Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי רכב חדש (טוב, יד 4) פולקסווגן גולף 2001, מנוע 2.0 אוטומט.

לגבי אפוד זוהר, כבלי התנעה, מי סבון למגבים וכל הדברים האלה אני סגור.

רק רציתי לקבל עזרה בנוגע לאיזה שמן מנוע כדאי שיהיה לי באוטו, ואיזה סוג מים אני צריך לרדיאטור או כל מיני דברים כאלה למקרה חירום או לטיפולים הרגילים.

אני לא מבין בזה יותר מדי, מצטער :)

תודה מראש למי שיעזור, גלעד.

פורסם

דאג שיהיה לך מפתח גלגלים צלב, ארגז כלים קטן עם כמה כלים חיוניים (מברג רגיל, מברג צלב, מברג טסטר, פלייר, איזולירבנד)

וכל המרבה הרי זה משובח.

קופסה עם נורות רזרביות שמתאימות למכוניתך וכמה נתיכים (פיוזים) רזרביים נוספים על הקיימים (אם קיימים) בתיבת הנתיכים עצמה.

מגבונים לחים וסמרטוט.

בברכה - רפי לין

פורסם

בנוסף מומלץ (באדיבות ה 305 הישן של אבא שלי...)

-אזיקונים, אם משהו מתחיל לטייל בתא המנוע ללא אזהרה מוקדמת.

-חוט חשמל רגיל 2.5 קוודראט (חוט חשמל חד גידי עבה ל 16 אמפר), גיבוי לתרחיש הראשון ובמקרה שצריך בשעת חירום לעקוף קונקטור דפוק.

-אחרון אחרון חביב לתקלות "סוף העולם", ספריי קרבורטורים+תחבושת בד עבה+אפוקסי מהיר. שימושי להידוק ואטימה של צינורות ומכלים דולפים. יש לנקות את האיזור עם ספריי קרבורטורים (בזהירות, חומר חריף במיוחד!) לנגב היטב ואז למרוח אפוקסי מהיר ולעטוף עם תחבושת בד עבה (נותנת חוזק מכני לדבק) למרוח עוד אפוקסי על תחבושת. חשוב: זהו אינו פיתרון קבע אלא עד שמגיעים למוסך.

(אבא שלי עשה את זה פעם בכביש הערבה לאחר שצינור הגומי של הראדיטור נסדק באמצע נסיעה.)

פורסם

תודה רבה לכם חבר'ה, רעיונות שלא חשבתי עליהם שללא ספק צריך לחשוב עליהם וגם ליישם.

אך בנוגע לנוזלים, שמן מנוע ונוזל קירור, יש מישהו שיודע איזה אני צריך לקנות ?

כי הבנתי שבגולף יכולה להיות בעיה עם צריכת השמן. (משהו שלא קרה לי עדיין אחרי 2000 ק"מ כמעט).

פורסם

אצלי באוטו יש גם כפפות חד פעמיות למקרה שצריך להחליף גלגל, וגם זה קצת מוגזם אבל קיים מכנס וחולצה רזרבי למקרה שאני לא רוצה ללכלך את הבגדים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כדאי שיהיה בקבוק קר של מיץ תפוזים (לך תדע מתי תהיה צמא בדרך)

מיץ תפוזים הולך טוב עם עוגיות. קח איזה קרטון קטן של עוגיות לדרך

עוגיות עושות פירורים, אז כדאי שתמיד יהיה איתך שואב אבק קטן.

בעצם כשאני חושב על זה, מיץ תפוזים הולך טוב גם עם בורקס.. :-)

כדאי שתהיה מצלמה למקרה שתעבור ליד רכב אספנות או כל דבר אחר ששווה תמונה.

עט ונייר, לך תדע מתי תצטרך לרשום משהו.

אם אתה נוסע נסיעות רבות מחוץ לעיר, מטען לטלפון נייד לרכב יכול לעזור בדיוק כשצריך (מנסיון)

נורת ביקורת יכולה להיות שימושית לבדיקת פיוזים

שפיץ פלייאר קטן הוא לפעמים הכרחי לשליפת פיוז כשאין ציפורניים

...

-אזיקונים, אם משהו מתחיל לטייל בתא המנוע ללא אזהרה מוקדמת.

...

למקרה כזה, לא עדיף K300?

פורסם

כדאי שיהיה לך,גם ,קומפרסור קטן שמתחבר לשקע המצית,וכן ,ערכה לתיקון תקר.

הייתי ממליץ לך ,להכניס לטלפון הנייד ,מספרי טלפון של,מוסך רון מהאתר,וכן צביקה ,לכל מקרה שלא יקרה.

פורסם

בקיצור,

כנס לאוטו דיפו

תרכוש מדף או שניים שלמים.

בנסיעות ארוכות (צריך מקום למזוודות מאחורה) תוריד הכל במחסן בבית

:-D

Golf 2008 MK5

פורסם

אל תשכח תהילים קטן - או תפילת הדרך שיהיו בפינה בתא הכפפות.

כמו שנוהגים במדינה הזאת - השגחה אלוהית לא יכולה להזיק:wink:

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
כי הבנתי שבגולף יכולה להיות בעיה עם צריכת השמן. (משהו שלא קרה לי עדיין אחרי 2000 ק"מ כמעט).

הסתכל בספר הרכב, וכשתמצא את מה שדרוש שאל כאן היכן להשיג.

ד"א, אם הגעת למצב בו יש צורך להוסיף נוזל קירור/שמן באמצע הנסיעה אז זה סימן כי:

1. אתה לא בודק את הרכב בסדירות (נאמר פעם בשבוע)

2. אתה כן בודק את הרכב בסדירות ותוך שבוע נעלם קילו שמן/נוזל קירור. קרא לגרר...

פורסם
דאג שיהיה לך מפתח גלגלים צלב, ארגז כלים קטן עם כמה כלים חיוניים (מברג רגיל, מברג צלב, מברג טסטר, פלייר, איזולירבנד)

וכל המרבה הרי זה משובח.

קופסה עם נורות רזרביות שמתאימות למכוניתך וכמה נתיכים (פיוזים) רזרביים נוספים על הקיימים (אם קיימים) בתיבת הנתיכים עצמה.

מגבונים לחים וסמרטוט.

בברכה - רפי לין

מה שרפי רשם זה הדבר שצריך להנחות אותך,לא לסחוב סתם חצי כלי עבודה ונוזלים מיותרים שעלולים להשפכך ולגרום רק נזק.

בדוק שמן ומים קבוע וכנ"ל גם לגבי מים למגבים.

אם צריך מוסיפים.

חבל לסחוב סתם.

לדעתי חסר פנס טוב.

והכי חשוב,תתחדש.

• תוכן חדש...