Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי את המגבר של JBL GTO75.4 (ההוא שמכרו בדיוטי פרי...)

רציתי לשאול איזה סט קידמי הייתם ממליצים לי לקנות..

- הרכב זה מאזדה 3 וה-HU הוא האורגינאלי של החברה..

- יש לי סאב של סרווין ווגה.. אני כבר לא זוכר את הדגם..זה עם הממברנה האדומה- 12" אני חושב ש 300 RMS

אני שומע לרוב מוזיקה שחורה ועכשווית... הווליום בדר"כ הוא נורמאלי.. (למרות שאני מעדיף סט שיכול לעמוד גם במצבים של ווליום "ממש חזק")

תודה מראש,

אורפז

פורסם

יש מספר אפשרויות:

מורל הייבריד.

הרץ היי אנרג'י.

פקול 165K2POWER.

ריינבו SLC 265.25 NG ( שאני אישית מאוד אהבתי ).

אני מציע לך להגיע למפגש אודיו שיתקיים בשבת הקרובה ברמת גן, לשמוע מספר קומפוננטים ולהחליט לאיזה צליל אתה הכי מתחבר.

ד"א- מה עם מנחת ? יש לך ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני מעדיף לקנות חדש אבל זה לא שאני פוסל יד 2.

אני יותר אוהב צלילים "חמים" יותר באס מאשר הצלילים של הטוויטרים שהם כמו "סכינים".

ולגבי הגעה בשבת זה קצת בעיה מבחינתי..

מה זה אומר מנחת? יש לי ברדיו דיסק מן דבר כזה מרובע שמתחבר אליו וממנו יוצא לכיוון המגבר..

פורסם

מנחת ממיר יציאה של רדיו שמוגדרת HI POWER ל RCA, בדרך כלל במערכות OEM מובנות לא קיים יציאת RCA ולכן דרוש מנחת.

אני אישית מהמבחר שהציעו לך התחברתי ל מורל הייבריד אוביישן וגם ההרץ היי אנרגי מצויינים.

בסט של פוקל הטוויטרים ממש לא משהו ולא תאהב אותם, הם סכינים לאוזן אך המידבאס מעולה.

אני מציע שתחפש יד שנייה ותרכיב סט, ראיתי שמישהו מוכר מידבאסים של פוקל ותוכל לקנות קרוסים וטוויטרים כגון מורל או של הייבריד אודיו שגם ראית שמוכרים פה, יכול להיות שילוב מעניין.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

OK

תודה רבה חברה על העזרה בינתיים :)

אני באמת יעשה עכשיו חיפוש על האפשרויות שהצעתם פה ונראה לאן זה יתקדם.

תודה שוב פעם.

אורפז

• תוכן חדש...