Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מגבר 5 ערוצים, המגבר יודע לעבוד ב-4 אוהם וב-2אוהם, אם אני מחבר סאב בערוץ החמישי אשר מיועד לו והסאב יודע לעבוד רק ב-2 אוהם, ואת הרמקולים על שאר הערוצים והם עובדים רק ב-4 אוהם, תהיה בעיה או שהמגבר ידע לאכול את זה?

בנוסף היה לי מגבר JBL GTO75.4 (מגר מעולה ד"א) והוא החזיק את הסאב, עד שהוא פשוט נדפק ואז רק גיליתי שהסאב הוא 2 אוהם, האם המוכר היה צריך לציין זאת בפני? או שהייתי אמור לדעת? מה יכול להיות הנזק למגבר והאם לדעתכם שווה לתקן ואם כן אז איפה?

פורסם

מה הדגם הספציפי של המגבר ? לא חובה שארוץ חמישי יכול לעבוד אם עומס של 2 אוהם . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אין בעיה

בהנחה שהערוצים 5+6 יציבים בגישור של 2 אום!

שזה אומר שכל ערוץ בנפרד יכול לעבוד ב 1 אום!

אני לא זוכר. ! תבדוק בספסיפיקציות של המגבר הזה.

או שתעלה קישור.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

Helix A6

Cont. power rating RMS 4 Ohms/12 V - 6 x 60 Watts

Cont. power rating RMS/Music 4 Ohms/13,8 V 6 x 75/130 Watts

Cont. power rating RMS/Music 2 Ohms/13,8 V - 6 x 125/215 Watts

Cont. power rating RMS/Music 4 Ohms bridged - 3 x 220/350 Watts

Cont. power rating RMS/Music 2 Ohms bridged - 1 x 400/640 Watts Channel C and D

Cont. power rating RMS/Music 1 Ohm/13,8 V - 2 x 200/320 Watts Channel C and D

פורסם

המגבר יציב בערוצים 5+6 ב 2 אום גישור.

הוא נותן בגישור 400W RMS ב 2 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מגבר רוקפורד 5 ערוצים שברשותי יכול לעבוד בהתנגדויות שונות בו זמנית,כלומר-סט קידמי 4 אוהם,סט אחורי 2 אוהם וערוץ 5-ערוץ הסאב-1 אוהם. אבל-

חשוב לבדוק היטב את ההתנגדויות של יציאות המגבר שאתה רוצה!

בהצלחה

ליאור

• תוכן חדש...