Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ|סוזוקי אלטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם אני אתן קצת רקע על עצמי ומה שאני צריך מהרכב.

אני חייל, בן 20 כרגע בעל מאזדה 3 מודל 2005.

השימושים שלי ברכב הם לנסוע לבסיס ולעבודה כל יום.

הק"מ חודשי שאני עושה עם המאזדה הוא 2800-3500 ק"מ בחודש שזה יוצא לי בממוצע 2000ש"ח בחודש רק על דלק !

אני חשבתי לעבור לאלטו (ידני) בגלל הבעיה העיקרית שלי - דלק

אתמול הייתי בסוכנות סוזוקי ועשיתי נסיעת מבחן על האלטו, והאמת הרכב נוסע יותר טוב ממה שציפיתי ובסה"כ אני צריך רכב שיסיע אותי מנקודה א. לנקודה ב. ללא בעיות ובעלות מינימלית

אחרי שחשבתי על זה אני רואה זאת כעסקה כדאית, ממחשבה שאני הולך לחסוך לפחות 1000ש"ח כל חודש רק על דלק

הבעיה היא היא שהמלאי של האלטו הידנית יגיע רק בחודש מאי 2010 שזה עוד כמעט חצי שנה.

אני צריך יעוץ אם זה שווה לי לעשות את הצעד הזה ולחכות עד שהרכב יגיע או שעדיף לי ללכת על רכב אחר ?

פורסם

ממליץ לבדוק את ה-I10 הידנית אם יש לך עוד 15K ש"ח להוסיף לרכישה.

לא פחות חסכונית ומרגישה הרבה יותר "רכב" מהאלטו (כמובן למי שיש את הכסף להוסיף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מצטרף להמלצה על הI10 הידנית, בהחלט רכב יותר מפנק (ביחס לאלטו כן?) אין את תחושת הסופר חיסכון (קמצנות?) שאתה מקבל מהאלטו, ומגיעה גם עם חישוקים קלים אם אני לא טועה, בסה''כ זה רכב חסכוני כמו האלטו ויותר איכותי.

חשבת לבדוק אולי קיה ריו דיזל? או סקודה פאביה דיזל? הן יהיו יותר חסכוניות לדעתי...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ממליץ לך בחום לרכוש אלטו כי הוא נכון להיום..הרכב הכי משתלם בישראל

אני סטודנט שלומד באריאל ונוסע גם המון כמוך מאילוצי עבודה-חברה ומסתובב לא מעט במרכז

שמתי מקדמה לפני חודש על אלטו שאני אמור באספקת פברואר

הרכב..לא מהנוחים בקטגוריה אבל הוא גם לא גרוע במיוחד הוא מעין התפשרות כזאת על בינוניות...משהו שעולה זול אבל לאורך השני מחזיר את עצמו, מנסיעת מבחן אני מודה שהוא הפתיע אותי.. הרכב מרגיש זריז במפתיע לבעל נפח כזה קטן

החסרונות שלו:

1.הוא נורא צפוף במושב האחורי ולא מתאים כל כך לאנשים גבוהים לשבת שם.. :roll:

2.הוא בעל 4 מושבים בלבד.. אז אם אתה טיפוס שאוהב לצאת עם החבר'ה ולהיות הנהג התורן מדי שבוע-הוא לא בשבילך:shock:

היתרונות שלו:

1. התצרוכת דלק.... שאני נורא מחזיק אצבעות שמה שהיצרן מצהיר נכונה.. אך גם אם הם מפריזים במקצת והוא עושה 20 לליטר ולא 22.7 ממוצעת (ידני כמובן) אז...אני לפחות מאמין שאני אנשך שפתיים ואחיה עם זה:|

2. המחיר שלו:-).. הגרסה הידנית מתומחרת בארץ ב60 אלף שקל..זה מחיר שבתנאי הלוואה של סטודנט או חייל אתה יכול לקבל אותו בפריסת תשלומים מכובדת ל5 שנים שתוכל לצאת לך משתלמת מאוד.. (הלוואה עצמאית מהבנק כמובן ולא שעבוד דרך סוזוקי-לא ממליץ)

המתחרים לדעתי.. לא מצליחים לרדת למחיר אטרקטיבי מספיק שיקנה להם יתרון עליו

הi10 הוא רכב מצוין בעל 5 מושבים ועוד בוכנה שתתפעל את העסק מתחת למכסה מנוע אבל.. הוא כבר עולה באיזור ה88 אלף.. זה 30K הפרש!! כבר עדיף לקנות טויוטה יאריס או דייהטסו סיריון בקטגוריות מחיר הזאת....הם גם חסכוניים

3. אני משער.. למרות שאני לא הכי בקיא בעניין שגם הירידת ערך של האלטו שעולה 60 אלף חדש לא תהיה חדה כל כך.. כמה כבר המחירון ירד ב3-4 שנים הראשונות?אם כן זה תלוי אך ורק אם הליסינג יאמץ אותו ויהיה לו היצע כמו של הפיאט פונטו במחצית שנות ה90...

לצורך העניין שברלוט אוואו 2007 שנמכרה חדשה ב87 אלף ניתן למצוא היום ב35-40 אלף.. זה יותר מחצי בארבע שנים..

אבל כמה כבר ירד המחירון של רכב של 60 אלף חדש שלא תחזיר בדלק בתקופה הזאת? אפילו אם ירד לך ל30K אחרי 3 שנים.. אתה תחזיר את זה בחסכון בדלק על המזדה

4.מעבר להכל..יש 3 שנים אחריות אצל היבואן של חברה יפנית שהוכיחה את עצמה(את היבואן מכשירי תנועה אני לא ממש מכיר אישית אבל היצרן בנה לו שם לא רע במהלך השנים על רכבים אמינים וזולי תחזוקה..)

בגדול.. הוא הרכב האולטימיטיבי לסטודנטים/חיילים שמבלים את מרבית זמנם על הכביש לבדם ומוגבלים בתקציב..

ואני מחזיק אצבעות שפברואר יגיע מהר ואני אקבל אותו ועל הדרך גם תעבור לי תקופת מבחנים:?

אז.. מקוה שעזרתי בגיבוש דעה על הרכב גם אם הדעה שלי עצמה אם כבר לא שמת לב קצת משוחדת....8)

פורסם

לא יודע אם הספקת לקרוא אבל התפרסם שרשור שלם בנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=267428&highlight=%D7%90%D7%9C%D7%98%D7%95

יש שם מספר שיקולים שיכולים לעניין אותך - למשל המבצע שמציעה סמל"ת (יבואנית פיאט) לתשלומים בסך של 12.5 אלף ש"ח לדלק

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

• תוכן חדש...