Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיד שמן במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בדקתי שמן וכשהחזרתי את המדיד למקומו הפלסטיק נשבר והטבעת נשארה לי ביד ! אמרתי לעצמי כמה כבר תעלה רצועת מתכת עם טבעת פלסטיק.. מסתבר ש 230 ש"ח !!! מחיר מוסך מורשה.

הלכתי לחנויות חלפים אמרו לי ללכת למגרשי פירוק, 3 מגרשים לא רוצים למכור את זה כי זה לא משתלם להם להוציא את זה ממנוע שהם יוכלו למכור בעתיד ולהסתכן בכניסת מים למנוע.

מה עושים ? מישהו מבין/מקושר יכול להכווין אותי מה לעשות ? אני גר בחיפה.

ד"א זאת מאזדה 3 2005 1600

תודה רבה !

פורסם

ממה שאני ראיתי יש מיליון מאזדות 3 מרוסקות, פשוט תנסה במגרש שיש שם מאזדה עם מנוע גמור או בלוי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני אבדוק במוסך של מאזדה אבל זה די לירות לעצמם ברגל לכור את החלק הזה מאשר למכור לי אחד חדש במחיר מופקע.. ואין סיכוי שאני אשלם מחיר מטורף של 230 על חתיכת מתכת בלי שום תפקוד מכני !

מישהו יודע אולי באיזה מנועים מקבילים יש את אותו המדיד ? למזל אם זה זהה בכל דגמי ה-3, גם ב-6 ? בכל הנפחי מנוע ? אולי ב 323 הישנות יותר ?

פורסם
אני אבדוק במוסך של מאזדה אבל זה די לירות לעצמם ברגל לכור את החלק הזה מאשר למכור לי אחד חדש במחיר מופקע.. ואין סיכוי שאני אשלם מחיר מטורף של 230 על חתיכת מתכת בלי שום תפקוד מכני !

מישהו יודע אולי באיזה מנועים מקבילים יש את אותו המדיד ? למזל אם זה זהה בכל דגמי ה-3, גם ב-6 ? בכל הנפחי מנוע ? אולי ב 323 הישנות יותר ?

המחיר יחסית יקר עבור מדיד שמן שעולה בסביבות 90 שקלים עבור גולף דור מנוע 2.0L.

אם תיסע ללא מדיד שמן יפלט מהצינורית של המדיד.

פעל לפי הצעתו של דניאל בכדי לחסוך כמה שקלים, אני אישית הייתי מכסה את הצינורית עם קונדום.

איזה כייף לי :)

פורסם

דניאל אתה אחראי להיות הציני בפורום או מה? אמרתי שלא צריך את זה? נכון לעכשיו המדיד פשוט בלי הלולאת שליפה יושב באותו מצב במנוע, עם טסטר אפשר לשלוף את זה אז ככה שפקקים וקונדומים אני אשאיר למטרות אחרות.

כמו שאמרו פה צ'מפיון מוטורס (!) מוכרים מדיד חדש של גולף ב-90 ש"ח, זה סתם גניבה לבקש יותר ממאה שקל.

מה ששאלתי אם יש דגמים אחרים של מאזדות עם מדידים זהים כך שאני לא אהיה מוגבל לחיפוש מאזדה 3 2005 1600 מעוכה, אם אף אחד לא יודע לא צריך להגיב סתם (ע"ע 2pac).

פורסם

מה הקשר בין גולף למאזדה חוץ מהעובדה שמדובר בכלי רכב. יש הבדלי תמחור בין דגם לדגם, יש הבדלי שערי מטבע, הבדלי עליות מידוף, יבוא (מארץ אחרת) מיסוי וגם מיתוג.

זה המחיר של מדיד, שכנראה מגיע יחד עם המוביל שלו, בנוסף עלו הצעות נוספות בשרשור, כך שתלונות על "המחיר המטורף" ועל "גניבה", בפורום הטכני לא מקומן. נאמר ללא ציניות.

לכל סוג מנוע יש סוג מדיד אחר כך שלהערכתי רק מדיד של מאזדה 3 1600 יתאים.

פורסם
דניאל אתה אחראי להיות הציני בפורום או מה? אמרתי שלא צריך את זה? נכון לעכשיו המדיד פשוט בלי הלולאת שליפה יושב באותו מצב במנוע, עם טסטר אפשר לשלוף את זה אז ככה שפקקים וקונדומים אני אשאיר למטרות אחרות.

כמו שאמרו פה צ'מפיון מוטורס (!) מוכרים מדיד חדש של גולף ב-90 ש"ח, זה סתם גניבה לבקש יותר ממאה שקל. - כמו שכתבו לך אין קשר בין המחיר לגולף לבין המאזדה שברשותך.

יש חלקים שהמחיר שלהם כפול או משלוש בצ'מפיון.

2pac).

אני מאחל לך שתקבל רק תשובות מקצועיות מדניאל שהינו אחראי פורום מקצועי ממעלה ראשונה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...