Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה מתככון מסגרת רדיו מזגן?

אני כרגע נוסע בלי הדשבורד (בלי הקונסולה המרכזית) בכלל, כלומר את הרדיו דיסק סתם זרקתי ככה בחוץ גם הפנלים של המזגן זרוקים..

אצלי הרעשים לא באים מהקונסולה, באים ממש מפנים הדשבורד.

אם הרעשים מגיעים מתוך הדשבורד, הרעש יתכן ומגיע מכוון קיר האש בתא המנוע. כל צינור, בורג לא מחוזק שם ישדר רעש חזק לתוך הקבינה שנשמע כאילו בא מכוון פנים הדשבורד או שמשת החזית.

פתח מכסה מנוע ועבור על הצנרת (דלק, בלמים, בוסטר, מזגן) חפש ברגים או תופסני פלסטיק בלויים שבורים או משוחררים.

פורסם

צודק,יכול להיות שזה מגיע מכיוון תא המנוע,יצא לי כבר למצא ברכב של חבר, פטיש מסתובב לו בתא המנוע וגרם לרעשים מוזרים ,בסוף זה היה פטיש,כן כן פטיש,לא יאומן!

השאלה היא איך הגיע פטיש לתא המנוע?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אכן כן, אני עד לכך שהיה פטיש בתא המנוע - זאת הייתה הסיטרואן שלי.

בקיצור - לעבור על כל סנטימטר, ללחוץ, לקמט - בסוף תמצא את הגורם לרעש ותסגור את הבאסטה מהבחינה הזו - עם בורג, אזיקון או דבק.

אצלי זה עבד בקסארה - חודשיים אחרי שקניתי אוטו מקרקש, כל הזמזומים והקרקושים פסקו לחלוטין.

פורסם

גם אני עברתי את זה,

פשוט מאוד, פתחתי את כל הפלסטיקים והוצאתי הכל, גם את המגירה הנפתחת בצד הנוסע ליד הנהג וממש בחנתי הכל, איפה שראיתי חתיכת פח וכו' פשוט כל מה שבאזור עטפתי באיזוליר בנד ומה שמשוחרר קשרתי עם אזיקונים, ולאט לאט הרעשים נהיו פחות נשמעים.

זה מעצבן אבל יכול להיות שזה איזה בורג או חתיכת פלסטיק שפשוט נוגעת בפלסטיק אחר או בחלק פח מאחורי הדשבורד והיא עושה את כל העצבים

או שהפיתרון הכי טוב לעצלנים >> שים מוזיקה D:

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...