Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכשיר איכותי למסאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב, ואני רוצה לקנות לה מכשיר איכותי וטוב למסאג' עד 600 ש"ח (אני יודע שאין כמו הדבר האמיתי אבל אני רוצה משהו שיהיה זמין לה תמיד)

למישהו יש התנסות עם מכשיר אחד שהוא יכול להגיד שהוא באמת טוב?

המלצות יעזור!

תודה לכל העוזרים ושבת שלום!

אלעד

פורסם

http://www.sisters.co.il/

יש להם כל מיני אביזרים למסאג' נשי.

כן, כן, לא יכולתי להתאפק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

:) חח זה לבחורה שיש לה בעיות בגב, שרירים תפוסים וכל זה...

ולא במובן מיני... (למרות שזה גם מצויין)

פורסם

אותי דוקא מעניין מה יש ל- nitch לחפש באתרים הללו :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עניתי כבר בהודעה המקורית שלי

כן, כן, לא יכולתי להתאפק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תיכנס לכל חנות של "דר. גב" ותבחר לה מכשיר:

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=205

לפני שנתיים קניתי לאשתי את המכשיר הזה .

עובד מצויין, יש גם חימום, מבחר מהירויות של הרטט.

רק שאתה תצטרך לעזור לה במסאג'..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...