Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מיגון איתוראן save

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציאו לי להחליף את מערכת מיגון "עלוקה" ב"איתוראן SAVE" באותו מחיר בסוכנות סקודה עבור דגם פביה החדשה. תשלום חושדי הוא 23 שקלים לאיתוראן, אבל הנחה בביטוח מקיף (של צ'מפיון) בסביבות 200 שקלים.

השאלה שלי קודם כל האם מישהו מכיר את מערכת מיגון זאת? האם שווה להחליף ביניהם (באיתוראן אין צורך בקודן וזה נוח) והאם בחברות ביטוח אחרות יעריכו את רמת מיגון של "איתוראן SAVE" באותה רמה כמו ה"עלוקה" (ויתנו הנחה דומה:-P)?

פורסם

אני במקומך הייתי מחפש ביטוח שמסתפק באימובליזר מקורי בלבד,ולא מתקין שום דבר ברכב,גם אם זה דורש תשלום פרמיה מעט גבוה יותר.

STI 2004

פורסם

מסתבר שלרכב זה יש דרישות גבוהות למיגון וגם עם המיגון הפרמיה גבוהה למדי. האם מישהו מכיר את המערכת איתוראן save?

פורסם

מצחיק, הגולף 160 שלי עולה כמעט כפול ומספיק אימו' מקורי. כנראה ככה זה כשהרכב משמש מוניות... :-(

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הבנתי שהרכב הנ"ל לא גניב במיוחד, הגרסה הדיזלית שלו דווקא כן, לשימוש המוניות כמו שמארת...או שאני טועה? בכל זאת האם מישהו כאן יכול להמליץ על המערכת מיגון המוצעת?

• תוכן חדש...