Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקינו לי חיישני רוורס לפני מספר ימים ומשום מה, גם כשאין כלום מאחורי הרכב, בכל כ3-4 שניות הוא מצפצף לרגע ומתריע שעוד 0.7 מטרים יש משהו. לאחר חצי שניה הוא מפסיק להתריע ושוב כעבור 3-4 שניות הוא מתריע/מצפצף...

האם ככה זה צריך להיות?

יש לציין שמבחינת המיקום ה"אובייקט המפריע" זה תמיד מצד ימין בחיישן הימני ביותר.

יש מצב שהחיישן דפוק? או אולי מכוון נמוך מידי (למרות שהוא נראה ישר במקביל לכביש כמו כל שאר החיישנים).

אשמח לעזרה מהמבינים.

תודה.

פורסם

שלום,

בדוק אולי נשאר שבב/לכלוך מול עינית החיישן בעת ההתקנה.

כמו"כ - אם הותקן בזוית הפוכה - יתכן ש"רואה" את הכביש/מדרכה ומצפצף.

אמורה להיות אחריות לשנה על החישנים (וגם על ההתקנה) - מומלץ שתפנה למקום בו הותקנו לבדיקת תקינות החיישן וההתקנה.

פורסם

אצלי זה גם ככה, פשוט גיליתי שהמתקין הדביל שהתקין לי הרכיב את זה בחלק המשופע לכיוון הכביש.

לא היה לי כוח לריב איתו, פשוט יותר אני לא נכנס אליו...

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש אפשרות לתמונה והסבר בקשר לכיוון ההתקנה?

אצלי קיימת אותה הבעיה באוטו ואני רוצה לסדר את זה לבד.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
יש אפשרות לתמונה והסבר בקשר לכיוון ההתקנה?

אצלי קיימת אותה הבעיה באוטו ואני רוצה לסדר את זה לבד.

אלעד

לא צריך תמונה כל מה שנחוץ זה לראות אם כל העיניות יושבות במקום.

במידה ולא פשוט תחזיר את העינית למקום ותודא שהיא יושבת כמו שצריך.

פורסם

כאחד שהתקין חיישנים מספר פעמים יכול להמליץ להגיע למתקין ולתת לו בראש, ואז הוא יתחיל לזוז ולחשוב כיצד טעה. וכן יכול להיות שחיישן עצמו מזייף.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...