Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לפני התקנת קומפוננט קדמי - האם המגבר יעמוד בזה

MoonKnight
שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי יש לי פולו 16V עם רמקולי 4" על הדשבורד.

כרגע יש לי סאב P1 שמחובר למגבר של Sound Xtreme (מפרט טכני בציטוט למטה)

אני רוצה להוציא את הרמקולי פיוניר 20W RMS ולשים במקומם סט קומפוננט של מורל.

מאחור יש לי זוג 6X9 של סרווין ווגה שכרגע אני לא מתכוון להחליף.

האם הערוץ הנוסף במגבר יחזיק את הקומפוננטים של מורל או שיש צורך בקניית מגבר נוסף?

האם יש תמונות של התקנת קומפוננט בפולו כי חשבתי למקם את המידים במקום הפיוניר, את הטויטרים על הקורה ואין לי מושג איפה לשים את הקרוס-אוברים.

מגבר לרכב SOUND XTREME X-1200

מפרט טכני:

מגבר 2 ערוצים לרכב בעוצמה מטורפת של 1200 וואט

X 400W MAX @ 4 ohm 2

Frequency response: 10-60KHz

Low Pass Filter: 50-250Hz, 12 dB per octave

High Pass Filter: 40Hz-500Hz, 12 dB per octave

Bass Boost: +6/+12 dB at 45Hz

Made in USA

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת לא הצלחתי להבין מה הולך אצלך ברכב

הסאב מוגבר ע"י שני הערוצים בגישור? וכל שאר 4 הרמקולים מוגברים ע"י הרדיו דיסק?

או שלקחת יציאה אחת לסאב וחיברת את 2 הרמקולים האחוריים ליציאה השניה (שזה רע מאוד אבל מילא)?

או שכל הרמקולים מוגברים ע"י הרדיו דיסק ויציאה אחת מהמגבר הולכת לסאב, ונשארה יציאה אחת שלא בשימוש?

אי אפשר להגביר סט קומפוננט בעזרת יציאה אחת, חייבים מינימום 2 (אחת לכל צד) כדי להגביר פסיבית.

אם אתה צריך טיפה יותר עזרה אתה יכול לפנות אליי גם לא דרך הפורום..

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לו מגבר 2 ערוצים שאליו מחובר הסאב.

הרמקולים 4 אינץ שעל הדשבורד וה6X9 שמאחור מחוברים לרדיו דיסק,הוא רוצה להחליף את הקומפוננט מקדימה של פיוניר ולשים סט של מורל,את הקומפוננט של מורל שהוא יקנה הוא רוצה לחבר למגבר-פה באה שאלה האם זה אפשרי?

לא מומלץ להגביר גם סאב וגם קומפוננט ע"י מגבר 2 ערוצים,ההמלצה שלי היא שתחבר את הקומפוננט למגבר ותקנה עוד מגבר מונו,או שתקנה מגבר 4 ערוצים שאליו תחבר את ה6X9 והקומפוננט והסאב ישאר על ה-2 ערוצים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתנאל תודות לך על ההצעה אבל אני מפרסם פה כדי לשמוע מגוון דעות. אם בא לך לעזור לי בהתקנה אז ב-כיף!

השאלה הרלוונטית היא מה יהיה לי יותר כלכלי. התקציב שלי מצומצם עד לא קיים, אני בכיף אגרד 300-400 שקל בשביל הקומפוננט יד שניה אבל אם אני גם צריך מגבר יד שניה זה יכול לייקר לי את ההשקעה ב-100-200 אחוזים!

האם זמנית (עד שאארגן את הכסף למגבר) ניתן לחבר את הקומפוננט לערוץ היחיד שנותר בתול במגבר הקיים?

כמה אמור לעלות מגבר מונו / 4 ערוצים יד שניה באיכות סבירה?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...