Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה אתה אומר על ה KRX2? אני פשוט אוהב שהמידבאס חזק ומדוייק כמו של הפוקאל.. בגלל זה אני מחפש שהרמקול יהיה

עם כמה שיותר תכונות כמו שיש לפוקל.. בגלל זה אני רוצה את הפייס פלאג

שאלה קטנה כמה צריך לעלות איטום בערך?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פאאס פלאג' זה צורת בניה של הרמקול שניתן לזהותה בקלות על ידיי הקונוס

שנימצא במרכזה של הממברנה של הרמקול ה-KRX2 הוא בעצמו בנוי כפאאס פלאג'

אני אומר אם אתה רוצה רמקול עם כמה שיותר תכונות כמו שיש לפוקאל

אז אתה צריך לבחור ב....פוקאל.! ה-KRX2 ממשיך דרכו של ה-K2P

שומר על אותו סאונד ייחודי עם שיפור בטוויטר שהופך אותו לקצת יותר מעודן

בכללי מדובר בסט מצויין.

גם אם תלך בסוף על הריינבו פרופי פאאס פלאג' זו תהיה בחירה טובה מדובר בסט מאוד איכותי ומפורט

הפרופי פאאס פלאג' טוב משמעותית מה-SLC ששמעתה ואם הוא נישמע לך "מדהים"

אז הפרופי פאאס פלאג' נישמע טוב עוד יותר ודיי ברור שלא תתחרט אם תלך עליו.

סט איטום לדלתות קידמיות דיינמייט אקסטרים+עבודה צריך לעלות באזור 700 שקל

פורסם

אודיו קינג תודה רבה לך באמת!

רגע ואני צריך איטום רק לדלתות?

אודיו קינג שאלה אחרונה ולפני שאני סוגר על עצמי..

הטוויטר של הפוקל ה KRX הוא פחות צורם מהקודם נכון?

עריכה: הבנתי שכרגע אין את הפאאס פלאג לצערי.. ואין לי כוח לחכות להזמנה מחו"ל שזה כמה שבועות!

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

סט איטום לדלתות קידמיות דיינמייט אקסטרים+עבודה צריך לעלות באזור 700 שקל

המחיר הזה כולל את העבודה ? ואיפה אפשר לעשות ?

פורסם

תשמע eladgol1 בגדול רמקולים כאלו שיש לאנשים בארץ כדיי קודם כל לשמוע ורק לאחר מכן לקנות.

אני למשל חולה על סאונד של פוקל ולא מצליח לעכל את הסאונד ה'מעפאן' של ריינבו.. טוויטר חד וחסר עומק לגמרי, נורא נקודתי.

מידריינג' 'קר' וריק ומיד באס פאנצ'י ושוב 'ריק' לטעמי.

אתה חייב לשמוע לפני. גם אם לא בדיוק את הסטים המדוברים. לכל חברה יש סדרות שמוכוונות לסגנון מסוים. 

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כן העיניין הוא שאהבתי מאוד מאוד את הטוויטר של הריינבו..

וששמעתי K2P מוגברים חרא.. המידבאס שלהם היה טוב אבל הטוויטר לא משהו..

השאלה אם הסידרה החדשה KRX הם שיפרו את הטוויטר מזה אני מפחד שיהיה אותו טוויטר גם ב KRX..

בקיצור למה שאני מכוון הוא ככה טוויטר כמו של ריינבו ומידבאס כמו של פוקל!!

פורסם
תשמע eladgol1 בגדול רמקולים כאלו שיש לאנשים בארץ כדיי קודם כל לשמוע ורק לאחר מכן לקנות.

אני למשל חולה על סאונד של פוקל ולא מצליח לעכל את הסאונד ה'מעפאן' של ריינבו.. טוויטר חד וחסר עומק לגמרי, נורא נקודתי.

מידריינג' 'קר' וריק ומיד באס פאנצ'י ושוב 'ריק' לטעמי.

אתה חייב לשמוע לפני. גם אם לא בדיוק את הסטים המדוברים. לכל חברה יש סדרות שמוכוונות לסגנון מסוים.

איזה טוויטר שמעת של ריינבו ? החדות טוויטר של הפוקל לא מציקה לך ?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

שהוא חד זה לא מציק לי..

שהוא צורח זה מציק! הטוויטר של ריינבו הוא מדוייק.. השאלה אם גם הטוויטר של הפוקל TN 53K הוא מדוייק? צורח כמו K2P.?

• תוכן חדש...