Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני עובד על צביעה ותיקון חלקי הפלסטיקה והדשבורד בפולו 97 שלי ולכן אני נוסע בלעדיהם, אני חשבתי שהרעשים והמזמוזים יפסיקו אך עשיתי טעות מרה!

כמעט בכל נסיעה יש מזמוזים מרגיזים ביותר בכל פעם שהסלד קרוב ל1500 אז יוצא שכמעט כל הנסיעה שומעים מזמוזים שיכולים להטריף את דעתי וכל זה בא מכיוון לוח השעונים-קצת מתחתיו וגם במרכז הקונסולה, כמובן שניסיתי לחפש דברים חשודים הבעיה שאני לא מוצא את מקור הרעש ואני רוצה להשתיק את הרעשים הללו לפני שאני מרכיב את הכל בחזרה ולפני שאני אצטרך פסיכיאטר:brickwall:

עצות?

פורסם

בעיה זהה לשלך הייתה אצלי ברכב ,

אצלי בנוסף, המחט של הספידומטר היתה רועדת מאוד, בסוף שימנו את הכבל ספידומטר והכל חזר להיות שקט.

ייצכן וצריך להחליף אצלך כבל ספידומטר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לא נראה לי שיש אצלי כבל ספידומטר זה דיגיטלי אצלי ובנוסף כל המחוגים יציבים מאוד הבעיה לא במחוגים.

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק לאט לאט כל רעש בנפרד ולהשתיק,תראה לתת לך תשובה מה לעשות חד משמעית אין.

אולי מקום שעושים אטימה,אבל זה המון כסף,ואתה יכול לעשות את זה גם לבד.

אני זוכר שהיה לי רכב שהיה מטירף לי את המוח מהרעשים,עד שיום אחד קיבלתי :brickwall:

ופשוט השתקתי הכל,לקחתי אזיקונים,אזולירבנד והתחלטי לעבוד על הרכב.מבטיח לך

שאם תנסה כל פעם קצת קצת,בסוף הרכב יהיי שקט.אבל זה לא בדיוק :roll: כי תמיד הבן אדם מתלונן.

אחר כך זה יבוא למה הרכב שקט מידי,צריך לעשות משיהו להרעיש אותו,ואז מגיע האגזוז הרועש:shock:

פורסם

תשמע זה לא שאני מבקש להשתיק את רעשי המנוע (למרות שגם זה לא היה מזיק).

מה שמפריע לי זה הזמזומים זה מטריף! תשמע זה סרט רע לפרק את כל מה שיש שם, כבר פירקתי את כל הקונסולה המרכזית + פלסטיקים, לפרק מעבר לזה זה לפרק את כל הדשבורד,

זה כבר לא פשוט וגם אין לי זמן לזה כרגע ובנוסף לכך אני צריך את הרכב ליום יום ולכן זה בעייתי.

בגדול אתה צודק, אבל חשבתי שאולי מישהו שהיה לו את הרכב ידע משהו ספציפי שאולי יעזור לי..

פורסם

איכות הגימור בפולו זוועה קירקושים ורעשים,פלסטיק באיכות של גבעי דני,אבל אפשר לצמצם את הרעש

תגיד המסגרת רדיו מזגן סדוקה אצלך?

פורסם

טוב נו...לפחות אני לא החידי.

גם לי יש את הכאב ראש המחרפן הזה. עד לפני חצי שנה היו לי אולי 7 מקומות שונים של זמזומים, כל פעם מצאתי מקום אחר, כרגע אני תקוע עם 3 שרק ה' יודע מאיפה זה בא, אני בינתיים משחק אותה שאני לא שומע אותם, אבל זה הדבר הכי הכי מחרפן.

הצעה שלי תמשיך לחפש, אל תתייאש, אם תחבר את הפלסטיקים מבלי שפתרת את הבעיה הלך עלייך, זה ימשיך לרדוף אותך :evil:

בהצלחה.

פורסם

תגיד המסגרת רדיו מזגן סדוקה אצלך?

למה אתה מתככון מסגרת רדיו מזגן?

אני כרגע נוסע בלי הדשבורד (בלי הקונסולה המרכזית) בכלל, כלומר את הרדיו דיסק סתם זרקתי ככה בחוץ גם הפנלים של המזגן זרוקים..

אצלי הרעשים לא באים מהקונסולה, באים ממש מפנים הדשבורד.

פורסם

אמנם השקעתי קצת והחלפתי את כל הפלסטיקה של ה"קונסולה המרכזית" (אם אפשר לקרוא לה ככה) ואין לי אפילו רעש אחד (טפו טפו) בתוך הרכב.

אין דרך קסם למצוא מאיפה מגיע הרעש, אם זה חלק נע חפש אותו, נסה ללחוץ על מקומות ולראות אם הרעש ממשיך

אם ה"קונסולה" מפורקת אצלך אתה גם אמור להיות נגיש לחלקים האלה "מאחורי הדש-בורד" כמו שאתה אומר

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ישנה דרך בטוחה להשקטת רעשי פלסטיקה והיא לפרק כל מה שאפשר ולצפות מהצד הפנימי בחתיכות דנמייט ואז להחזיר הכל למקום,לפני שמחזירים למקום,כדאי לצפות איפה שניתן לפני שמחזירים הכל פעם אחת ולתמיד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

גם לי בגולף 2001 יש 2 מוקדי רעש מעצבנים ביותר !!!

שניהם נדמה שמגיעים מאיזור הדשבורד, אחד בצד ימין חזק שמה איפה התא כפפות והשני טיפה יותר באמצע...

ניסיתי ללחוץ אבל ללא הועיל... זה ממש ממש ממש מחרפן !!!

בנוסף על זה שיש לי יללות מהאלטרנטור ברמקולים - בכלל בא לי לייסוע עם IPOD ואוזניות :(

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

הלחיצות עם הזמן רק יגדילו את המרווחים איפשהו,יגרמו לתזוזות של הקליפסים למיניהם ויגרמו לרשרושים חזקים ומעצבנים עוד יותר ממה שכבר יש לך.

הכי יעיל זה לפרק הכל,לצפות בדנמייט ,לצפות גם חלקים המקובעים לרכב ולהחזיר הכל בחזרה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
גם לי בגולף 2001 יש 2 מוקדי רעש מעצבנים ביותר !!!

שניהם נדמה שמגיעים מאיזור הדשבורד, אחד בצד ימין חזק שמה איפה התא כפפות והשני טיפה יותר באמצע...

ניסיתי ללחוץ אבל ללא הועיל... זה ממש ממש ממש מחרפן !!!

בנוסף על זה שיש לי יללות מהאלטרנטור ברמקולים - בכלל בא לי לייסוע עם IPOD ואוזניות :(

במידע ומקור רעש מצד ימין מדובן של תא קפפות שמוצמדת לקונסולה מרכזית אז בעיה היא וחלק קטן שמחבר בין דופן לקונסולה מרכזית, כנראה שהוא נשבר.

• תוכן חדש...