Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

חבר שלי קנה מגבר לפני כשבוע, המגבר של חברת jbl מסדרת GTO.

ועכשיו עוד חבר רוהצה לקנות מגבר ורוצה לדעת איך המגבר הנ"ל.

בשביל לקבל אינדיקציה .. הוא משתווה ברמה למגברים של רוקפורד ?

ובאותו עיניין, קומפוננט של מורל טובים ?

בתודה מראש,

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ה-JBL נותנים לך Bass boost ועוד דברים שהרוקפורד לא... בכדי לקנות דגם שנותן דברים אלו ברוקפורד תצטרך להפרד מעוד 400 שקל פלוס מינוס... מבחינת איכות - JBL מגבר מעולה ורץ חזק מאוד באירופה... אני אישית מחפש בן-אדם שמביא אותם מחו"ל כדי לקנות ממנו שתי מגברים GTO2000 ו- GTO4000.

פורסם

כמה עולה ה JBL GTO4000 פה בארץ ?

לאיזה סדרה+דגם של רוקפורד הוא משתווה פחות או יותר והאם שווה להוסיף את ה 400 שקל ולקחת רוקפורד ?

במידה והחלטתי לקנות את ה GTO4000, לאיזה קומפוננט הייתם ממליצים לי לחבר אותו ?+ איזה סאב ?

חשובה לי איכות מעל לכל !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אני רכשתי מגבר של JBL GTO-4000... לפני כחודשיים..

מגבר מעולה, חזק ואיכותי.

הוא עובד תחת עומס רב ומפעיל זוג קומפוננטים וסאב פיוניר חזק מאוד..

הוא עובד נקי,ללא בעיות והוא מספק איכות טובה מאוד לדעתי.

קניתי אותו בזמנו מהדיוטי פרי , עלה לי כ-1200 ש"ח.

אמיר.

פורסם

אני רואה באתר של JBL שסידרת GTO היא הכי יקרה... והדגם הנ"ל לא קיים במאגר (אני מניח שהוא ישן יותר?)

1200 שקל ז"א... 300 דולר?

(נשמע טוב :p )

פורסם

אני רואה באתר של JBL שסידרת GTO היא הכי יקרה... והדגם הנ"ל לא קיים במאגר (אני מניח שהוא ישן יותר?)

1200 שקל ז"א... 300 דולר?

(נשמע טוב :p )

אני לא בטוח שהוא עלה 1200 ש"ח, אבא שלי זוכר 1700 ש"ח למרות שזה נשמע לי יקר מדי..

בכל אופן, בזמנו שקניתי את הציוד היה מבצע בדיוטי-פרי על מוצרי JBL... (כנראה משהו מהחברה עצמה בחו"ל) ובמסגרת העסקה ככל שקנית יותר מוצרים שלהם, קיבלת הנחה גדולה יותר.

אני קניתי גם זוג קומפוננט ומגבר בשבילי וגם זוג קומפוננטים לחבר, אז בסך-הכל יצא לי ממש טוב... :D

בכל אופן, אני מוכרח להגיד שהרכיבים מצויינים..

אני גם ממש אוהב את איכות הקומפוננט (5 ורבע אינטש) והטוויטר של הסט הוא חד ונעים לאוזן...

פורסם

הדגמים הללו לא משווקים בשוק האמריקאי כי אם באירופי...לכן לא ראית אותו באתר שלהם או בכל חנות בארה"ב (בהנחה שנכנסת ל- http://WWW.JBL.COM).

לינק לאתר החברה באירופה:

http://international.jbl.com/international/welcome.asp?language=ENGLISH

זה לינק לחנות בלונדון:

http://caraudiosecurity.com/catalog/index.php+cPath+3_94+sort+5a+filter_id+7

אגב - GTI זו הסדרה הכי יקרה, אחריה Power אחריה GTO ובסוף (הזולה) - Loud And Clear.

Power -P80.4 דגם אחד מעל לGTO4000 , הספק של 4X40W RMS, בלא בלא...

GTO - סדרה מעולה - הולכת חזק באירופה.

• תוכן חדש...