Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור 207 gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה שיפורי כוח או התנהגות?

לפי הכיוון ההתחלתי שלך אני מניח שמדובר בכוח.

אני ממליץ :

ציפ לאוטו של אפסולוט,

תוספת כ"ס משמעותית של כ30 כ"ס

השיפור הכי מעניין בתקציב נמוך[כ2500 שח לציפ]

אחריו אפשר לטפל בצנרת ,בקולר.

הציפ נעשה בE&A,וניתן למספר שעות להתנסות ללא חיוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כמה אמור לעלות כל הסיפור , ואיפה הכי מומלץ?? (צ'יפ , פילטר , צנרת וקולר חזית+שעונים)

וכמה אמור לעלות סט של בולמים קפיצים שיתאים?

פורסם

בנוגע לשאלותייך הספציפיות:

הערכה משוערת של מחירים למה שידוע לי באופן כללי.

ציפ אפסולוט לרכב שלך יעלה 2500 שח[השינוי הכי שווה כתמורה מול מחיר],פילטר 300 שח של סימוטה,צנרת באיזור ה3000+,קולר חזית סביבות ה3000+.

סט בולמים וקפיצים החל מ3500+,שעונים כרגע אתה זקוק לגדישה+פוד קורה ,סביבות ה450 שח.

שוב המחירים שציינתי הם מחירי בסיס ומשתנים מרכב לרכב[לטוב ולרע].

סדנה מומלצת [מניסיוני כמובן] לביצוע העבודה והשיפורים היא E&A שנימצאת בברוך הירש 11 בני ברק.

יש לזכור שמחיר אטרקטיבי יותר יהיה אם וכאשר תחליט לעשות את כל ההתקנה והרכיבים כעיסקת חבילה.

בכ"א

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לצערך אין יותר מדי נסיון בארץ עם שיפור 207 ושיפורי מנוע בפרט כך שהכי טוב יהיה כנראה לחפש בפורומים של מיני או 207 בחו"ל ולראות מה הכיוון, או למצוא את האנשים עם מיני משופרת בארץ ולהתייעץ איתם בקשר למנוע.

אם אני זוכר הבולמים ב- 207 הם בלתי נסבלים מבחינת קשיחות כך שאולי כדאי להסתכל בכיוון הזה, כנראה שתהיה יותר נוחה ויותר מתנהגת.

אם אתה בקטע של כבישים מפותלים השיפור הכי טוב שכסף יכול לקנות לך זה סט צמיגים דביקים במיוחד.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

דובר רבות על עניין הצ'יפ והאחריות.

תאורטית צ'יפ מבטל אחריות, בפועל, ניתן לסדר זאת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בתקציב שלך ,תוכל לשלב מספר שיפורים:

1.תוכנת ניהול מנוע משופרת (של חברת "אפסולוט כמובן) שתעלה אותך מ 150 כ"ס ל 180 כ"ס ,ותוספת של כ 20% במומנט.עלות :2500-2800 ש"ח (תלוי במס' מחשב)

לינק מצורף:http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=car&id=2214&id_marke=17&id_model=13343

2.הזרקת מתנול :תעניק תוספת של כ 15 כ"ס ותאפשר שימוש בדלק באוקטן נמוך (95 אוק) עלות :2500 ש"ח

3.שיפור המתלים -החל מהח' קפיצים וכלה בקיט קויילאוברים. עלות :900-4500 ש"ח

בברכה.

"אי אנד איי-אוטוספורט"

פורסם

רק שה-207 GTI מגיעה עם 175 כ"ס :?.

הלינק בכלל מדבר על 207 GT ולא GTI.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...