Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד כמה שידוע לי, מדובר בתחרות מסוג תצוגה ולא מרוץ.

כלומר שופטים את מאפייני הרכב ולמעשה לא נוסעים בו.

נדב

נדב,

אתה טועה בגדול!

יש ניקוד בחלק הסטטי והוא בעיקר דגשים על ההיבט ההנדסי, אבל יש גם מסלול נהיגה שיש חשיבות גבוהה איך נוהגים עליו.

כמו כן יש מגביל קוטר על סעפת היניקה ל 20 מ"מ - וזה ממש לא ליופי.

קבל:

http://www.youtube.com/watch?v=FnBJ2bBAEMU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=jwJ10h_Sg9I&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כבר חשבתי שנבנתה עוד אחת בישראל , כבר שמחתי שאולי בעתיד תיהיה גם ליגה בישראל, אבל כנראה שלא :>

אינשאללה, בגיוס כספים מוצלח, תבנה יותר מעוד אחת.

הליגה הספציפית הזו לא תהיה בישראל, היות שזו תחרות בינלאומית וותיקה שהתבססה כבר במיקומים קבועים, אבל חלק ניכר מהמטרה היא להאיר זרקור אל היכולות של השוק המקומי, וכאמור, לקדם את הנושא בארץ.

רבים מאיתנו, הסטודנטים להנדסת מכונות, נושמים מכוניות ומאוד אוהבים את התחום. אני יודע שאני מדבר בשם רבים, כשאני כותב שהיינו שמחים לראות כאן תעשייה בתחום, שלא לדבר על לגיטימציה ועל ליגליזציה של הספורט המוטורי בארץ.

אני בטוח שכל אחד מהמשתתפים בפרוייקט (ויש הרבה) היו רוצים לעבוד בתחום הרכב בסיום התואר.

יש הרבה התעניינות בספורט מוטורי בארץ, וכמו כן נהגים ישראלים מגיעים להישגים יפים בחו"ל. אם אנו יכולים לתרום את הנדבך שלנו לקידום התחום בארץ, תוך כדי השתתפות בפרוייקט מעניין ביותר, אז אני חושב שיש רק מרוויחים בעסק הזה.

מורן

BGR

פורסם
עד כמה שידוע לי, מדובר בתחרות מסוג תצוגה ולא מרוץ.

כלומר שופטים את מאפייני הרכב ולמעשה לא נוסעים בו.

נדב

אני כותב מהזכרון -

1. מבחן תאוצה.

2. מבחן בלימה.

3. סלאלום

4. מסלול אוטוקרוס.

5. מירוץ סיבולת (נדמה לי 4 שעות).

פורסם

אני רוצה להדגיש את מורן:

קיימים שני מבחנים, האחד סטטי והאחד דינמי.

במבחן הסטטי המכונית נמדדת על ידי:

- פרזנטציה.

- תכנון הנדסי ובדיקות טכניות.

- אנליזת עלויות, כאשר מומלץ להתכוונן על סדר גודל של 25000 $.

ואילו במבחן הדינמי המכונית נמדדת על ידי:

- האצה.

- משטח החלקה.

- אוטוקרוס.

- ניצולת דלק.

- סיבולת מול מכוניות אחרות.

פורסם

תמיר,

ברוך הבא לפורום!

אני שמח לשמוע שהרמת את הפרוייקט 8)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שיהיה בהצלחה חבר'ה

כיף לראות קבוצות רכב ולא רק נהגים.

תכנון פיתוח וזכייה בפרסים (אמן) תורמים רבות למערך המוטורי של ישראל.

יישר כח

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם
אינשאללה, בגיוס כספים מוצלח, תבנה יותר מעוד אחת.

מורן

BGR

מורן שלום,

כמובן שאני בעד הפרוייקט ואני מפרגן ואם אוכל לעזור בידע וניסיון אני יעשה זאת ללא היסוס.

אבל אם יורשה לי, אני לא מבין למה צריך כל כך הרבה זמן לשנות מיקום של רדיאטור ולהחליף צנרת קירור, וכמה ספונסרים צריך בשביל זה.

את הפרוייקט שלי אני בונה לבד מא-ת ומתקצב את עצמי ואני לא מרוויח מיליונים בחודש.

הספקות לגבי האם עוד אחת תבנה הם לא שיקול כלכלי, אני לפחות יודע שברגע שאני ידע שיש מה לעשות עם FASE בארץ אני ישר בונה אחת.אל תאשים את הכסף בחוסר ליגה - תאשים את החוקיות שלא מאפשרת לממש.

לפני תחילת הפרוייקט שלי ( יש שרשור כאן פורום שטח) רציתי לממש את המנוע שיש לי מהבאגי הקודמת (GSX600R ) לטובת בניית FSAE אבל אין מה לעשות עם זה בארץ ולכן זה לא יצא לפועל,בנתיים.

עצה אחת לי אליך, תפסיקו להתלות כל הזמן בפאן הכלכלי של העניין. סה"כ מהדברים שציינתם למעט הנסיעה לתחרות הכל זה כסף קטן - גם לסטודנטים.

המון הצלחה בהמשך,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

פרוייקט יפה ואולי הקבוצה שמבצעת היום את הפרוייקט גם תיצג אותנו בתחרות אז חברים יש המון עבודה בהצלחה.

נ.ב תרוצים זה עצלנות עם שילוב של חוסר יכולת הפרויקט הזה קטן על גאוני ישראל בקיצור תנו גז:twisted: ממתין לראות את הרכב בקו הזינוק:shock:

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תוכן חדש...