Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בחודשיים האחרונים נדלקת לי ברכב נורה כתומה (בדקתי באינטרנט ומצאתי שזו נורה שמציינת CHECK ENGINE). היא לא נדלקת כל יום, כשנדלקת אז לשניה בודדת, לפעמים כמה פעמים בנסיעה.

פניתי לבדיקה במוסך המורשה ולא מצאו תקלה. החליפו לי דוד אגזוז כי היה רקוב ואמרו שאולי זה קשור. לאחר כמה ימים הנורה שוב הופיעה. כמו שזה נשמע אני לא מומחית לכל החלק הטכני. אז אני לא יודעת אם להתעלם, לבדוק שוב במוסך.

נא עזרתכם

פורסם

יש צורך לחזור למוסך ולבצע סריקת תקלות ובירור הסיבה להדלקות המנורה שמעידה על תקלה במערכת להפחתת פליטת מזהמים.

אנא צייני את פרטי הרכב שנת ייצור,דגם נפח מנוע קילומטרא'ז וכול מידע רלוונטי אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

פרטי הרכב:

אופל קורסה 1999 ידני.

נפח 1200

קילומטראז' 130,000

בנוסף קורה לי שלאחר עצירה, למשל ברמזור, לפעמים לוקח לרכב זמן לצבור מהירות, הוא נתקע על מהירות ממש נמוכה למשך כמה שניות לא משנה כמה לחצתי על הגז ואז מאיץ פתאום - אבל זה לא קורה תמיד. האם יכול להיות שיש קשר לנורית למרות שהיא לא נדלקת כשזה קורה.

ושאלה בקשר לבדיקת מחשב:

האם משנה אם עושים את הבדיקה בסמוך לזמן שנדלקה הנורית או כמה ימים אחרי. פעם אמרו שהזיכרון נמחק אם מחכים ואז המחשב לא מזהה את התקלה

פורסם

סביר מאד שיש קשר בין הדברים. התופעה שאת מדברת עליה בהחלט לא תקינה.

מוזר שבמוסך הם לא ראו את התקלה. כעיקרון בעיות נרשמות ולא נמחקות אלא אם המצבר מתרוקן או שמוחקים אותן דרך המחשב.

אני מציע שתיגשי בסמיכות להידלקות הנורה למוסך לבדיקה חוזרת.

כמובן שתוכלי לפנות גם לאחד מבעלי המקצוע המומלצים ע"י הפורום.

בבעיות הולכות ובאות צריך סבלנות.

• תוכן חדש...