Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך יעוץ - פיגו 206 1400 שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אחת למכירה, במצב טוב.

עכשיו אני מתייעץ איתה אם כדאי לקחת אותה.

יד 2, עשתה 180 אלף קילומטר, גיר ומנוע כמו חדשים.

אין תאונות שילדה, יש רק קצת כנפיים קדמיות והמוכר אומר שהחליפו את אחת הכנפיים.

כמו שכתבתי, מנוע 1400, שנת 2002.

אבא שלי יודע לבדוק את כל האוטו בלי לקחת לבדיקת מוסך, אני רק רוצה לדעת אם כדאי בכלל ללכת לראות את האוטו.

מבחינה חיצונית ממה שראיתי, האוטו ניראה מעולה, לא רואים מכות ולא רואים שריטות.

אין באוטו כלום, שום תוספת, אפילו לא מגנזיום, אבל זה לא בעיה בשבילי כי אבא שלי יכול להביא את הכל הכל בזול. [מגנזיום, פנסים שקופים, ניקלים למיניהם וכו'].

המוכר אמר לי שכמה שהמחירון, הוא יורד אוטומטית 2000 שקל ואם אני לא טועה יש לו את הדגם XR אז המחירון הוא 30500 אז הוא רוצה 28500 וזה לפני ויכוח על המחיר.

מה אתם אומרים? כדאי ללכת על זה?

פורסם

אם התרשמת מטובה מהרכב, למה לא? יחד עם זאת, אסור לוותר על בדיקה במכון. עם כל הכבוד לאביך, יתכן שיהיה משהו שהוא יפספס. חוץ מזה, second opinion אף פעם לא מזיק - במיוחד בהתחשב בכך שאתה "סגור" על הקנייה. תוספת של 400 שקלים על בדיקה במכון לא תהרוג אותך.

פורסם

משום מה אני לא יכול לערוך זה אומר שאני יכול לערוך רק 30 דקות אחרי כתיבה ההודעה.

רציתי לשאול גם איך ה-206 מנוע 1400 מבחינת כוח, מהירות, זריזות?

אמרתי לאבא שלי גם, שבמקרה ומחליטים ללכת על האוטו צריך בדיקת מוסך, הוא בשלו אומר שהוא יודע הכל ויכול לבדוק הכל.

אני בטוח שאם יגיע מצב של לקנות את הרכב ויהיה התלבטויות אנחנו ניקח את הרכב לבדיקת מוסך.

פורסם

המוכר אמר לי שכמה שהמחירון, הוא יורד אוטומטית 2000 שקל ואם אני לא טועה יש לו את הדגם XR אז המחירון הוא 30500 אז הוא רוצה 28500 וזה לפני ויכוח על המחיר.

מה אתם אומרים? כדאי ללכת על זה?

לא הבנתי את השאלה.

רציתי לשאול גם איך ה-206 מנוע 1400 מבחינת כוח, מהירות, זריזות?

אם אתה מחפש כוח ומהירות אז כנראה שזה לא הרכב בשבילך. המנוע מספק 75 כ"ס והוא עושה את העבודה ומספיק כדי להביא את הרכב לכל פינה בארץ במהירות סבירה, אבל ראשון ברמזור לא תיהיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...