Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת משאבה ששואבת את כל השמן מהמיכל?

זאת משאבה שמונעת בעזרת מנוע או שזה סוג של פומפה?

כיצד מנקזים אוויר וכו'.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=d0h5bMoW-aw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טוב מצאתי קישור לסרטון אשר מראה את אופן הפעולה.

השאלה שלי היא: באיזה גלגל צריך לפתוח את הניפל כאשר הפומפה מעבריה לחץ של נוזל בלמים לתוך המשאבה המרכזית?

או שצריך לפתוח כל פעם ניפל אחר?

פורסם

לא מכיר ספציפית את הרכב הזה אולם באופן עקרוני אני הייתי פשוט פותח את הניפלים בכל הגלגלים ואת מכסה מיכל השמן ומניח לשמן לעזוב את הרכב דרך הניפלים בקצב שלו כמה זמן שיקח.

לאחר שהשמן עזב את הרכב הייתי סוגר את כל הניפלים וממלא שמן במיכל עד למעלה, אחר כך פותח ניפל אחד ומניח לשמן לזרום דרכו כמה זמן וסוגר ועובר לניפל הבא. עד שעובר על כולם.

ניתן לקצר את התהליך הנ"ל על ידי לחיצות על דוושת הבלמים כאשר הניפל פתוח ועזיבה כאשר הוא סגור (צריך שני אנשים לזה) אולם לחיצה על הדוושא כאשר ניפל פתוח עלולה להביא אותה לריצפה והמשמעות היא שהבוכנה של המשאבה המרכזית עברה לנקודה עם שחיקה שונה בצילינדר וזה עלול לעשות לא טוב למשאבה.

ה ABS לא משחק כאן תפקיד כי כאשר הרכב עומד השסתומים שלו פתוחים למעבר השמן

אגב, מדובר בעבודה על אביזר בטיחות מספר 1 ברכב ורצוי מאוד שמוסך מורשה יבצע את זה.

טעות אחת שתעשה תהפוך את הרכב למטען חבלה רב עוצמה

פורסם

אל תדאג אני אל מתכוון לעשות את זה בעצמי!

בבלמים והגה אני לא משחק לבד, אבל לפני שאני הולך למוסך אני רוצה לוודא שאני יודע בדיוק את שלבי התהליך.

החברה מהמוסכים איך אתם עושים את זה?

• תוכן חדש...