Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברצוני לרכוש רכב עד 65000 ש"ח ואני מתלבט בין 2 הרכבים הללו, בין אופל אסטרה שנת 2005 1.6 רובוטית לבין 1.8 אוטומטית לבין טויוטה RUNIX שנת 2003, רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם בנידון וגם לגבי טיפולים וצריכת דלק וכו'.

תודה רבה,

ליאור.

פורסם

לגבי הRUNX, באמת שאין לי הרבה מושג על הרכב, לפי מה שאני זוכר אבל כל מה שהחזיק אותו לא היו לו תלונות - אבל, מדובר בעדיין בקורולה של שנת 03 שהייתה שנה בעייתית אבל אני לא יודע אם אותן בעיות תקפות בקשר לRUNX (אני מניח שכן אבל).

אסטרה 2005 הוא רכב מעולה, אמין בצורה מפתיעה מאוד ויכול לספוג לא מעט התעללויות, ביצועים יפים להאצ'בק משפחתית סטנדרטית (היא גם מרגישה זריזה, אם היא באמת זריזה? לא מאוד, אבל גם לא מאוד איטית) ובטיחותית ( 6 כריות אוויר).

במקרה שלך, האסטרה 1.6 זה רכב די שונה מה1.8 שהרבה יותר מומלץ, כמעט 40 כ"ס פחות, גיר רובוטי שנוי במחלוקת ופחות מאובזרת משמעותית.

לדעתי, אם אתה בעניין של האסטרה חפש בטרייד אין של UMI אסטרה 1.8 או שתפנה לשוק הפרטי, האסטרה 1.6 לא ממש שווה את המחיר. בתקציב הזה אפשר אפילו להשיג אסטרה 2006 1.8 גם שכוללת ESP.

פורסם

כן, אני מדבר על האסטרה האצ'בק, ומה עלות פחות או יותר של טיפלים לרכב?

היום יש לי הונדה סיווק שנת 2002.

אם אני אקח טויוטה RUNIX שנת 2005 האם הם משתוות? הטויוטה והאסטרה?

האם 1.8 הצריכת דלק גדולה הרבה יותר מה-1.6 הרובוטית? אני לא הולך לעשות פתיחות בכביש, הרכב נועד לנסיעה עירונית בין עירונית באיזור המרכז.

אני אשמח מאוד לקבל קצת יותר פרטים לגבי צריכת דלק ולגבי הבדלי הגירים שיש באסטרה.

תודה רבה,

ליאור.

פורסם
כן, אני מדבר על האסטרה האצ'בק, ומה עלות פחות או יותר של טיפלים לרכב?

היום יש לי הונדה סיווק שנת 2002.

אם אני אקח טויוטה RUNIX שנת 2005 האם הם משתוות? הטויוטה והאסטרה?

האם 1.8 הצריכת דלק גדולה הרבה יותר מה-1.6 הרובוטית? אני לא הולך לעשות פתיחות בכביש, הרכב נועד לנסיעה עירונית בין עירונית באיזור המרכז.

אני אשמח מאוד לקבל קצת יותר פרטים לגבי צריכת דלק ולגבי הבדלי הגירים שיש באסטרה.

תודה רבה,

ליאור.

לדעתי, בישראל עדיף להחזיק RUNX לעומת אסטרה בשנתונים מקבילים (אבל כמו שאמרתי, אין לי מושג לגבי הRUNX של 03 או 05), לטפל ברכב במוסכים של UMI זה לא תענוג, היבואן עקשן ולא מתפשר בכלל (לרעה) למרות שהם מנסים כרגע לעשות איזשהיא תפנית. האסטרה לא ספרטנית בכלל ומדובר ברכב די סטנדרטי,רכב מאוד דומה לגולף, אבל בכל זאת עדיף לך לקנות מנוע 1.8.

הגיר איזיטרוניק רובוטי של 1.6 לא נוח בכלל ודי בעייתי, הגיר האוטומטי או הידני של 1.8 הרבה יותר אמין וסולידי. הביצועים של 1.6 ירודים בהרבה מ1.8 כמו כן האיבזור, אם אתה מחפש משפחתית עם מנוע 1.6 עם ביצועים בינוניים אולי עדיף לך לחפש פוקוס או מגאן.

האסטרה באמת רכב מצויין, שלא זכה בגלל סיבות רבות להצלחה בארץ. מדובר במתחרה ישירה של פולקסווגן גולף (ועושה זאת לא רע בכלל, אבל עדיין גולף נמכרת יותר). הצריכה של 1.8 טובה, בערך 1:13 (אמנם בלי מזגן), עם מזגן כנראה בין 11:1 ל12:1. בקשר ל1.6 אני חושב שהצריכה היא בערך אותו דבר, אני לא זוכר בדיוק.

פורסם

אופל ררב מצויין אבל לא נוח כמו טויוטה כי טויוטה רכה יותר.יש אנשים שיאהבו את הקשיחות של גרמניה ואת הרגשת החוסן מול קלילות ורכות של טויוטה שד"א חסכונית .אם זו טויוטה אז אך ורק משנת 05 ומעלה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...