות אולי מ-115 ככה שאין לך מה להכליל.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

האלטו מצויינת לסטודנטים (קשישים) המחפשים מכונית חדשה ובסיסית, שהיא חסכונית וזולה לאחזקה ורכישה. זאת ה-נקודה שלה.

האלטו מאוד בסיסית ולאו דווקא מתאימה לכולם, ומי שרוצה יותר "אוטו" יעדיף לרכוש יונדאי i10 או לקנות סופר מיני משומשת מהשנים האחרונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...