Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית עד 10 אלף שקלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה גודל אתה מחפש?

יונדאי H100 יכולה להיכנס לך בתקציב.

אבל אני לא ממליץ על הרכב הזה.

בכל מקרה אני מציע לך להעלות מעט את התקציב משום שרוב המסחריות נטחנות לפני שהם נמכרת ורכב בתקציב כזה סביר להניח שהוא יהיה לקראת סף ימיו.

קובי

פורסם

יונדאי H100 יש לי עבר רע איתה ולא חוזר אלייה בחיים,

לאבא שלי הייתה כזאת והיא הייתה שואבת יותר תיקונים מאשר דלק כול שבוע משו אחר היה הולך באוטו הזה בלי קשר לכלום.

וטוב נבדוק מה יש בתקציב הזה.

פורסם

אני נוהג גרגע על ברלינגו שנת 2000, (רכב חברה), שווי שוק שלה הוא 10,000 ש"ח מקסימום.

אני חורש איתה את הארץ, עושה בערך 1000 ק"מ בשבוע, ובסה"כ היא עושה את העבודה.

יש הרבה רכבים כאלה בשוק, אבל צריך לבדוק אותם ב 7 עיניים לפני הקנייה.

(אני יודע שאת שלי יימכרו רק כשהיא כבר לא תסע)

פורסם

שכחתי לציין שצריך רכב עם תא מטען ממש גדול בסביבות ה2 מטר אורך.

יש תגובות על הgmc ונדורה היום נהגתי בדיוק על אחת.

חוץ מזה שהאוטו משאבת דלק לא נתקלתי בבעיה מסוימת ודי מצא חן בעייני הרכב.

פורסם

המסחריות שאתה צריך הם בכיון של הטרנספורטר, האייס וטרניז קצרה נמוכה/גבוהה.

ב10 אלף כל רכב כזה שתקנה יהיה סוס מת.

לדעתי אתה חייב להעלות את התקציב שלך.

אני לא מתלהב מGMC בין היתר בגלל צריכת הדלק המוגזמת 1:6.

בתור אחד שתמיד יש לו רכב מסחרי ונהגתי בשלושת הרכבים שציינתי למעלה, אני הכי ממליץ על הטרנספורטר, צריכת דלק טובה (1:15) ורכב חזיק ואמין.

לעומתו האיס הוא שותה יותר דלק (1:8) אבל הוא פחות מבקר במוסך, יש לציין שהוא גם קטן יותר מהטרנספורטר.

הטרנזיט עושה 1:10 אבל גם לה יש טיפולים לא זולים, והטרנזיטים של היום הם חלשים יותר ממה שהיה פעם.

בתור אחד בעל טרנספורטר אני ממליץ לך עליו בחום(במיוחד אם יש לך מישהו שיטפל ברכב).

נ.ב

אם אתה קונה טרנספורטר אל תקנה אוטומטית, רק ידנית. משום מה התיבה האוטומטית לא מוצלחת בטרנספורטר.

קובי

• תוכן חדש...