Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי הגעתי עד 110 קמ"ש, לא הרגשתי שום רעידות מיוחדות, יתכן כי ב120 קמ"ש המצב שונה. ככה או ככה, הרכב בהחלט לא בנוי לנסיעה במהירות כזו על בסיס יומי.

מעניין לדעת מה יגידו כמה מהחבר'ה כאן שכבר נוהגים ברכב והאם גם להם יש רעידות ב120, אבל אני חושב שבמידה וכן, זה די הגיוני ואי אפשר ממש להתייחס אל זה כאל בעיה חריגה, בכל זאת 3 צילינדרים.

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד, סוזוקי אלטו היא מכונית עירונית והייעוד שלה בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר ולא לנסיעות קבועות מחוץ לעיר, שם היא ממש לא מצטיינת.

מדובר בסה"כ רחובות קרית מלאכי כ- 50 ק"מ ביום מישור ללא פקקים והיא עושה את זה מצויין ללא מאמץ.

רציתי רק לדעת אם גם חבריי האחרים בעלי האלטו מרגישים כך.

פורסם
בנסיעת מבחן שעשיתי הגעתי עד 110 קמ"ש, לא הרגשתי שום רעידות מיוחדות, יתכן כי ב120 קמ"ש המצב שונה. ככה או ככה, הרכב בהחלט לא בנוי לנסיעה במהירות כזו על בסיס יומי.

מעניין לדעת מה יגידו כמה מהחבר'ה כאן שכבר נוהגים ברכב והאם גם להם יש רעידות ב120, אבל אני חושב שבמידה וכן, זה די הגיוני ואי אפשר ממש להתייחס אל זה כאל בעיה חריגה, בכל זאת 3 צילינדרים.

יגאל

הרעידות כנראה מגודלה ולא מהמנוע, מנוע 3 צלינדר לא אומר כלום, הייתה לי פאביה 2008 מהצורה החדשה, טורבו דיזל 3 צלינדר, מדובר על הספייס (סטיישן), עם חריגה ב150 ק"ג מהעומס בלי 5 הנוסעים (הקבלן) לא מוכן להקשיב לבטיחות העיקר לעשות את העבודה ושיהיה רכב חסכוני, בנוסף לציוד הכבד בבגאז' הרכב עם 5 נוסעים בדרך לצפון לעליות ובכביש 6 רק בשביל הנסיון בוא נגיד שללא רעידות של המנוע הרכב התקרב מאוד לכיוון מהירות מאוד מאוד גבוהה, שוב רק לבדיקה קצרה התקרב לכיוון ה200 כמעט.

זה רק להמחשה שמספר הצלינדר לא משפיע על רעידות ובמיוחד לא במהירות של 110 או 120

הסיבה יכולה להיות כי זאת לא מטרת הרכב וכך תוכנן הרכב ולא בגלל שזה מספר צלינדרים מופחת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
שלום לכולם

אני רכשתי ידנית ונוסעת עליה כחודש וחצי בעיקר מיחוץ לעיר.

מישום מה יש לי תחושה של רעד בהגה וברכב כאשר אני נוסעת במהירות של 120 קמ"ש ואני לא מעיזה להאיץ מעבר לכך.

האם מישהו מרגיש כמוני או שזו בעיה נקודתית אצלי ?

אל תיסעי 120 זה לא בריא לא לך ולא לאוטו...

זה גובל במהירות הקצה של הרכב כך שזה נראה לי טבעי....

יום טוב

פורסם
שלום לכולם

אני רכשתי ידנית ונוסעת עליה כחודש וחצי בעיקר מיחוץ לעיר.

מישום מה יש לי תחושה של רעד בהגה וברכב כאשר אני נוסעת במהירות של 120 קמ"ש ואני לא מעיזה להאיץ מעבר לכך.

האם מישהו מרגיש כמוני או שזו בעיה נקודתית אצלי ?

מה יש לך לנסוע מעל 120 קמ"ש ברכב כזה? זה גם לא חוקי וגם לא בריא לרכב שתוכנן להיות עירוני. רחמים על האוטו.

פורסם

יש לו תגובה מהירה ובלי להרגיש אני מוצאת את עצמי במהירות זו, לקחתי לתשומת ליבי ואני מאיטה רגע לפני, שיהיה לכולנו חג שמח ונסיעה בטוחה!

פורסם
יגאל

הרעידות כנראה מגודלה ולא מהמנוע, מנוע 3 צלינדר לא אומר כלום, הייתה לי פאביה 2008 מהצורה החדשה, טורבו דיזל 3 צלינדר, מדובר על הספייס (סטיישן), עם חריגה ב150 ק"ג מהעומס בלי 5 הנוסעים (הקבלן) לא מוכן להקשיב לבטיחות העיקר לעשות את העבודה ושיהיה רכב חסכוני, בנוסף לציוד הכבד בבגאז' הרכב עם 5 נוסעים בדרך לצפון לעליות ובכביש 6 רק בשביל הנסיון בוא נגיד שללא רעידות של המנוע הרכב התקרב מאוד לכיוון מהירות מאוד מאוד גבוהה, שוב רק לבדיקה קצרה התקרב לכיוון ה200 כמעט.

זה רק להמחשה שמספר הצלינדר לא משפיע על רעידות ובמיוחד לא במהירות של 110 או 120

הסיבה יכולה להיות כי זאת לא מטרת הרכב וכך תוכנן הרכב ולא בגלל שזה מספר צלינדרים מופחת

אני מתעתד בימים אלה לקנות את הפאביה מהדגם שתיארת.

אשמח מאוד אם תוכל לספר על ניסיונך עם הרכב? חסרונות? יתרונות?

(מאחר וזה לא הטופיק הנכון, תוכל לשלוח לי גם במסר .. )

תודה וחג שמח.

פורסם
EDWARD

את צג חישני הרוורס התקינו לך ליד המראה הקדמית ?

והקודן הורכב לך Build In, באחד מ-4 הכפתורים מצד שמאל או מודבק מעליו ?

הבנתי שהיבואן מתקין באחד מארבעת הכפתורים האלה, באמת איך זה נראה אצלך שקיבלת מהביטוח לא? (ביטוח של היבואן אגב?)

כמה עולים חיישני רוורס אצל היבואן מישהו יודע? מתקין מורשה רוצה 1000, באוטו דיפו אפשר ב300.

איפה משיגים את המד סל"ד הזה בכלל?

בינתיים לא משיגים, למרות שאנחנו רוצים.

אגב - עדכון - נסיעה בינעירונית מהירה - 1:16 ממוצע.

נסיעה משולבת שרובה עירונית עם מזגן בשרב האחרון וגם בלי לרחם יותר מידי על האוטו 1:14.27 מסתבר שאפשר להוציא מהאוטו צריכות דלק לא משהו אם נוסעים לא כמו שצריך. השבוע אנסה להעלות מעט את לחץ האויר בצמיגים. בדקתי שמן ומים והכל בסדר, אין איבוד של אפילו קצת לאחר 2600 ק"מ.

אדוארד תן לנו קצת יותר פרטים על הצריכה, בעיקר מבחינת צורת הנהיגה שלך.

1:16 בנסיעה מהירה? מה זה מהירה? אני מאמין שהרכב יהיה הכי חסכוני באזור ה80-90, אני בטוח שבאזור ה110 כהמנוע מתאמץ מאד הצריכה עולה משמעותית.

ובכלל, תן לנו עוד קצת פרטים אחרי תקופה עם האוטו :-P

פורסם

אני לא רוצה לומר מה זה מהירות גבוהה בשבילי אבל זה גובל במהירות המקסימלית של האוטו מאחד הצדדים.

הקודנית אכן הותקנה באחד מ4 הכפתורים (למען האמת על שניים מהם, היא יותר גדולה מכפתור). כן, ביטוח דרך סוזוקי.

הצג ליד הרמקול השמאלי הקדמי על הדשבורד.

חיישני רוורס לא הייתי מתקין באוטודיפו, אבל זה רק אני.

אין לי יותר מידי מה להוסיף, מעטות הפעמים שנסעתי על 80-90, זה תמיד או יותר או פחות.

הנסועה החודשית שלי לא כזאת גדולה אז ההבדל בשבילי בין 450-500 שקל על דלק זה לא מה שיהרוג אותי, אני לא מנסה להוציא חסכוניות מהאוטו הזה, חכו לרכבים שלכם ותשוו ביניכם.

האוטו זה אוטו בדיוק כמו כל השאר, ממש התרגלתי אליו, הוא נוח, נעים, מאיץ טוב, ואני מרוצה ממנו מאוד.

פורסם

לא הייתי מצפה לזה, זאת אומרת קיים סיכוי שתקבל מהם טלפון ושזה יוקדם אבל משום מה קשה לי להאמין.

ידידה שנוהגת באוטומטית אמורה הייתה לחכות חודשיים ובסוף חיכתה רק חודש אבל משום מה הם אוהבים יותר את מזמיני האוטומטית.

אספקה כרגע זה 4-5 חודשים, בתלוי בצבע (זה עבור גיר ידני, לאוטומט הרבה פחות, כחודש)

אדוארד תודה ואני מאחל אגב שתפסיק לנהוג במהיריות הגובלות במהירות המקסימלית, גם בשביל האוטו וגם בשבילך. :shock:

פורסם

תודה רבה על האיחולים, למזלנו רוב הזמן גם ככה הפקקים לאוניברסיטה בבוקר לא מאפשרים יותר מ70 קמ"ש במקרה הטוב.

לאוטו אל תדאג, הוא לוקח את זה כמו גדול, הדרך היחידה שהוא יפגע זה בטוטאלוס.

אגב, אחרי שלפני כמה ימים ניפחתי את הצמיגים ל37 מקדימה ו35 מאחורה (על הדלת כתוב שאפשר 38&36 בהתאמה בשביל חיסכון מקסימלי לעומת 32&29 לנוחות מקסימלית) האחיזה ירדה בצורה מפחידה. בהתחלת נסיעה או פניה יחסית מהירה בקרת האחיזה נכנסת לפעולה בצורה די אגרסיבית ומהירה, מה שלא קרה כשלחץ הניפוח היה 32&30

כשהאוטו הגיע אליי כל הרביעיה הייתה על 32. עדיף לוותר קצת על חיסכון בדלק בשביל נסיעה נוחה ובטוחה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...