Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1100 שקל כולל התקנה אצל תומקאר בהוד"ש (hertz dcx 165 coax כפול 2)

כפי שציינתי אין חיווט, מה שמייקר את ההתקנה, וכדאי גם לשים קבל על מנת לחתוך את הבאסים ל4" שבדשבורד.

פורסם

אגב, אם יש מישהו שמעוניין להתקין דיבורית, ניתן לחבר השתקה לרדיו. יש חיבור 4 פינים לבן ואחד מהם משתיק את הרדיו.

ומה תפקידם של 3 אחרים?

יש סכמת חיבורים?

פורסם
ומה תפקידם של 3 אחרים?

יש סכמת חיבורים?

אין לי מושג, אבל לפי השערה של המתקין, כנראה שיש הכנה לשליטה מההגה

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

הלכתי לברר על ההתקנות והתוספות בהזמנת אלטו,

אני מעוניין ב:

קודן

חיישני רוורס

שליטה על חלון ימין מהנהג

פסי מגן

יש הבדל בין הסוכנויות בהתקנות, בין הסוכנות הראשית בפרט ?

כל אחד מרכיב אצל ספק אחר ? ואם כן יש הבדל ביניהם ?

פורסם

אין הכנה לשליטה מההגה כי אין שליטה מההגה לאף דגם ולאף הגה גם בחו"ל.

סכמה מוכנה לא ראיתי אבל זה מכשיר מאוד פשוט, של ניפון דווקא שזה לא רע, כמו גם הרמקולים שמקבלים, ובשיטת הניסוי והטעייה אפשר לברר בקלות מה כל אחד מהחיבורים מאחור עושה, או למצוא סכמה בחיפוש באינטרנט או אצל היבואן/מוסך/מתקין מורשה סוזוקי.

עריכה- כדאי לכם לברר על ההפרשים במחירים בין הסוכנויות כי חלק מהסוכנויות מתקינות במחירים יותר זולים כשירות ללקוח לעומת הסוכנויות המרכזיות שלוקחות מחיר מלא.

חיישני רוורס וקודן כמו שציינתי קיבלתי בחינם, ופסי מגן התקנתי, אבל השליטה בחלון של הנהג נראה לי סתם פוגע במקוריות של האוטו וזה ממש לא הכרחי בהתחשב ברוחב האוטו שגובל במטר וחצי. אפשר בכיף לפתוח את חלון הנוסע מבלי להתאמץ יותר מידי.

אגב - עדכון - נסיעה בינעירונית מהירה - 1:16 ממוצע.

נסיעה משולבת שרובה עירונית עם מזגן בשרב האחרון וגם בלי לרחם יותר מידי על האוטו 1:14.27 מסתבר שאפשר להוציא מהאוטו צריכות דלק לא משהו אם נוסעים לא כמו שצריך. השבוע אנסה להעלות מעט את לחץ האויר בצמיגים. בדקתי שמן ומים והכל בסדר, אין איבוד של אפילו קצת לאחר 2600 ק"מ.

פורסם

כן האמת שהנושא הזה של ה"פינוקים" קצת מבאס, אני הזמנתי בת"א ובינתיים רשמו לי כבר 600 ש"ח על הקודן שקיבלת בחינם, אבל אני אחד המפרגנים, אז בכיףףף :-D

אני צריך עוד לברר קצת לגבי הרמקולים, לא החלטתי אם להתקין ב500 דרך היבואן או עצמאית (אין לי ימי חופש לשטויות האלה פשוט)

בכל מקרה לגבי התצרוכה, נשמע שעל הנייר הם מגזימים לא סתם אלא מאד, לא שמעתי על מישהו שהגיע עדין לצריכה של 1:20 כאשר היבואן מצהיר על 1:26 בבינעירוני.

פורסם
אין הכנה לשליטה מההגה כי אין שליטה מההגה לאף דגם ולאף הגה גם בחו"ל.

סכמה מוכנה לא ראיתי אבל זה מכשיר מאוד פשוט, של ניפון דווקא שזה לא רע, כמו גם הרמקולים שמקבלים, ובשיטת הניסוי והטעייה אפשר לברר בקלות מה כל אחד מהחיבורים מאחור עושה, או למצוא סכמה בחיפוש באינטרנט או אצל היבואן/מוסך/מתקין מורשה סוזוקי.

עריכה- כדאי לכם לברר על ההפרשים במחירים בין הסוכנויות כי חלק מהסוכנויות מתקינות במחירים יותר זולים כשירות ללקוח לעומת הסוכנויות המרכזיות שלוקחות מחיר מלא.

חיישני רוורס וקודן כמו שציינתי קיבלתי בחינם, ופסי מגן התקנתי, אבל השליטה בחלון של הנהג נראה לי סתם פוגע במקוריות של האוטו וזה ממש לא הכרחי בהתחשב ברוחב האוטו שגובל במטר וחצי. אפשר בכיף לפתוח את חלון הנוסע מבלי להתאמץ יותר מידי.

אגב - עדכון - נסיעה בינעירונית מהירה - 1:16 ממוצע.

נסיעה משולבת שרובה עירונית עם מזגן בשרב האחרון וגם בלי לרחם יותר מידי על האוטו 1:14.27 מסתבר שאפשר להוציא מהאוטו צריכות דלק לא משהו אם נוסעים לא כמו שצריך. השבוע אנסה להעלות מעט את לחץ האויר בצמיגים. בדקתי שמן ומים והכל בסדר, אין איבוד של אפילו קצת לאחר 2600 ק"מ.

אהלן , שאתה אומר 1-16 בנסיעה מהירה על כמה אתה נוסע שהיא זוללת לך ככה?

והאם במהירות סביב 90 100 בלי קיקים ומשיכת הילוכים, פשוט נסיעה חוקית ורגילה ניתן להיות סביב ה18 19 לליטר ?

אגב מה הלחץ המומלץ באלטו ?

פורסם

אצלי בפונטו, מודל 2001 עם 165000 ק"מ, שהספיקו מן הסתם כדי לאבד לה כמה סוסים, הצריכה לנסיעה בין עירונית נטו היא 1/18. בנסיעה רגועה לחלוטין, ועם רכב עמוס חלקית.

אני בטוח שבאלטו אפשר להגיע לנתון דומה ואפילו טוב יותר, בתנאי ששומרים על מהירות נסיעה קבועה ככל האפשר, ונוסעים במהירות החוקית בלבד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

האמת שאני מאמין (או יותר נכון רוצה להאמין) שאפשר להגיע לתוצאות טובות הרבה הרבה יותר בנסיעה רגועה וחלקה במישור.

עם השרייד הישנה שלי הגעתי ל1:19 בנסיעה מירושלים לאילת לפני מספר שנים (ללא מזגן, 2 מבוגרים,90 קמ"ש) אז אני מאמין שאם היבואן מדבר על 1:22 בממוצע ו1:26 בבינעירוני, 1:22 בבינעירוני בהחלט אפשר להשיג עם האלטו.

לדעתי אנחנו קצת אבל מחמיאים למהירות השיוט, לדעתי השיוט במנוע כל כך קטן הוא הרבה מתחת ל100 קמ"ש, הייתי מהמר שהמהירות החסכונית ביותר תהיה סביב ה80-85 קמ"ש. (אדוארד אתה רואה למה צריך מד סל"ד?:-D)

פורסם

EDWARD

את צג חישני הרוורס התקינו לך ליד המראה הקדמית ?

והקודן הורכב לך Build In, באחד מ-4 הכפתורים מצד שמאל או מודבק מעליו ?

פורסם

שלום לכולם

אני רכשתי ידנית ונוסעת עליה כחודש וחצי בעיקר מיחוץ לעיר.

מישום מה יש לי תחושה של רעד בהגה וברכב כאשר אני נוסעת במהירות של 120 קמ"ש ואני לא מעיזה להאיץ מעבר לכך.

האם מישהו מרגיש כמוני או שזו בעיה נקודתית אצלי ?

פורסם

עם כל הכבוד, סוזוקי אלטו היא מכונית עירונית והייעוד שלה בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר ולא לנסיעות קבועות מחוץ לעיר, שם היא ממש לא מצטיינת. טבעי והגיוני שתרגישי את מה שאת מרגישה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...