Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום טסט לרנו מגאן מודל 2000 ונכשלתי בבדיקת זיהום אוויר.

שמתי לב שתחת הסעיף "דגם הרכב" כתוב לי 405 במקום K4M כפי שנכתב לי בטסט של שנה שעברה.

האם יש לזה משמעות? האם יכול להיות שמכיון שמכשיר הבדיקה היה מכוייל על סוג מנוע שונה לכן נכשלתי? תודה רבה

מצורפות תוצאות הבדיקה:

סיבובי סרק:

סל"ד 656

CO 1.75

סל"ד גבוה:

סל"ד 2332

למבדה 1.05

CO 1.41

חום 84

פורסם

הטעות היא בסעיף דגם הרכב או דגם המנוע?

אם מדובר בטעות בדגם המנוע אני מציע לך לפנות למשרד הרישוי ולבדוק את הטעות, לפני שאיזה בוחן תנועה יחליט לתת לך הורדה מהכביש על שטות כזאת, ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

לגבי הכישלון בטסט - הקריטריונים למעבר רשומים כאן ולא תלוים בדגם המנוע המדויק שמותקן ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתעודה של בדיקת זיהום אוויר כתוב "דגם רכב". אך אני משער שהכוונה לדגם מנוע מכיון שבבדיקה של שנה שעברה נרשם תחת הסעיף הזה: K4M שזה מה שרשום ברשיון הרכב תחת דגם המנוע.

(אם זה עדיין לא ברור אסרוק את הדפים)

בכל אופן אני מבין מדבריך שאין לכך משמעות מכיון שהבדיקה זהה לכל הרכבים.

תוכלו לכוון אותי על פי תוצאות הבדיקה איזה כיוון נראה יותר? תוסף, חור בפליטה, ממיר פגום וכו' או טסט נוסף לאחר אימוץ וחימום המנוע (בבדיקה הנוכחית אמנם לא כיביתי מנוע בהמתנה אך הטסט נעשה לאחר נסיעה עירונית קצרה)

תודה רבה

• תוכן חדש...