Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיציק אין ארסנל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מוזמן לקרוא מה שרשמתי - הוא מנגן (יורד) עד לאיפה שהסאב מנגן, הבחור הוא זה שהזכיר את הסט הזה יחד עם הקלארוס וההייבריד, מה גם שלא כל אחד חייב לאהוב את מה שהאחר שומע.

לא מבין מה אתה תופס מהכאוס הזה - ראיתי ושמעתי את הסאבים של החברה הזאת לפני שנתיים וחצי בתערוכה בסין, אם אני לא טועה יש לי את הבורשורים עדיין בעסק, לא כל כך התלהבתי מהציוד שלהם, היו שם חברות קצת קצת יותר טובות ואיכותיות ואם תרצה במפגש הבא אני אביא את הבורשורים גם שלהם, מה גם שאני לא מבין איך אתה בכלל יכול להשוות בינו לבין הIDMAX לדוגמא ושלא תבין לא נכון ברכב של איציק ששמעתי הAA ARSENAL נשמע טוב, אבל ביננו נראה לי שאם הוא מחליף אותו ל IDMAX יישמעו יותר טוב, אבל שוב הם לא באותו תקציב ולכן קצת קשה לשפוט, בתכלס הכל שטויות על זה נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח.

שיהיה יום טוב

אני שמח שכתבת את מה שכתבת,

שמעת אצל איציק, הגעת למסקנה שנשמע טוב, והסאב הבא ברשימה שנתת לו זה ה-IDMAX,

לאיציק יש אססין - הסאב הזול ביותר של AA, ואתה כדי להתעלות על התוצאה הזאת, מציע את IDMAX, הסאב היקר ביותר של ID,

מבין את הקונספט ? אתה לא חייב להחזיק מהכאוס, או מהקלארוס, או משום דבר, זאת זכותך לחלוטין. זה לא ישנה את דעתי או דעה של מישהו, אבל זה בסדר בגלל זה בדיוק זה דעתך,

ולא הבנתי - זה שראית אותו בתערוכה בסין, או שיש לך ברושורים של AA זה משנה במשהו את איכות הצליל שאני חווה ברכב ?

אגב, אני לא משווה את הכאוס ל-IDMAX, זה יהיה פשוט לעשות עוול לכאוס, לטעמי סאב משמעותית טוב יותר מה-IDMAX.

שעמדתי לפני הרכישה בחנתי הרבה סאבים, את ה-IDMAX אני מכיר ט-ו-ב מאוד אפשר להגיד,

למרות שהכאוס עלה לי הרבה יותר ממש שהיה עולה לי IDMAX, בחרתי כן ללכת על כאוס, ולא על IDMAX,

דוגמא נוספת זה עופר דותן, אחרי IDMAX, וזוג אודיופילים, הוא היום עם כאוס.

דוגמא נוספת צביקה פה מהפורום, שבשלב מסויים כבר החליט למכור את ה-IDMAX ולעבור לכאוס (הוא גם פרסם את זה בפורום לדעתי)

פורסם

זה שראיתי בסין אומר שיכול מאוד להיות שגם שמעתי שם, מה לעשות שהיו שם דברים שנשמעו יותר טוב והיו מוצרים אחרים שנראו גם יותר טוב ותאמין לי שאני עוסק ביבוא כבר הרבה זמן ויודע לזהות דברים טובים.

בקשר לכאוס לא מבין מה אתה תופס ממנו כל כך, סאב יקר יותר שלא מתקרב לIDMAX ( דעתי האישית ), לא יודע איך אפשר להשוות בכלל בינהם ומה כל הסיפור הזה שיש אותו להרבה אנשים - אז מה זה אומר שהוא הכי טוב ? שהוא הכי "נכון" ?

את צביקה אני זוכר מהמפגש אודיו הראשון שהיה איתנו בתל חנן לפני כשנה וחצי כמדומני, הבן אדם באמת משקיע בציוד אבל לא ברור לי מה הקשר בין הציוד שהוא מחליף לבין מה שכתוב פה, אולי זה תלוי גם בהתקנה? בכיוונים?

כבר יצא לי לראות התקנות של ציוד שהוא HIGH END עם התקנה גרועה ותאמין לי שכמו שזה נראה על פניו זה לא נשמע ככה והיה צורך בהתקנה חוזרת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כמו שאמרתי קודם,

אתה לא יודע איך אני משווה אותו ל-IDMAX,

ואני לא יודע איך אפשר להפך.

והדיון הזה הופך כבר לתקליט חוזר של הצגת דעות, - הריי לא נגיע להסכמה, אתה תמיד תחשוב שהIDMAX יותר טוב

אני תמיד אחשוב שהכאוס יותר טוב וככה זה ישאר

אז ברושתך אני בוחר לסיים את הדיון בזאת :)

יום טוב

פורסם

אלעד, [נכון?] לא כ"כ ברור לי על מה ההתדיינות. אחד מעדיף X, השני מעדיף Y. זה עניין של טעם והעדפה אישית בלבד.

שני הסאבים מצויינים וברמה גבוהה, הן הIDMAX והן הchaos. אני לא רוצה להתייחס לפונקציות של מחיר, מיתוג, פופולריות וכו'. זה לא מה שעושה מוצר לטוב, כפי שזה לא מה שעושה מוצר אחר לפחות טוב. אני מדבר על האוזניים שלי.

הטענה שיש מוצרים טובים, או טובים יותר, נוספים, היא נכונה. כמעט לכל מוצר, טוב ככל שיהא, יהיה מוצר טוב ממנו. IDMAX זה אכן סאב מעולה. אך לא הסאב הכי טוב בעולם. מן הסתם יש טובים ממנו. [למשל הSI הקיפודי:wink:]

החלפה של ציוד לא בהכרח מעידה על חסרון כלשהוא בציוד המוחלף.

לא אחת, הייתי אומר הרבה פעמים, ציוד מוחלף לשם הגוון וההתנסות בדברים אחרים נוספים. המחשבה שלי להחליף בזמנו את הIDMAX לכאוס לא נבעה מחסרון כלשהוא בIDMAX המצויין, וההשארות עם הIDMAX לא משליכה על חסרון כלשהוא בכאוס המצוין לא פחות, ואולי יותר [אנשים שונים, אוזניים שונות].

אגב, אני מסכים איתך לגמרי שהוופר של הK2P רוצח. אם אתה מדבר על אותו מפגש בצפון בזמנו, אני זוכר איזה שילוב של וופר כזה עם סופרימו, היה יאמי..:lol:

אתה עוסק בייבוא של ציוד אודיו? אאל"ט זכור לי בזמנו שדיברנו על ריינבאו, לא?

אני מקווה שהת'רד יישאר באווירה חביבה ופרנדלית כפי שהוא עכשיו. מותר לך לאהוב או לא לאהוב, להתלהב או לא להתלהב, ממה שאתה רוצה וזכותך, או אפילו חובתך, לשתף את החברים בכך. לכך נועד הפורום, לא?

פורסם

אישית לא מייבא ציוד אודיו אלא דברים אחרים אבל כשאתה נמצא בתערוכה הגדולה בעולם אתה מין הסתם נחשף לדברים שמעניינים אותך מעבר לעבודה ועל כך יעידו כל הקטלוגים שהבאתי :).

לא אמרתי שהIDMAX הסאב הטוב בעולם אמרתי שבמחיר שלו ובמה שהוא יודע לתת אתה לא יכול להשוות סאב אחר, בדיוק כמו שאי אפשר להשוות K2P לקלארוס, עם כל הכבוד הוא ממש לא בכיוון של להתחרות איתו, הקלארוס הוא הרבה הרבה מתחת למה שיודע לתת הK2P.

צביקה כל עוד נשארים חברים ומתווכחים בצורה חברית הכל בסדר, מה גם שאישית לא מייבא ולא מעניין אותי להביא כרגע אודיו, אולי בעתיד כשיימאס לי ממה שאני מייבא עכשיו וב"ה ממש לא משעמם לי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

קצת איבדנו כאן את המטרה של התרד...

מישהו יכול לעזור לי בהשמעה של קלארוס או מורל הייבריד כדי לעזור לי להחליט ?

תודה מראש :-)

פורסם

אכן אכן, מחר אני אשמע את הK2P שוב, אז יש מישהו עם מורל הייבריד עם הגברה רגילה(לא אקטיבית)?

נראה לי אני אסע לנתניה לשמוע אצל איגור (SPOOTNIK)

אם יש מישהו מהמרכז, אשמח לחסוך לי נסיעה

• תוכן חדש...