Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה CAR PC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו תמיד אני קורא בפורום ועלו לי פה שאלות..אשמח עם תענו לי

1. למה צריך CAR PC מה זה נותן?ולמה המפרטים של CAR PC כל כך חלשים?

2.מה זה DIN 1 או DIN 2

3. מחבר 90 מעלות משהו כזה מה זה ולמה הוא עוזר?

4 איפה אפשר לקנות ספק מיוחד לרכב?קישור אם אפשר בבקשה

5. איך מערכות ניווט עובדות בCAR PC?

תודה רבה לכולם

פורסם

1.אני לא חושב שהמפרטים חלשים, לפחות לא אצל הרוב, ובטח לא אצל כולם.

2. המושג DIN מדבר על גודל היחידה שנמצאת בקונסולה, 1 DIN זה גודל של רדיו דיסק רגיל, 2 DIN זה רדיו דיסק כפול

3. לא בטוח למה אתה מתכוון, אבל 90 מעלות זה זוית ישרה -> L, לדוגמא, מחבר 90 מעלות מפנה את השקע\תקע ב90 מעלות

4. אפשר בלוחות יד שניה בפורום (מידי פעם מתפרסם), אפשר להזמין מחול, אפשר לרכוש מחנות צ'יפר פה בארץ (אבל המחיר קצת גבוה,)

5.עובדת טוב תודה, מה שלומך ? :)

פורסם

לדעתי הוא התכוון שהוא לא שילם כלום

מוצרים קטנים לרוב לא נתפסים :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הטריק זה להצהיר על עד 50 דולר.

וברגע שמדובר במוצר קטן ואריזה קטנה לרוב הם לא נעצרים לבדיקה

;)

זכרו שמשלים מע"מ ומכס במידה וצריך על פי מחיר כולל משלוח!

פורסם

בעיה שהיתה לי בעבר עם המכס,

שהM2 הגיע לארץ הוא נפל מדגמית על בדיקה של המכס

בגלל שבחשבונית היה רשום שזה ספק כח לרכב, ולא ספק כח

הם החליטו שזה מוצר לרכב והטילו עליו 50 אחוז מס

לקח לי המון צרחות, וויכוחים ומריבות לצאת משם עם מע"מ ו5 אחוז מכס

(מוצר מחשב בלתי פתור או סעיף שקר כלשהו)

פורסם
לדעתי הוא התכוון שהוא לא שילם כלום

מוצרים קטנים לרוב לא נתפסים :)

אכן כן , לא שילמתי כלום , לא מעמ ולא שום הפתעות אחרות , על האריזה כתוב computer power supply ככה שזה נופל בקטגוריה של מחשבים ואין מיסים

פורסם

מישהו יודע איך עובדת מערכת הניווט? עד כמה שאני יודע זה משהו עם לווין כל הGPS אבל איך מחשב עובד עם זה האם יש תוכנה שאני יתקין במחשב נייד נאמר להדגמה יטייל איתו והוא אכן יהווה תוכנת ניווט?

פורסם

1) א) CARPC מתאים להרבה אנשים, כול אחד והדרישות שלו, אם אתה צריך מוזיקה סרטים וניווט - רצוי לכת על מערכת "גולם" יעודית.

אם יש לך ראש פתוח והבנה בסיסית במחשבים, ואתה מעוניין בתוספות כמו קליטת שידורים דיגיטאלים, ניהול מנוע, קריאת אמיילים, גלישה ועוד מלא..... אז CARPC הוא הפתרון בשבילך.

ב) המפרטים של CARPC מוגבלים בגלל הגודל הפיזי הקטן של המחשב, קצת קשה לדחוס כול כך הרבה תכנולוגיה במארז כזה קטן, אולם, יש חברה שמוכנים להתפשר על מארז גדול יותר וככה מכפרים על ההיצע והביצועים הנמוכים של המחשבים היותר קטנים.

כמו כן בחצי שנה- שנה האחרונה לוחת אם בגודל ITX (בגודל 17X17 ס"מ) נותנים ביצועים מעולים.

3) חיבור RISER 90 מעלות מאפשר לך לחבר את הPCI במצב ששוכב ללוח האם, וכך לנצל בצורה יותר טובה את המקום במארז.

4) ניתן לקנות בהרבה מקומות לרבות EBAY.

5)מערכת ניווט שעובדת במחשבים זהה לאיך שעובד מכשיר יעודי, יש אנטנה שמקבלת נקודות ציון לפי קווי אורך\רוחב ויש תוכנות שמפענחות את הנקודות הנ"ל למיקום+רחוב במפה.

• תוכן חדש...