Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למזרון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות למזרון זוגי בגודל 160*200 לפחות, מותגים, דגמים, מחירים, חנויות וכ"ו.

כמובן שכל הסבר או מידע יתקבלו בברכה, אני מאזור ראשל"צ.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

בעיקרון אם תבצע חיפוש תגלה לא מעט תוצאות בעניין,אבל בכל זאת:

מבחינת מותגים,המותגים המובילים והמומלצים ביותר הם סילי, קינג קוייל,סימונס (יקרים להחריד,לפחות פה בהונג קונג,לא יודע על פער המחירים בארץ) ובטוח שיש אחד או שניים ששכחתי.

היו כאלה שהמליצו גם על איזשהו מותג מתוצרת הארץ אבל אני לא מציין אותו כי אני לא זוכר את שמו וכיוון שבמקביל להמלצות היו כאלה שהמליצו להתרחק ממנו.

אני קניתי בספטמבר מזרן של קינג קוייל, הלכתי על הדגם הכי יקר שלהם (זה דגם שלא קיים בארץ) והמזרן פשוט מצויין,שווה כל דולר.

מה שאני כן יכול להמליץ לך באופן כללי ברכישת מזרן:

1.תשכב על המזרן בחנות ותראה מה יותר נוח לך.

2.תיקח את הגודל הכי גדול שיש באפשרותך (מבחינת מגבלות של תקציב ומגבלות מקום)- זה פשוט כיף לישון על מזרן גדול, מתי שרוצים אפשר להצמד ומתי שרוצים אפשר להתרחק,יש מספיק מקום.

3.תזכור שאם תשקיע במזרן איכותי הוא ישמש אותך ל-10 שנים פחות,לכן תשתדל ללכת על הדגם שהכי היה לך נוח, גם אם הוא היה יקר יותר בכמה מאות שקלים (כשתחלק את ההפרש בינו לבין האופציה השנייה על פני 10 שנים,תראה שהתוספת לא משמעותית :).

מעבר לזה, אחרי שתקנה מזרן חדש, אל תתבאס מכך שאתה איזה שבועיים לא תישן כמו שצריך,לוקח לגוף זמן להתרגל למזרן החדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממליץ על פולירון - ללא קפיצים.

תוצרת הארץ, קיבוץ זיקים.

באם במזרון ישנם שקיעות עם השנים - זה מכוסה באחריות מלאה ל 15 שנה - בדוק !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לי יש 2 מזרונים 200*160 העשויים מלטקס.

לדעתי תענוג. רכשתי בגומאוויר כפר סבא.

אני רכשתי בחנות בכפר סבא - רחוב התע"ש כמדומני.

אבל הם נמצאים בעוד מקומות.

בלילה הראשון קמתי עם כאבי גב.

ומאז, הכל טוב. (צריך גם כרית טובה...)

זול בהרבה ממזרני הקפיץ.

מה שכן. מבחינה אורטפדית. אין עדיפות לשום מזרן.

כל מזרן שיהיה לך נוח עליו, יעשה את העבודה מבחינתך.

בהצלחה.

פורסם

אין דבר כזה המלצה על מזרון, מה שנוח לי לא בהכרח יהיה נוח לך.

יש המון חברות, שנותנות איזה שבוע התנסות ואם לא מתאים, אתה מחזיר ללא תשלום.

נ.ב.

איך אומרים, מזרון או מזרן?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בתור בן אדם שמכיר את הענף מקרוב המלצה שלי ללכת על מותג מוכר ולא לחפש זול כי זול במזרנים עולה ביוקר,ישנם מספר איכויות:

1)ערוץ הקניות ,קינג דיוויד ,אמריקן סליפ ומותגים לא כל כך ידועים אלו בדרך כלל אותם מזרנים שמיוצרים בחברון ובגדה ובמפעלים בדרום אלו מזרנים שנמכרים תחת שמות שונים שאיכות החומרים שלהם לא ברמה ספוגים קפיצים (קפיצי בונל)בדים וכו..:nono: מהם אני ממליץ להימנע .

2)עמינח (סדרות נמוכות),ארופלקס ,סילי,פולירון ,הולנדיה (חלק מהדגמים) הולנדיה וארופלקס זה אותו מפעל ובעל הבית ,בעמינח בסדרות הנמוכות אלו מזרנים עם קפיצים מחוברים (פיזיקל)בדרך כלל LFK הם מזרנים סבירים אבל יש את הבעיה שהתמיכה אינה נקודתית(כמו בקפיצים מבודדים) אלה מרחבית יותר זול לייצור בהשוואה לקפיצים המבודדים

המזרן יותר קופצני ובן או בת הזוג מרגישים יותר תזוזות ,ולגבי החברות שמייצרות מזרנים ללא קפיצים, הולנדיה ,ארופלקס ,פולירון

אלו גם מזרנים טובים אבל גוף האדם כבד ובמשך הזמן אותו מזרן יתעייף יותר מהר ממזרן עם קפיצים ככה שהוא יקבל בורות בנקודות מסויימות כמובן שיש אחריות אבל צריך לקרוא את האותיות הקטנות (3 סנטימטר טביעת גוף זה סביר) והתמיכה לאורך זמן תהיה פחותה בהשוואה למזרן קפיצים טוב.

3)קינג קויל(בעל הבית עמינח),סימונס ,ד''ר גב ,עמינח סדרות גבוהות ,הולנדיה( טמפור)למרות שהוא ללא קפיצים ,אלו מזרנים ברמה הגבוהה ביותר מבחינת תכנון והשקעה בחומרים וכמובן יש עוד מספר חברות שמיוצרות בחו''ל שהם מעולות .

שורה תחתונה:במה שלא תבחרו תמיד ללכת על מותג מוכר ולבדוק מה המזרן מכיל ויסקו לטקס.. ואיזה סוג קפיצים.

פורסם
ממליץ על פולירון - ללא קפיצים.

תוצרת הארץ, קיבוץ זיקים.

באם במזרון ישנם שקיעות עם השנים - זה מכוסה באחריות מלאה ל 15 שנה - בדוק !

ואני לא ממליץ

יש לי כזה ללא קפיצים, בן 3.

המזרן מעוות לגמרי, שקוע, נופל בצדדים.

אבל עדיין לא מגיע לרמה כזאת שאפשר להפעיל אחריות.

בחנות היה הכי נוח, וגם לקחתי קשה יותר מדרגה רגילה

אני התאכזבתי

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האם למישהו היה נסיון עם חברת קינג רויאל מנס ציונה?

לטענתם הם מייצרים חלק מהמזרונים יחד עם פולירון מקיבוץ זיקים, בקיסריה.

פורסם

ומה לגבי דינמיק?

בחנות טענו שזו חברה בת של סימונס (מוכרים בחנות גם סימונס), אבל את דינמיק מרכיבים בארץ בכפר סבא.

אגב, בהנחה והמזרון מיועד לכ-5 שנים וישנה אחריות של 10 שנים - כמה בעייתית יכולה להיות קנייה של קינג רויאל?

פורסם
ואני לא ממליץ

יש לי כזה ללא קפיצים, בן 3.

המזרן מעוות לגמרי, שקוע, נופל בצדדים.

אבל עדיין לא מגיע לרמה כזאת שאפשר להפעיל אחריות.

בחנות היה הכי נוח, וגם לקחתי קשה יותר מדרגה רגילה

אני התאכזבתי

יניב

זכרתי שמישהו התלונן על אחד המותגים מתוצרת הארץ...

אני לקחתי קינג קוייל מהסיבה הפשוטה:

להורים שלי יש מזרון של קינג קוייל כבר מעל 10 שנים- הוא נראה ומרגיש כמו חדש, ללא שקיעות,עיוותים ועוד כל מיני מחלות אחרות.

לאחים שלי גם יש מזרונים של קינג קוייל,לאחד יש מזרון כבר מעל 5 שנים ולשני יש אותו משהו כמו 3 שנים-אצל שניהם המזרונים במצב חדש.

חשבתי בהתחלה לקנות מזרון של סימונס אבל הם פשוט יקרים ברמות מגוכחות (אני מדבר על הסדרות הגבוהות) לכן הלכתי על הקינג קוייל שמבחינת נוחות היה לי נוח באותה מידה כמו הסימונס עם ייתרון שיש לו 2 מצבי שינה (צד אחד של המזרון קשה מאוד, הצד השני מעט יותר רך) והוא היה זול יותר במחיר.

אני ממליץ על קינג קוייל בפה מלא.

(למען הסר כל ספק,אין לי קשר כזה או אחר לקינג קוייל פרט לשביעות רצון אמיתית מהמוצר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...