Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או מאזדה 3 מנוע 2L ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בימים אלה קונה רכב , יש לי 2 אופציות:

• טויוטה קורולה 2007
  • מאזדה 3 מנוע 2000 , שנת 2007

בעקרון יש לנו במשפחה חיבה לטויוטות( אמין , צריכת דלק טובה)

כשראיתי אופציה למאזדה עם מנוע חזק יותר התחלתי להתלבט. בעקרון נהגתי המאזדה 3 1600 ולא ממש אהבתי את פעולת המנוע בעיקר בשיוט בכבישים,כאילו המנוע לא סגור על הסל"ד הרצוי.

בכל אופן רציתי לשאול את דעתם של מכירי המאזדה 3 2L ובנוסף אני מעוניין לדעת צירכת דלק של מי שנוסע 50:50 כביש :עיר

תודה.

פורסם

המאזדה חזקה בלא מעט מהקורולה אחיזת כביש הרבה יותר טובה מהקורולה וגם הרבה יותר יפה מהקורולה שדוקא מתאימה מאד לאנשים מאד מבוגרים

פורסם

המאזדה 2 ליטר זו משפחתית חזקה!

הקורולה 1.6 יחסית לרכב משפחתי ,גם חזקה אבל....היא לא 2.0 .

אם אין לך בעיה כספית,ולא איכפת לך לשלם קצת יותר בביטוח , תלך על המאזדה 2 ליטר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האמת הביטוח לא הכי מעניין אותי כי יש לי החזרים מהעבודה עד סכום מסויים, הדלק מעניין אותי יותר כי הבנתי בקורולה יכולה לעשות גם 1ל 13

זה נכון?

פורסם

ההבדל בין צריכת הדלק ביניהם הוא הבדל גדול לטובת הקורולה כמובן. אבל, אם זה השיקול היחיד שלך, אז תקנה איזו פיאט פנדה :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יכול להיות שאם רוב הנסיעות שלי הן בכביש המהיר או עליות קשות אז למאזדה יהיה קל יותר כלומר היא תעשה זה בפחת מאמץ וס"ד נמוך יותר אז צריכת הדלק תיהיה טובה יותר מהטויוטה ?

פורסם

יכול להיות שכן, אבל בהודעה הראשונה שלך כתבת שאתה נוסע כמחצית מהזמן בתוך העיר ושם יש יתרון משמעותי לקורולה.

או אם לנסח את זה במילים אחרות - אם אתה נוסע הרבה בכבישים בין-עירוניים ההפרש בתצרוכת הדלק יקטן משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
משיקולי דלק הקורולה עדיפה בכל מצב על פני המאזדה 2 ליטר.

כן אבל כל השאר אין מה להשוות הקורולה רכב נחות,ובמאזדה גם אין תקלות לעומת הקורולה שיש תקלות במנועים.

פורסם

איזה תקלות במנועים?

אני מדבר על שנת 2007- לא ידעתי על בעיות

תמיד חשבתי שטויוטה זה הדבר הכי אמין שיש, בכל אופן יותר ממאזדה

האם עלות הטיפולים של המאזדה 3 2000 יותר יקרים מהדגם הרגיל?

יש לה שוק טוב למכירה?

פורסם

כוונה למנועים של 2003/2004. וכול אחד שמוניטין אמינות של טויוטה הוא עצם בגרונו, תמיד יזכיר את זה.

• תוכן חדש...