Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו הפתעה ! ראיתי את הרכב כשיצאתי מהמכון כושר בראשל"צ.. חייב לציין שנראה מעולה, וגם השטיפה של הגשם הוכיחה את הציפוי כעמיד במיוחד 8)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני לא חושב שיש במלאי צהוב, לפחות לא ממה שראיתי. תברר עם דוד אולי הוא יכול להזמין, בעיקרון בחול יש את כל הצבעים אני בטוח שלא תהיה לו ביעה להזמין. אבל ע"מ שנהיה בטוחים עדיף שתברר עימו.

בקשר לעלות, עניתי על זה לפני, תעבור על כל הפוסט.

פורסם

רגע מה אתם לחוצים על האישור ברשיון?

לא ראיתם אף פעם את המסחריות האלה שמצופות כולן במדבקה?

או אפילו את היונדאי i30 האלה של מישלין

הם לא צריכים לאשר צבע ברשיון.

הצבע של הרכב נשאר אותו הדבר. זה רק מדבקה מעליו.

לפי דעתי יצא ממש יפה! תתחדש :wink:

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם
רגע מה אתם לחוצים על האישור ברשיון?

לא ראיתם אף פעם את המסחריות האלה שמצופות כולן במדבקה?

או אפילו את היונדאי i30 האלה של מישלין

הם לא צריכים לאשר צבע ברשיון.

הצבע של הרכב נשאר אותו הדבר. זה רק מדבקה מעליו.

לפי דעתי יצא ממש יפה! תתחדש :wink:

לפי דעתי, אין לך מושג על מה שאתה מדבר.

צבע הרכב ברישיון נקבע לפי הצבע הדומיננטי.

דוגמה: ברכבי "HOT" הצבע ברישיון הוא אדום, למרות שגם יש לבן.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

זה עדין זול יותר מלצבוע את הרכב במקום נורמלי ובתור בעל מקצוע, המחיר הזה נשמע לא יקר בכלל!

כאילו, הוא מפרק כל חלק ברכב ומדביק אותו בנפרד,

המקום היחיד בארץ שעושהא את זה, באחריות.

וגם מתקן תיקוני פח עדינים, אפשר לבקש יותר מקצועית מזאת?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
זה הגינוי שהתקשרתי לדוד והעלות העבודה 6 אלף ש''ח?

גם אני דיברתי איתו ועלות העבודה מתחילה באיזור של ה5000 ונוסקת לאיזור של ה7500 לקרבון!

זה נשמע די הרבה לעומת צביעה, כי צבע אפשר להשיג בשקט באיזור של ה4.או 4.5

זה נכון הטענה שהחומר הוא יקר, אבל אני לא יודע אם עדין זה מצדיק את המחיר למדבקה שלך תדע כמה זמן היא תחזיק

פורסם

הרכב נראה מדהים, המחירים בשמים,אני חושב שזה ממש אבל ממש לא משתלם מבחינה כספית + מבחינת משיכת צומת לב מגורמים עויינים כאלה ואחרים.

בכל אופן יצא סוף!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...