Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במיצובישי סופר לנסר 1996 ידנית לפי ספר הטיפולים שברשותי האוטו עבר טיפול אחרון לפני שנה וחצי

אני רכשתי אותי לפני חודשיים ורק עכשיו יתפנה לי זמן לטפל בו

את הטיפולים אני רוצה לעשות לבד אבל אני צריך חלקים אז השאלה שלי אליכם

איפה אני יכול להשיג את החלקים הבאים ומה מחירם בערך

רשימת ציוד :)

קלאץ', פילטר שמן , פילטר אוויר, פלאגים ,חותי הצתה ,כל סוגי השמנים למיניהם

השלאה איפה אני יכול לרכוש את כל הציוד הזה ושל איזה חברות לרכוש ומה טווח המחירים בערך את כל הטיפול אני ורצה לעשות לבד עם עזרה של כמה חברים

תודה רבה לעוזרים!

אם שכחתי עוד משהו שצריך להחליף אתם יכולים להוסיף בלי להתבייש :)

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם

שלום

קודם כל בקשר לסוגי חלפים ושמנים מומלץ להשתמש במה שהיצרן מגדיר בד"כ בספר רכב מצויינים הסוגים של השמנים והחברות שלהם,כמו כן גם בפילטרים למרות שאפשר להתפשר על תחליפי ,לגביי קלאץ' מומלץ ללכת על מקורי {ד"א לא הבנתי למה אתה רוצה להחליף קלאץ'?} אני אישית קונה את כל החומרים אצל עופר חלפים בבית שמש

אני קונה שם כבר כמה שנים בנאדם מקצועי ומבין מאד יוכל גם ליעץ לך מה אפשר לקנות תחליפי ומה עדיף לקנות מקורי.

בכל זאת אני מצרף לך את הטלפון שלו אם תהיה מעוניין 02-9993844

מקווה שעזרתי

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

כי הקלאץ' כבר מתוח עד הסוף ויש וכשאני מכניס הילוכים זה דופק על התיבה

אז אני כבר יחליף אתו על הדרך

פורסם

תאמת אין לי הערכה למחיר אבל תתקשר למספר שנתתי לך אתה יכול גם רק לשאול מחירים

פורסם

או קיי אני יצלצל ביום ראשון בקשר לזה

ושאלה נוספת יש עוד דברים שאתה ממליץ להחליף?

פורסם

בעקרון די כיסית את הכל אבל בכל זאת מדובר ברכב ישן אז מומלץ לבדוק תקינות של בולמים וברקסים , צמיגים וכדומה אני לא חושב שיש עוד משהו מיוחד

• תוכן חדש...