Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע אליי הטמבון של ה 16V ,

עכשיו לא הבנתי משהו לגבי חלק לטמבון :

העלתי 2 תמונות שיסבירו על מה אני מדבר .

בתמונה אחת צילמתי את הטמבון החדש וסימתי שם את האיזור למטה יש שם מין חריץ לכל האורך של הטמבון ומתחת פלסטיק כלפי חוץ .

בתמונה השניה יש פולו עם אותו טמבון ובחלקו התחתון יש את פס הקישוט .

הזמנתי את פס הקישוט בנוסף לטמבון והוא יגיע מחרתיים,

רציתי לדעת האם הוא מתאים לטמבון והיכן הוא יכנס שם ?

האם ככה צריך ללכת הטמבון בחלקו התחתון ?

יש לציין שהטמבון חליפי תוצרת ספרד (שהמקורי הוא גם תוצרת ספרד) .

ועם עוד שאלה שהתבשלה ,

האם הטמבון צבוע כבר בצבע בסיס?

נשאר רק הצבע המבוקש או שצריך לעשות לו הכנה כלשהיא ?

2121.jpg

gf.JPG

פורסם

אם הטמבון עשוי מחומר פלסטי (בהזרקת פלסטיק), לא נראה לי שהוא צבוע בצבע בסיס.

האם הצבע שלו זהה בחלק הקדמי (הגלוי) ובחלק האחורי? אתה יכול לבדוק זאת בקלות אם תשרוט אותו בסכין (בצד הפנימי כמובן).

אם אין בחריץ חורים המיועדים לתפסים, פס הקישוט נצמד על ידי דבק דו צדדי (לאחר הצביעה) שאמור להגיע איתו.

פורסם
אם הטמבון עשוי מחומר פלסטי (בהזרקת פלסטיק), לא נראה לי שהוא צבוע בצבע בסיס.

האם הצבע שלו זהה בחלק הקדמי (הגלוי) ובחלק האחורי? אתה יכול לבדוק זאת בקלות אם תשרוט אותו בסכין (בצד הפנימי כמובן).

אם אין בחריץ חורים המיועדים לתפסים, פס הקישוט נצמד על ידי דבק דו צדדי (לאחר הצביעה) שאמור להגיע איתו.

מצטער לחלוק עליך אבל לא חושב שפס קישוט שסופג לפעמים אבנים ורוח במהירות משתנה אמור להיות מודבק על ידי דבק דו צדדי ,

בחלקו האחורי של הטמבון הוא בצבע שחור , אני כמעט בטוח שהוא הגיע עם צבע הבסיס .

לגבי פס הקישוט למטה הזמנתי והואמ חר מגיע אליי אם יתאים מה טוב ומה נעים אם לא מתאים בעל העסק הבטיח לקבל אותו בחזרה :arrow:.

מחר גם מגיעים זוג פנסי הערפל המקוריים .

לגבי שאר חלקי הפלסטיק בטמבון אני מתלבט לגבי רשת אלומניום ספורטיבית (באמת שלא מהדוגמאות של הערבים )

פורסם

אל תצטער, רק תעשה חיפוש בגוגל

3M™ 6382 Scotch-Mount Double-Coated Automotive Acrylic Foam Tape

ותמצא שיש סוגים רבים של פסי דבק דו צדדי המיועדים למטרה זו. כמובן שזו אינה השיטה היחידה בה מחברים פסים דקורטיביים. יש סוגים שונים של תפסים (קליפסים) ופרופילים המיועדים לכך בהם מושחל פס הקישוט, לכן שאלתי אם יש בטמבון שלך קדחים באזור בו אמור להתחבר פס הקישוט.

תמתין עד שיגיע החלק שהזמנת ואז תעלה שוב את השאלה.

• תוכן חדש...