Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שאמרתי ממקודם כל החיבור הזה,עכשיו אחרי שחיברתי את הרמקולים ב4 ערוצים,אני ניכנס לכיוונים שיש ברדיו עצמו?

על כמה הרץ אמור להיות כל הערוצים חתוכים במגבר עם מחובר אליו רמקולים?

Scan Speak

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

1. אתה יודע מה זה RFM? :-D

2.

על כמה הרץ אמור להיות כל הערוצים חתוכים

שאלה של מיליון $! תתחיל עם מה שיש לך בפסיבי.

פורסם

1)תודה רבה.

2)אחרי כל החיבורים יש איזה משהו שצריך להגדיר ברדיו דיסק שאני עובד אקטיבי? או שלהשאיר את כל ההגדרות כרגיל(2WAY) וכו'...

Scan Speak

פורסם
בקיצור נמרץ -

bi-amp - שימוש בזוג ערוצי הגברה בגישור לקבלת הספק גבוה יותר על פני סט או אלמנט מסוים.

הגברה אקטיבית - הגברת כל אלמנט בסט קומפוננט (טויטר, מידבס) ע"י ערוץ הגברה משלו, ללא מעבר קרוס פסיבי - כאשר סיגנל הכניסה לערוץ ההגברה כבר חתוך לתדרים המתאימים לאלמנט (בדרך ע"י HU, קרוס אקטיבי או פרוססור - לדוגמא סיגנל הכניסה לערוץ הטויטר מכיל תדרים מ4KHZ ומעלה בלבד).

איך הגעת לזה ש בי-אמפינג זה הגברה בגישור אני לא יודע...

הגברת BI-AMP היא הגברה אקטיבית לסט רמקולים שמורכב משני אלמנטים

הבלבול המוכר במושג הוא בין BI-AMP ל BI-WIRE

בי אמפינג היא הגברה אקטיבית לכל דבר ואין לה שום קשר להגברת אלמנט על ערוצים מגושרים של מגבר - לזה קוראים BRIDGE - דהיינו גישור של שני ערוצים למגבר בכדי לסכם את הספקי שתי היציאות ליציאה אחת חזקה יותר (אבל עם פחות יכולת שליטה באלמנט המוגבר).

יש גם TRI-AMP שזה מה שאני עושה למשל בשני הרכבים שלי - הגברה אקטיבית של סט שלושה חלקים - כל אלמנט מוגבר ע"י ערוץ הגברה ייעודי.

בי-ווירינג - הכוונה היא להגברה אקטיבית שמתבצעת דרך קרוס פסיבי - שיש לו יכולת לחבר את המידבאסים למגבר בנפרד מהטוויטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במידה והHU תומך בכך, אולי יש לפותח הת'רד בכלל מטריצה (קרוס אקטיבי 3WAY או 4WAY) חיצונית...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ציינתי כבר שיש לי קלריון 786,יש עד 3WAY:-)

ז"א שאחרי כל החיבורים של הרמקולים למגבר והסאב יש להעביר את זה ל 3WAY? או להשאיר כמו שעכשיו 2WAY?

Scan Speak

פורסם

השם ישמור,אדי הקדמת אותי מזל שיש מישהו שמתקן בזמן.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

במקרה הכי גרוע היית רואה פתאום את כל הפורום בהגברה פסיבית על גישורים, עליה בעוצמה, ירידה באיכות :-P

וכן, לא שמתי לב לHU, תעביר ל3WAY אם אין לך מטריצה חיצונית כלשהיא.

אם אני לא טועה, אבי בישלה זכה בוקנפיגורציה שכזו פעם בתחרות EMMA הראשונה בארץ, לא זוכר אם זה היה לגבי SQ או SPL :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
1. אתה יודע מה זה RFM? :-D

2.

שאלה של מיליון $! תתחיל עם מה שיש לך בפסיבי.

וואו הת'רד הזה מסתמן כמקרה קשה ביותר!

RTFM

Read the fucking manual

ה' שפירא :-o

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...