Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ Mercedes C240

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האקזמפלר הספציפי הוא ביבוא אישי, זה נכון, אבל הדגם לא מופיע בכל מקרה במחירון יד-2.

אאל"ט, בארץ הוא החל להמכר החל משנת המודל 2001.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לכם אולי מושג כמה המחירון שלו בלוי יצחק?

ראיתי שהC200 הקרובים אליו בסביבות ה70K והמוכר טוען שע"פ לוי יצחק המחירון הוא 100K

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ניסיתי מאוד עוזר, אך לא מצאתי את האוטו בשנת 2001 כלל וגם עם הנפח 2000

ידוע שהדגם הוא קומפרסור ספורטקופה C קלאס אך לא המספר דגם

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
הרכב לא מופיע במחירון כי הוא יבוא אישי סיומת 15 במספר, צריך להסתכל עליו בשבע עיניים.

יכול להיות שבשנים יותר מאוחרות הוא יובא בייבוא סדיר.

האם אתה רואה אותו בשנים יותר מאוחרות? הרכב הזה הוא מייבוא אישי, יכול להיות שבשנת 2001 לא היה יבוא סדיר של הדגם הנ"ל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב הזה כל כך חסכוני בדלק!

שפשוט קשה להאמין שהוא רכב במשקל טון וחצי,הנעה אחורית,אבזור של חללית,צמיגים רחבים, ממש רכב מהחלומות!

פורסם
האמת היא שלפי בעלי הנסיון כאן האוטו הזה כל כך חסכוני בצריכת דלק שהשאלה בדבר העלויות האחרות מעט שולית.

מי אמר שהוא כל-כך חסכוני?

הספורט קופה C200K תעשה בממוצע כ-15 ק"מ לליטר שזה לא חריג. ה-C240 תעשה יותר, כי מדובר במנוע V6 גדול יותר מן הסתם.

פורסם

רועי5 כתב:

האמת היא שלפי בעלי הנסיון כאן האוטו הזה כל כך חסכוני בצריכת דלק שהשאלה בדבר העלויות האחרות מעט שולית.

ממש הפוך, בהנחה כי פותח השרשור נוסע נסועה ממוצעת (15,000 ק"מ לשנה) אז צריכת הדלק היא השולית והעלויות האחרות יהיו משמעותיות.

רק לציין, ה-C240 שלי עושה 13.5 ק"מ לליטר מכאן ניתן לומר כי ההפרש השנתי בליטרים בין ה-C240 ל C200K הוא 111 ליטר (כ 700 ש"ח) לשנה.

פורסם
אני בטוח ש15 ק"מ לליטר שהמחשב מראה לכם זה צריכה רגעית.

או שאתם נוסעים 90 קמ"ש על כביש 6 כל חיי הרכב.

אל תעליב... 99% מהזמן אני נוסע 90 קמ"ש רגוע על כבישים בין עירונים ומגיע לצריכה שציינתי.

מצד שני, כשצריך פעם ב... לפתוח קצת את המנוע כדי לנקות את מעברי היניקה (ולהשתחרר קצת...) אז אני נוסע ממש מהר על כבישים בין עירונים שקטים ופנויים ומגיע לצריכה של 1 ל 9.

אבל בנימה יותר רצינית, 99% מהזמן רוב האנשים לא יכולים לנסוע יותר מהר מ 110 קמ"ש. לכן נראה לי כי לפי זה כדאי להעריך את צריכת הדלק.

פורסם
maxizem אפשר לשאול בן כמה אתה?

21.

...

אפשר לשאול למה זה רלוונטי?

אגב,כל סדרת E39 של סדרה 5 , E90 כמעט כולן חוץ מ 335 ו M3 יצא לי לנהוג,לנסוע,סתם להסתלבט באוטו.

ככה שכאשר אני מדבר על צריכת דלק זה מנסיון, וצריכת דלק שהאוטו הזה משדר לך לעומת מה שיוצא בפועל זה הבדל של שמיים וארץ.

פורסם

מה ז"א "האוטו משדר"? אתה מקבל את התוצאה בכל פעם שאתה מגיע לתחנת הדלק. תעקוב אחר התדלוקים, תעשה כמה חישובים, ותגיע לצריכת הדלק הממוצעת.

פורסם
מה ז"א "האוטו משדר"? אתה מקבל את התוצאה בכל פעם שאתה מגיע לתחנת הדלק. תעקוב אחר התדלוקים, תעשה כמה חישובים, ותגיע לצריכת הדלק הממוצעת.

קשה לי להאמין שאנשים פה עשו את זה ממש לפי הסגנון של פעם של מילוי דלק ,איפוס נסיעה ומדידה.

אלא פשוט הלכו לפי מה שהמחשב אומר,ומתדלקים כרגיל....

• תוכן חדש...