Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזאת אולי השוואה מוזרה אבל..

נסעתי היום על מאזדה 6 אם אני לא טועה על דגם LUXURY ללא מגנזים והופתעתי לרעה!!

אומנם ישבתי מאחורה אבל הרגשתי כל מהמורה קלה בכביש ולאורך כל הנסיעה (גם במהירויות נמוכות) שמעתי את כל המתרחש בחוץ כאילו יש חלון פתוח.

אז חשבתי לעצמי,

לבנאדם שמחפש נוחות, באותו מחיר יש רכב פנאי שהוא די נוח ודי מפנק ובסביבות אותו מחיר - הקשקאי

עצם היותו סוג של ג'יפ , כשנסעתי עליו בקושי הרגשתי מהמורות (גרסא 2X4) ומבחינת בידוד רעשים היה מצויין.

אשמח לדעות בנושא..

תודה

פורסם

אני חולק על דעתך.

מצאתי את ה-6 שקטה בהרבה מהניסאן, ובכלל תא הנוסעים שלה מרגיש מוצק ואיכותי בהרבה לעומת הפלסטיק הבינוני שבניסאן.

מבחינת נוחות נסיעה במעבר על בורות ושיבושים אכן השיכוך של המתלים של הניסאן עדיף. אבל במעבר על גלים בכביש מהיר במהירויות שיוט לדוגמא המאזדה מרוסנת בהרבה ולא מתפזרת ואילו בניסאן תידרש האטה משמעותית והרכב יושפע ויתנדנד בצורה מורגשת יותר.

מבחינת מרווח בתא הנוסעים אף אחד לא מדהימה אך הניסאן מציעה מרחב ראש עדיף בשורה האחורית עקב מבנה התקרה.

לאדם שמחפש נוחות ועידון ה-6 תתאים הרבה יותר. הניסאן הוא גימיק עיצובי, בעצם משפחתית מוגבהת במחיר של משפחתית גדולה/מנהלים. הוא לא ג'יפ, בקושי ג'יפון בדגם ה4X2.

לא התייחסת בכלל ליחידת הכוח. ה-6 גם חזקה יותר וגם מעודנת יותר. תיבת ההילוכים שלה היא אוטומטית בעלת 5 הילוכים מאוד חלקה ובעלת הילוכים שהם לא קצרים מדי שגורמים לרכב להרגיש תזזיתי מדי ולא ארוכים שמכבידים על התאוצות. לעומת זאת לניסאן תיבת הילוכים רציפה שדורשת הסתגלות קלה משום שכשלוחצים על הדוושה הסל"ד מטפס גבוה ונשאר שם עד שמורידים את הרגל מה שגורם לנסיעה להיות קולנית יותר ופחות נעימה.

• תוכן חדש...